Da vas vidim danas 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ti ja ništa prorekao. Samo sam ustanovio da imaš smisla za talenat.
To je samo baza, a sledi nadogradnja. Omladini kojoj prenosim znanja i iskustva uvek govorim da talenat čini samo 10% potencijalnog uspeha, a da je rad sve ostalo.

E sad mogu da metnem onu kako srčem rakiicu pre nego što opet dođe neko go do pasa da mi pokvari poso:

Kozak :)

Posao...ponovo...
27102012237.jpg

prva asocijacija je na nekog inspektora na pauzi :ok:
u jeote...al sam se iseko...
meni više na nekog robijaša na vikendu...
sori Juliane...

Pa to je otprilike isto. Često i ne postoji razlika.
Nemoj da se plašiš kriminalaca. Ti treba da si jedan hrabar policajac, da nas braniš od njih.

Ćao Marina, zgodna si, da li si videla moju fotografiju? Ja se tebi sviđam, a ti meni?

e sad...kakav primer dajes deci,pijes rakiju i sedas za korman???
zar ne treba mi da pruzamo mladima primer sta i kako treba

Pa ima veze to što kažeš. Dakle deco - Sarvase, Minjonu, Sebastijane i naročito ti mali Boki koji si otprilike jedini od sve dece sa ovog pedeefa koja teraju motore mlađi od mene - nemojte da pijete kad uzimate korman u ruke. Verujem da to niste znali, pa mi je obaveza da vas upoznam sa tim.

Vala baš. Nadigla dreku oko jedne rakiice da mi proradi cirkulacija, a kad teta Banda meće fotografije iz kojekakvih birtija gde diže ruke u vis i podvriskuje to je onda kul.

Inače, naravno da nosim podgaće na ovu ladnoću. Tj, elanke. Već su viđene ovde elegantno uklopljene sa crvenom torbicom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back