Da vas vidim danas 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aj da ne spamujem, nego da prikažem da sam konačno uspela u životu - pojavila sam se na televiziji.:rumenko:
Doduše u svojstvu ukrasa i samo na blic, ali od nečeg mora da se počne.:flert:
Hint: u prvom minutu klipa se pojavljujem, dalje ne morate gledati.:mrgreen:

...lepo se slikas sto bi rekli ovo na tv-e Elli...i lep je dogadjaj, lep ambijent....sta je sledece gde cemo te videti? :)

Evo ja sam dobra , al nije od danas :andjeo:

ronjenjehurgada12062012.jpg

:zplez:
Lepotice moja napravicemo cudo
"Bravo devojcice,divno izgledas. Samo plivaj. Izgledas bolje od Hedi Lamar. Tako,tako,tako,tako,tako. . .
U taktu muzike..."

Brate tolko si opuštena pred kamerom da je to prosto neverovatno. Znači tako neusiljeno, kao da te snimaju svakodnevno. Ma kao Lea Kiš lično.
Tačno se vidi da si svesna da te snimaju, a koncentrisana na razgovor, vodeći računa da budeš uspešna i u jednom i u drugom.
I odma se vidi da se razumeš u vina. Dominiraš scenom, držiš sve konce u rukama. Diriguješ situacijom, da tako kažem.
Mada nemam pojma otkud liku ideja da tebi nudi da odabiraš vino, mislim ne radi se to.

Kad u utorak budem pričo na poslu da znam jednu što je bila na televiziji oni mi neće verovati. Ima jedan što se stalno hvali kako mu se ćerka pojavljuje u publici na snimanju Lude kuće; ebote ko da je Meril Strip. E sad ću da mu zapušim usta.
Ima ceo dan dan da im puštam prilog o Nacionalnoj komori za modu Srbije.

Nisam ti ja ništa prorekao. Samo sam ustanovio da imaš smisla za talenat.
To je samo baza, a sledi nadogradnja. Omladini kojoj prenosim znanja i iskustva uvek govorim da talenat čini samo 10% potencijalnog uspeha, a da je rad sve ostalo.

E sad mogu da metnem onu kako srčem rakiicu pre nego što opet dođe neko go do pasa da mi pokvari poso:

Misliš nešto kao "osećaj za filing"?

Jel' imaš ti neku fotku u koloru?:think:

To je samo baza, a sledi nadogradnja. Omladini kojoj prenosim znanja i iskustva uvek govorim da talenat čini samo 10% potencijalnog uspeha, a da je rad sve ostalo.

E sad mogu da metnem onu kako srčem rakiicu pre nego što opet dođe neko go do pasa da mi pokvari poso:

...zivio starac (: ...ako je jos bio kakav mladi sir uz rakijicu (: ...
Odlicna fotka...

:pivce:
Ako je medovača u pitanju, oću i ja

E fala na komplimentima i to. Osokoljen reakcijama verujem da ću ubrzo postovati fotografiju polunagog tela izvajanog tvrdim olovkama i teškim kašikama.
Zna Džordžiša da se šalim, a i ja sam shvatio njegovu šalu.

meni se slika svidja bas zato sto je crno bela
nekako deluje snazna
mozda bih i ja mogla da probam sa tim crno belim fotkama,ustedela bih silne pare na sminku

Fotografija deluje snažno ne zato što je crnobela nego zbog... ne znam kako da to kažem, a da ne bude pretenciozno... zbog snage karaktera i čvrstine pojave na njoj.
Ali dobro je da nije u koloru. Prvo sam se pitao dal je moguće da sam zbrčkan ko kineski ker, ali sam to momentalno pripisao tesnoj neoprenskoj potkapi koja mi je napravila brazgotinu preko čela i celo lice isterala kroz prorez za oči.

:pivce:
Ako je medovača u pitanju, oću i ja

Nije medovača, no rudnička mučenica. Ako mi veruješ pala si mi na pamet sa onim potpisom o momcima koji piju rakiju i mirišu na Srbiju, ali sam izbegao da ga pominjem da ne bi bilo pogrešno protumačeno.

Gospodine Julijane , ja sam izuzetno prijatno iznenadjena Vasom pojavom .;):hvala:

Da, izgledam mnogo veselije i vedrije nego što bi se moglo zaključiti iz onog što napišem.

• Podržavam
Reactions: Em.

rekao bi covek kad te ovako pogleda, da si neki bash ono opasan lik.
no, da manemo prazne price: stara harizma je jos tu:)

prva asocijacija je na nekog inspektora na pauzi :ok:

u jeote...al sam se iseko...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back