gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
hehe, na prvoj slici mi licis na danicu maksimovic

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

viš da je turila oma distancu...sad je vlas'

ZD, zašto si postala moderator, to ne ide uz tebe nikako?

Pa na Pdf Žene su svi korisnici fini. Ja se nadam da neću ni morati da intervenišem.

))))
))))
A meni je najlepši pas na svetu...što je ružan

Pa na Pdf Žene su svi korisnici fini. Ja se nadam da neću ni morati da intervenišem.
 svuda leti perje, svuda leti perje... a vi onda morate sve da čistite za nama...
 svuda leti perje, svuda leti perje... a vi onda morate sve da čistite za nama...  

Zar se razvlači testo na čaršafu? Tu se i gnjavi, mesi, pa posle oklagijom? Ili...?Danas ćemo da dezertiramo štrudle sa makom i orasima. U to ime, ZD razvlači testo.

pa ne, kad se stavis ovako u prirodnoj velicinini ne moramo ni da idemo na kafu pobro : )uh zaboravijo da smanjim
eo, nie danas nego preneki dan
neka turska kojom se drogiraju
 Imate li neke fotografije kojima ćete potkrepiti to što pišete?
Molim vas nemojte sada da mi začatujete o čišćenju snega i parkiranju.Imate li neke fotografije kojima ćete potkrepiti to što pišete?

gospodje i gospodjice
ne morate bas prvog dana zagorcati moderisanje ZD
spam je dozvoljen tek kad dodje pile..ona je iskusna

Imate li neke fotografije kojima ćete potkrepiti to što pišete?  [/QUOTE]
[/QUOTE]

Molim vas nemojte sada da mi začatujete o čišćenju snega i parkiranju.Imate li neke fotografije kojima ćete potkrepiti to što pišete?

Jutrosnji sneg i nije bio strasan...sada je mnogo gore
 Jutrosnji sneg i nije bio strasan...sada je mnogo gore

i jedne sa posla
[/IMG]

Donamileva uvek lepa