gost 208799
Buduća legenda
- Poruka
- 27.881
hehe, na prvoj slici mi licis na danicu maksimovic

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

viš da je turila oma distancu...sad je vlas'![]()

ZD, zašto si postala moderator, to ne ide uz tebe nikako?
Pa na Pdf Žene su svi korisnici fini. Ja se nadam da neću ni morati da intervenišem.![]()

))))
A meni je najlepši pas na svetu...što je ružan![]()

Pa na Pdf Žene su svi korisnici fini. Ja se nadam da neću ni morati da intervenišem.![]()
svuda leti perje, svuda leti perje... a vi onda morate sve da čistite za nama...

Zar se razvlači testo na čaršafu? Tu se i gnjavi, mesi, pa posle oklagijom? Ili...?Danas ćemo da dezertiramo štrudle sa makom i orasima. U to ime, ZD razvlači testo.
![]()

pa ne, kad se stavis ovako u prirodnoj velicinini ne moramo ni da idemo na kafu pobro : )uh zaboravijo da smanjim
eo, nie danas nego preneki dan![]()
neka turska kojom se drogiraju![]()
Imate li neke fotografije kojima ćete potkrepiti to što pišete? Molim vas nemojte sada da mi začatujete o čišćenju snega i parkiranju.Imate li neke fotografije kojima ćete potkrepiti to što pišete?
![]()

gospodje i gospodjice
ne morate bas prvog dana zagorcati moderisanje ZD
spam je dozvoljen tek kad dodje pile..ona je iskusna![]()

Imate li neke fotografije kojima ćete potkrepiti to što pišete? 

Molim vas nemojte sada da mi začatujete o čišćenju snega i parkiranju.Imate li neke fotografije kojima ćete potkrepiti to što pišete?
![]()
i jedne sa posla
[/IMG]![]()

Donamileva uvek lepa![]()