sofffy
Elita
- Poruka
- 23.144
cru, i ti lopatu za trku imaš 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cru, i ti lopatu za trku imaš![]()

Da li je ovo eksterijer u kojem su snimane one scene iz Pavićeve serije?Evo imam ja.Jutrosnji sneg i nije bio strasan...sada je mnogo gore
I da , cestitam ZD
![]()
![]()

QUOTE=Zadovoljna domacica;20655193]Molim vas nemojte sada da mi začatujete o čišćenju snega i parkiranju.Imate li neke fotografije kojima ćete potkrepiti to što pišete?
![]()

Boga mi ovaj naš ne voli... ovo mu je prva zima, i uopšte nije oduševljen... dok mm čisti, on ide iza njega i čeka da mu prokopa stazu, da gospodin ne gazi po dubokom snegu...al zato svi psi obožavaju sneg: )))

Kod mene je danas kijamet. Sneg veje kao da nikada vejao nije. A ja sam po tom (ne)vremenu morala da izlazim iz kuće.
![]()

i jedne sa posla
[/IMG]![]()
)))
Ovo je fotka od juče. Moje pile napunilo 2 godine. A ja sam se smrzla kad sam videla koliko sam se zborala![]()

Kod mene je danas kijamet. Sneg veje kao da nikada vejao nije. A ja sam po tom (ne)vremenu morala da izlazim iz kuće.
![]()

Nije mi jasno zašto je obrisan moj sasvim pristojan komentar slike koju je postavila gospođa EliNS.

Vanda ti meni izgledas strasno nobles, obozavam takve zene![]()