Da vas vidim danas 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro, nisam na tebe mislio

pochela sam reflexno da stavljam ovog :evil:

majče...kanda te vidjam u Bg po prevozima..kao i ET-a ;)..hebote samo mi se prividjaju 4rumaši :hahaha:

ae turi neku zimsku pleteninu..ZNAŠ da si neodoljiva ;)

pa za njega ne znam, al ja ti se sigurno prividjam ako me vidjash po bg-u :lol:
ne smem, rasteraću masu ako se okachim sad kako sam namrgodjena

ajde dodji..
moj si gost..
nudim pun pansion..
samo da ne moram vise da se IGRAM sa snegom..
nemam ga vise gde!!!!! jos malo i necu auto imati gde da prakiram ispred kuce jer sam se sa ociscenim snegom opkolila..sad mi je svuda ko u bunkeru..:rida:
mrzim sneg!!!!!!!!!!!!
danas sam trebala do slovenije da odem poslom..i to sam morala da odlozim za u toku nedelje ili kraj sledece..
pitam poslovnog saradnika iz ljubljane koliki je sneg kod njih, a on kaze - nije pao..mi nemamo sneg!
:eek: kako bre..gde su alpi? a gde panonsko more?
Rado bih došla da se izigram sa snegom.:zstidljivko:
mensčini da lažedu...Hrvati već prave zalihe hrane...Švabe kukaju na -...nema teorije da ova zima pravi teritorijalne preskoke :(
Ima.....evo sada ,na kuhinjskom prozoru,na suncu,meri +2 z:hm:
Ima vrednih,ima....z:girl:

Rado bih došla da se izigram sa snegom.:zstidljivko:

Ima.....evo sada ,na kuhinjskom prozoru,na suncu,meri +2 z:hm:

Ima vrednih,ima....z:girl:
+ 11 kod mene na kompu
xmas_dry.gif

acropolis.jpg

ZD, valjda ti neće neko stati na to čišćeno mesto...
ja poludela danas, čistila parking mesto ispred zgrade danima i ostavim gajbicu da se neko ne parkira dok sam odsutna, kad se vratim, neko sklonio gajbicu i uparkir'o se...
smišljam šta ću da mu uradim al zapamtiće me: )))

Jano , šta ti je gajbica :D ...kontejnere pomeraju
Kod nas parkiraš auto uveče , ujutru kad dođeš nema ih sve četiri gume.
Brisače , retrovizore i branike ne menjamo...tako stoje ( oštećeni) , sigurniji su :zcepanje:

Jano , šta ti je gajbica :D ...kontejnere pomeraju
Kod nas parkiraš auto uveče , ujutru kad dođeš nema ih sve četiri gume.
Brisače , retrovizore i branike ne menjamo...tako stoje ( oštećeni) , sigurniji su :zcepanje:

jednom moja majka uparkirala na pola sata ispod prozora neke zgrade još smo srele nekog stanara te zgrade i pitale neće li neko da se ljuti od stanara da na kratko ovde parkiramo i on reče da neće, a kad smo se vratile zatekle smo polupismeno napisanu pretnju da ne parkiramo tu više, sledeći put će da buši gume, zapisao registraciju šta li :think:
uglavnom, taj neki deda je pisao plus izašao i na prozor da nam kaže da je on napisao poruku i prosto se tres'o od besa dok se drao oko hbnog parkiranja od pola sata, morala sam prosto 'nako fino da ga oteram gde ne treba. msm, kao da nije mogao lepo da kaže, koliko se sećam većina ljudi poseduje razum :roll: nego još i drami. msssm..otišo ovaj narod s mozgom :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back