Da vas vidim danas 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo i mojih ovogodišnjih fotki. Sa mojim sinovima - jedan voli sport, a drugi da se mazi pa se mama prilagođava.:aha:

Kako je lepo kod vas ! z:shock:A sneg,čist,beo.....

Juče sam pokušala da ga napravim od ovih par cm snega,i ne može,suv je...:rida:a na ulicama već i nema snega..:rida:

ajde dodji..
moj si gost..
nudim pun pansion..
samo da ne moram vise da se IGRAM sa snegom..
nemam ga vise gde!!!!! jos malo i necu auto imati gde da prakiram ispred kuce jer sam se sa ociscenim snegom opkolila..sad mi je svuda ko u bunkeru..:rida:
mrzim sneg!!!!!!!!!!!!
danas sam trebala do slovenije da odem poslom..i to sam morala da odlozim za u toku nedelje ili kraj sledece..
pitam poslovnog saradnika iz ljubljane koliki je sneg kod njih, a on kaze - nije pao..mi nemamo sneg!
:eek: kako bre..gde su alpi? a gde panonsko more?

ajde dodji..
moj si gost..
nudim pun pansion..
samo da ne moram vise da se IGRAM sa snegom..
nemam ga vise gde!!!!! jos malo i necu auto imati gde da prakiram ispred kuce jer sam se sa ociscenim snegom opkolila..sad mi je svuda ko u bunkeru..:rida:
mrzim sneg!!!!!!!!!!!!
danas sam trebala do slovenije da odem poslom..i to sam morala da odlozim za u toku nedelje ili kraj sledece..
pitam poslovnog saradnika iz ljubljane koliki je sneg kod njih, a on kaze - nije pao..mi nemamo sneg!
:eek: kako bre..gde su alpi? a gde panonsko more?

mensčini da lažedu...Hrvati već prave zalihe hrane...Švabe kukaju na -...nema teorije da ova zima pravi teritorijalne preskoke :(

ZD, valjda ti neće neko stati na to čišćeno mesto...
ja poludela danas, čistila parking mesto ispred zgrade danima i ostavim gajbicu da se neko ne parkira dok sam odsutna, kad se vratim, neko sklonio gajbicu i uparkir'o se...
smišljam šta ću da mu uradim al zapamtiće me: )))

ZD, valjda ti neće neko stati na to čišćeno mesto...
ja poludela danas, čistila parking mesto ispred zgrade danima i ostavim gajbicu da se neko ne parkira dok sam odsutna, kad se vratim, neko sklonio gajbicu i uparkir'o se...
smišljam šta ću da mu uradim al zapamtiće me: )))

pa ocistis sebi drugo parking mesto, a sneg uredno vratis tamo gde je bio, ali preko njegovih kola.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back