gospodjica14
Poznat
- Poruka
- 7.429
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

progovori slikoooo...da jos jednom cujem draaaaagi glaaaaas![]()

ma ipak me sramota...
svašta će ljudi da pričaju...![]()

eto...ja cu cutati za gatjke na male mede i stavicemo neizvesnost u zraku![]()
![]()

Akcija čišćenja snega se nastavlja.
![]()
za slikanje.
pa kod vas je prava zimchinaKako je lepo kod vas !Akcija čišćenja snega se nastavlja.
![]()
A sneg,čist,beo.....Juče sam pokušala da ga napravim od ovih par cm snega,i ne može,suv je...sinepa kod vas je prava zimchina
ovde samo hladno,ali nema ni za grudvicu snega,ni za mini sneska
a na ulicama već i nema snega..
sinepa kod vas je prava zimchina
Kako je lepo kod vas !A sneg,čist,beo.....
Juče sam pokušala da ga napravim od ovih par cm snega,i ne može,suv je...a na ulicama već i nema snega..
![]()

Kako je lepo kod vas !A sneg,čist,beo.....
Juče sam pokušala da ga napravim od ovih par cm snega,i ne može,suv je...a na ulicama već i nema snega..
![]()

kako bre..gde su alpi? a gde panonsko more?Evo i mojih ovogodišnjih fotki. Sa mojim sinovima - jedan voli sport, a drugi da se mazi pa se mama prilagođava.![]()

sinepa kod vas je prava zimchina

Akcija čišćenja snega se nastavlja.
![]()

ajde dodji..
moj si gost..
nudim pun pansion..
samo da ne moram vise da se IGRAM sa snegom..
nemam ga vise gde!!!!! jos malo i necu auto imati gde da prakiram ispred kuce jer sam se sa ociscenim snegom opkolila..sad mi je svuda ko u bunkeru..
mrzim sneg!!!!!!!!!!!!
danas sam trebala do slovenije da odem poslom..i to sam morala da odlozim za u toku nedelje ili kraj sledece..
pitam poslovnog saradnika iz ljubljane koliki je sneg kod njih, a on kaze - nije pao..mi nemamo sneg!
kako bre..gde su alpi? a gde panonsko more?

tako je, pokaži ovim lezilebovićkama kako se radi pošteno i svojim rukama![]()

ZD, valjda ti neće neko stati na to čišćeno mesto...
ja poludela danas, čistila parking mesto ispred zgrade danima i ostavim gajbicu da se neko ne parkira dok sam odsutna, kad se vratim, neko sklonio gajbicu i uparkir'o se...
smišljam šta ću da mu uradim al zapamtiće me: )))
pa ocistis sebi drugo parking mesto, a sneg uredno vratis tamo gde je bio, ali preko njegovih kola.

pa ocistis sebi drugo parking mesto, a sneg uredno vratis tamo gde je bio, ali preko njegovih kola.