Da vas vidim danas 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije od danas,već od prije skoro pet godina...ali mi je ovo slika koja mi uvijek izmami osmjeh...Pogodite zašto...:))

20i9k6o.jpg

Limunadice, umro covek iza tebe, a ti se fotkas bas te briga!!! :hahaha:
p.s. popravila si mi dan ovom letnjom fotkom! :)

e,ova je kao deset onih malih...i mi smo ih "otapali"na suncu kao djeca...i nije baš da su skroz bezazlene,znaju dobro da ožare...u svakom slučaju,ne volim ih vidjeti,mada kažu da tamo gdje su one je čista voda...

moguće.. ovamo je bila fenomenalna voda.. a tad još nije ni bilo nešto posebno razvijeno turističko mesto, nego mirno onako penzionerski.. kažu da sad baš dosta ljudi ide tamo.. :aha:

Upravo slikano, "iz zasede" :) Krenuh da sednem za kompjuter i škljoc :fotograf: , igralo se "dete" sa aparatom :)

Pogledajte prilog 222277

Danas mi je, inače, šesti dan od porodjaja :)

Ееее, па нисам знала! Честитам мамааа!:zskace:

А једном ћу те сачекати у мраку, отфикарити ти косурдачу и све себи налепити....:zelenko3:
Што мени Бог није дао такав украс на глави??? z:(z:(z:(

Upravo slikano, "iz zasede" :) Krenuh da sednem za kompjuter i škljoc :fotograf: , igralo se "dete" sa aparatom :)

Pogledajte prilog 222277

Danas mi je, inače, šesti dan od porodjaja :)

...jaaoooooooooo sta sam ja propustila....Ata cestitam od srca neka je bebac ziv i zdrav:heart:, nadam se da si dobro prosla,
i da se polako oporavljas....bravo za dete sto te slikalo....to i jesu najlepse slike:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back