Da vas vidim danas 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ssa51138.jpg

moja lisica obožava sneg: )))
jao sto je ovo lepo
hocemo i mi malo vise snega

Eto Cru i tebe smo napravili na ribu. Samo nemoj i ti da se ljutiš. Ti si jedan od dva naša najbolja projekta. Eto ko se slaže sa mnom nek me reputira, ili u suprotnom nek zanavek ćuti.
A nismo uvek uspevali, moram da ti kažem. Neki naši slučajevi su propadali, priznajem.

shta ti je sa ochima, jel to popustio ocni zivac, inace, lep skrndelj <3

jok meni to tako od rodjenja :D

Eto Cru i tebe smo napravili na ribu. Samo nemoj i ti da se ljutiš. Ti si jedan od dva naša najbolja projekta. Eto ko se slaže sa mnom nek me reputira, ili u suprotnom nek zanavek ćuti.
A nismo uvek uspevali, moram da ti kažem. Neki naši slučajevi su propadali, priznajem.

:lol: Sta reci...imate moju vecnu zahvalnost :p

eee SAD tju da spamujem..ZINAT!!! :hahaha: NEKA me briše ljubomorno sqwo ;)
Otjetel jednu za sve zhene interneta? Naravno da otjete.

2i12gkw.jpg

Volim duge shetnje, dobre provode i domatju hranu. Ne volim lazh, prostakluk i foliranje. Poz.

mlogo si ubav...i mislim da bi ti neka morsko plava-teget kosa bolje čučala od te ciganjske crvene :(

Oho, Pile, vidim da si bas imala posla z:lol:

Necu da spamujem kod moje drugarice

Pogledajte prilog 221427

:butkice:

Pogledajte prilog 221428

Pa nek neko kaze da su matorci bzvz :lol:

I od mene dosta za neko vreme.

svaka čast sličke su za olimpijadu..a i muški primerak too ;)

frishka ranojutarnja :zzima:
i podochnjaci u punom sjaju:lol:
majče ne kaki...lepa si sabajle kao i noćom...eno djole neka potvrdi ;)

moj pogled :)

Uploaded with ImageShack.us

uh...GB...koja idila :zaljubljena:

Evo i mene... zanemarite što se ne vidim, ionako nisam lijep prizor bolesna. :)
Ako Majče ima podočnjake, šta onda ja imam :P
Ali fotka je čisto zbog MOG POGLEDA SA PROZORA :lol: :lol: :lol:

p260112114501.jpg

:D
KAKO ti da budeš ružan prizor??? pa sva si poput glumice lepe :heart:
dajte slike :zelenko2:
evo jos snezne idile i da ne promasim skroz evo i mene
sneg je danasnji, a ja davnasnja ;)

bravo...jaaaako lep pogled na tebe u snegu!!

ssa51138.jpg

moja lisica obožava sneg: )))
baby...neprehebiva...prelep prizor :heart:
Nasla neku kao pozersku od pre 4 godine ..trebalo je da bude zaebancija..ispala pozerska...nego smesno je..da sam znala..eno mi ga muz na prozoru :rotf:

saly...udaraš packe žemskatjima sam-tako ;)

@ juliš-bači...malo medeno plavo...kao vila nestvarna...a ti gruba muškarčina sa Baustelle :znamiguje:z:mrgreen:z:poz:

Poslednja izmena:
retko koji je uspeo ako cemo iskreno
Joj jeste. Ti znaš kolko sam ja pokušavo. Al kad je neko tvrdoglav on ne sluša. Tu nema pomoći.
Jedanput sam pokušao da objasnim kako ne idu zajedno ljubičasto i crveno i još neka savete i jedanput sam reko nešto o cipelama, pa je tu svašta bilo. Brisalo me, bio sam nazivan najpogrdnijim imenima.

:lol: Sta reci...imate moju vecnu zahvalnost :p
Nema na čemu. Imaš od mene na-mestu-voljno. Znaš ono kad vojnici nehajno izbace nogu po komandi, kao opuste se.
E oću i ti tako. Znači ispusti vazduh iz pluća i ono kao nešto zamišljeno gledaš kroz prozor dok te šatro neko fotografiše kao ti ne znaš, a u stvari si izbacila ruku i slikaš samu sebe, kapiraš. Možeš da gledaš i u frižider, nije bitno.

julijane, ajde podseti baka mojru koji nam je to drugi projekat uspeo :lol: ja se iskreno nesto ne secam
@slonce, jeste al se sad i vidi

Evo ovde piše:

Apotekarski pomoćnik Mirko izdominiro frizurom i brcima.

Gospođica fina i čkode isto fin.

Majčezmajče smo na Forumu napravili na ful ribu. A kad se samo setim mučnih početaka i serijala fotografija pored regala od masiva, a u regalu Ei televizor, a na televizoru šustikla, a ispod šustikle sa katodne cevi ubija Grand šou.
Najzadovoljniji sam napretkom koji smo postigli kod Majčeta zmajčeta.

Fotografije sa snijegom su takođe prelijepe. Mogu se pofalit da sam jutros očistio površinu reda veličine fudbalskog terena, a onda je prestao da pada i počeo da se topi. Sad me bole ruke, a rezlutat rada se skoro i ne vidi.

A ja sam se navukao na crnobele fotografije. Postao sam kao Aca Rumun. Razglednice, kolaži i to.
Da se mene pitalo ne bih dozvolio da izmisle fotografije u boji. Ne znam koji će nam đavo. Ok, možda za oglase, kad prodaješ auto, da ga kompletnije prezentiraš.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back