- Poruka
- 21.194
jao sto je ovo lepo![]()
moja lisica obožava sneg: )))
hocemo i mi malo vise snega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao sto je ovo lepo![]()

(((((![]()

shta ti je sa ochima, jel to popustio ocni zivac, inace, lep skrndelj <3
Eto Cru i tebe smo napravili na ribu. Samo nemoj i ti da se ljutiš. Ti si jedan od dva naša najbolja projekta. Eto ko se slaže sa mnom nek me reputira, ili u suprotnom nek zanavek ćuti.
A nismo uvek uspevali, moram da ti kažem. Neki naši slučajevi su propadali, priznajem.
Sta reci...imate moju vecnu zahvalnost 
ja se iskreno nesto ne secam
NEKA me briše ljubomorno sqwo Otjetel jednu za sve zhene interneta? Naravno da otjete.
![]()
Volim duge shetnje, dobre provode i domatju hranu. Ne volim lazh, prostakluk i foliranje. Poz.

Oho, Pile, vidim da si bas imala posla
Necu da spamujem kod moje drugarice
Pogledajte prilog 221427
Pogledajte prilog 221428
Pa nek neko kaze da su matorci bzvz![]()
I od mene dosta za neko vreme.
majče ne kaki...lepa si sabajle kao i noćom...eno djole neka potvrdi

KAKO ti da budeš ružan prizor??? pa sva si poput glumice lepeEvo i mene... zanemarite što se ne vidim, ionako nisam lijep prizor bolesna.
Ako Majče ima podočnjake, šta onda ja imam
Ali fotka je čisto zbog MOG POGLEDA SA PROZORA![]()
![]()
![]()
![]()

dajte slike
evo jos snezne idile i da ne promasim skroz evo i mene
sneg je danasnji, a ja davnasnja![]()
baby...neprehebiva...prelep prizor![]()

Nasla neku kao pozersku od pre 4 godine ..trebalo je da bude zaebancija..ispala pozerska...nego smesno je..da sam znala..eno mi ga muz na prozoru![]()

nisi pratila danas na casu,a metla je bila brzajulijane, ajde podseti baka mojru koji nam je to drugi projekat uspeoja se iskreno nesto ne secam
@slonce, jeste al se sad i vidi

ma nije to,to,treba da se julian procitanisam
ajde smoki sapni

mlogo si ubavaEvo i od mene jedna zimska, nisam se kačila 100 god...
Pogledajte prilog 221451

baš si ribac

Joj jeste. Ti znaš kolko sam ja pokušavo. Al kad je neko tvrdoglav on ne sluša. Tu nema pomoći.retko koji je uspeo ako cemo iskreno
Nema na čemu. Imaš od mene na-mestu-voljno. Znaš ono kad vojnici nehajno izbace nogu po komandi, kao opuste se.Sta reci...imate moju vecnu zahvalnost
![]()
julijane, ajde podseti baka mojru koji nam je to drugi projekat uspeoja se iskreno nesto ne secam
@slonce, jeste al se sad i vidi
Apotekarski pomoćnik Mirko izdominiro frizurom i brcima.
Gospođica fina i čkode isto fin.
Majčezmajče smo na Forumu napravili na ful ribu. A kad se samo setim mučnih početaka i serijala fotografija pored regala od masiva, a u regalu Ei televizor, a na televizoru šustikla, a ispod šustikle sa katodne cevi ubija Grand šou.
Najzadovoljniji sam napretkom koji smo postigli kod Majčeta zmajčeta.
Fotografije sa snijegom su takođe prelijepe. Mogu se pofalit da sam jutros očistio površinu reda veličine fudbalskog terena, a onda je prestao da pada i počeo da se topi. Sad me bole ruke, a rezlutat rada se skoro i ne vidi.
A ja sam se navukao na crnobele fotografije. Postao sam kao Aca Rumun. Razglednice, kolaži i to.
Da se mene pitalo ne bih dozvolio da izmisle fotografije u boji. Ne znam koji će nam đavo. Ok, možda za oglase, kad prodaješ auto, da ga kompletnije prezentiraš.

Dobar dan, jedan Potencijal, molim vas.Otjetel jednu za sve zhene interneta? Naravno da otjete.
![]()
Volim duge shetnje, dobre provode i domatju hranu. Ne volim lazh, prostakluk i foliranje. Poz.
(pojedem ja tebi dupence, i to 40/1 puta!)
Pa, to ti kažem, šećeru moj! Ti i Smoki, i vaši 40/1 tetrapodi.
Iz samog okeana rađaćete kopno! Ljubim majušna stopala.![]()

Tiše, budalice, sklanjaj svoja prelepa stopala i ućuti, nemoj da te Tab čuje pa da i on počne da podiže svoje majušne, administratorske nožice!