Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
i pise se srbskom
napacenom srbskom narodu...
napacenom srbskom narodu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam na zalost...@Trust no one jesi ih video nekad uzivo????
Imaju blesavi japanci kult obozavanja i crtanja njih u crtacima....to sam vidjala al nisam znala sta je...sad tek vidimNisam na zalost...
Ja dok sam bio po Sibiru vidjao sam neku vrstu veverice,prugasta, brza kao metak...Ali su je na malo neobican nacin pripitomljavali,stave zamku na kanti vode,i ona upadne,pliva ali ne moze da izadje.Izvade je i ona zapamti da si je spasao,i ne boji se,dolazi cak i u ruke,jede iz ruke..Mada su neke divlje i same prilazile i uzimale hranu iz ruku.Imaju blesavi japanci kult obozavanja i crtanja njih u crtacima....to sam vidjala al nisam znala sta je...sad tek vidim
Kakav medenjacic
Slatkis mali ❤Ja dok sam bio po Sibiru vidjao sam neku vrstu veverice,prugasta, brza kao metak...Ali su je na malo neobican nacin pripitomljavali,stave zamku na kanti vode,i ona upadne,pliva ali ne moze da izadje.Izvade je i ona zapamti da si je spasao,i ne boji se,dolazi cak i u ruke,jede iz ruke..Mada su neke divlje i same prilazile i uzimale hranu iz ruku.
https://yandex.ru/images/search?from=tabbar&text=Азиатский бурундук
Ona i dalje ide u sumu,ali kad dodje ne plasi se nego uzme hranu ili se malo pomazi,ugreje i tutanj nazad...Nisam cuo da ih neko drzi po kavezima ili stanovima.Slatkis mali ❤
Mislim da na tu foru prugastih ima i u usa
A bas su krelci sto ih pripitomljavaju i love i sta godtreba da ih ostave na miru bre da zive svoj divlji zivot
E ok ondaOna i dalje ide u sumu,ali kad dodje ne plasi se nego uzme hranu ili se malo pomazi,ugreje i tutanj nazad...Nisam cuo da ih neko drzi po kavezima ili stanovima.
E ok onda
U usa ima moda da se veverice gaje kao ljubimci, licno sam pritiv toga
Ok je ako nadjes povredjenu izgubljenu pomognes udomis dok se ne oporavi pa vracas nazad u sumu
Ali gajiti kao ljubimca sve te divlje zivotinje ne volim
Treba da bude divlja u svom stanistu, ne moramo mi svima da se igramo
ja imala kad sam bila na faksuOna i dalje ide u sumu,ali kad dodje ne plasi se nego uzme hranu ili se malo pomazi,ugreje i tutanj nazad...Nisam cuo da ih neko drzi po kavezima ili stanovima.
A i preslatki su ❤Jedno od najumiljatijih bica je jez...Ovi pitomi,ne divlji,divlji su plasljivi i tesko se nauce da budu blizu coveka...Mada sam ih ja vidjao letos u sred Bulevara Oslobodjenja u NS...
pa vodio je taj porocni boemski zivotMeni zao sto je umro debeo
Kod tebe je prava "idila"!