Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako se slazu zadržiš i macu i neka budu prijatelji

Pa Leo je macor kojeg sam udomio pre 6 godina i on ostaje samnom naravno. Za nju na zalost nema
20449189_10207522119771678_7577256822654063723_o.jpg
m uslova, ali imam dve varijante da je udomim,-Pancevo ili Umka, u pitanju su moje drugarice za koje znam da su ok i da maloj nece nista nedostajati. Imace i dvoriste.

И за животиње важи.
Јао, ок...а мораш баш увек све да кажеш?
Дозволи да нисмо сви исти, не волимо исте ствари, исте људе, исте животиње...кажи своје и ок, не мораш стално да се доказујеш.
Ни ја нисам луда за мачкама, па то овде не потенцирам стално.

Ма, ок су мени мачке, могу да их гледам, да их истрпим и толико...пси су моја љубав.
Изузимам ону Метлину бештију :heart:
E da ti kazem,nisam ni ja ljubitelj macaka.Ali kad je ona mrvica koju sam ovde postavljao poceo da se pentra po meni,raspilavio me i kupio za ceo zivot...
Mada posle njega i dalje ne obracam previse paznju na njih :)
Ali je bitno da je on i dalje u dobrim rukama...

E da ti kazem,nisam ni ja ljubitelj macaka.Ali kad je ona mrvica koju sam ovde postavljao poceo da se pentra po meni,raspilavio me i kupio za ceo zivot...
Mada posle njega i dalje ne obracam previse paznju na njih :)
Ali je bitno da je on i dalje u dobrim rukama...
Па кажем ти, и мени су ок, али никада не бих чувала мачку, нити бих се нешто трудила око њих.
Сем ако ми ова мала не усели неку.

Па кажем ти, и мени су ок, али никада не бих чувала мачку, нити бих се нешто трудила око њих.
Сем ако ми ова мала не усели неку.
Tako sam i ja mislio...pa je ono malo cupavo cudo izabralo bas mene da voli...Pa nam je ziveo u kancelariji i spavao mi na ramenu :)

Ja sam isto sklonija mačkama. Mačkama, svrakama i vranama. Ne prođemo pored mačke ili neke od tih ptica a da im se ne javimo :lol:
Klinac već kad vidi mačku odmah čučne, doziva, pruža ručicu da se upoznaju.
Sa uličnim psima mi je frka,nikad ne znaš kako su raspoloženi.
Е, а откуд та љубав према свракама и вранама?
И ја их обожавам...и веверице...и хрчке...
Ја у ствари волим све животињице, почела сам и са рибама да разговарам, па ти види :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back