smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
To je ljubav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -
Kod komsije bobi i njegova kerusa sede do njega napred a ja proterana pozadi.a prednje sediste kao svinjac...
Mi smo do skoro nju vozili na zadnjem sedištu,kupili smo u pet shopu neki suskavi prekrivac koji se zakaci za sedista trakama,tako da je sve zasuskano i nista se ne prlja osim samog prekrivaca.
Onda su je sin i snajka vozili u svom autu napred,naucili su je da sedi kod nogu i sad samo tako hoce da se vozi.
Uredno uskoci sama,sedne i ceka. I nece da izadje dok ne ugasis motor
Ja doduse vise volim kad je pozadi,onda ne moze ovako molecivo da me gleda da je pustim na sediste. Sto apsolutno ne dolazi u obzir,naravno.
Da se mm pita ne bi ona u kola usla nikad...i ovo joj je premija![]()
da zivite ove, naplacali bi ste kazni
ima pravi sigurnosni pojas za pse, ja ih imam u svakom od auta
ili koferaum i box ili na sedista...sa sigurnosnim pojasom.
http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundetransportbox/sicherheitsgurte/13822
Dzek rasel.najbolji pas na svetu
Mi smo juce setali u jednom velikom parku- kao na primer Kosutnjak i mali je bio super. Isao je pusten, slusa kad ga zovemo. Prijatelji su poveli njihovu labradorku koja je naravno skocila u jezero da pliva maloi onda smo nas sestoro i dva kera otisli na rucak u pab. Mislila sam da cemo se pokajati, ali je bas dobar keric. Pun pab ljudi i kucica i mogli smo da jedemo i pricamo ko ljudi.
Ima jos jedan kauc prazan, al on se popne na jastuk i ugura do mene![]()