- Poruka
 - 13.385

Šta bi? Nema fotki mlađahnih forumašica na Da vas vidim danas, pa si svratio ovde? Mora da kriziraš kad ti jedan dan izostane objekat baljenja.
Danas se pojavila jedna mlada i lepa pa mi lakše, a što si ti konstantno neurozna ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta bi? Nema fotki mlađahnih forumašica na Da vas vidim danas, pa si svratio ovde? Mora da kriziraš kad ti jedan dan izostane objekat baljenja.

Meni je mnogo žao što nikada neću saznati kakav je Žule bio kao mali![]()
Pa, koliko je Žule bio star kada ste ga udomili? To vetovi prepoznaju po zubićima.![]()
Mica mala...cupava
Pa zut![]()
 Kakav je mrvac bio a sad je veliki dasa
Stravično je šta su sve odgajivači u stanju da urade i koliko da lažu![]()

On je i sad mlad al je veliki, ne znam kakav je bio kao štene, na to sam mislila![]()
 Neverovatno nešto stvarno.

I Leo je kao mali bio žut.![]()
Sećaš se kako sam pogubljena bila tada.![]()
![]()
Znam da je mlad, nego pitam da li znaš koliko je imao meseci kada ste ga našli? Nisam upoznata sa celom pričom, pa pitam.
Bože, kako fotogenična mačkaNeverovatno nešto stvarno.
P. S. Jao, moram pronaći sličice jednog prelepog mačka koga smo upoznali u Nemačkoj ove godine.
Nikad lepšeg mačka nisam videla, a oke krupne, ovolike![]()
Podseća me ova maca na njega.![]()
![]()

I Leo je bio najmanji, a prvi prodatMada, mislim da je jedino on sada živ iz tog legla.
![]()
O razočaranosti u odgajivača sam već pisala na početku teme.
Lea sam jedva spasila, bio je jako, jako bolešljiv.
Mesecima sam ga lečila, a za to je potrebno mnogo volje, ljubavi, strpljenja i para (da se ne lažemo).
Zato Leo sada ima 20 kg, a kod nas je došao sa 1200 gr.
Pogledajte prilog 295479Pogledajte prilog 295480Pogledajte prilog 295481Pogledajte prilog 295482Pogledajte prilog 295483

Danas se pojavila jedna mlada i lepa pa mi lakše, a što si ti konstantno neurozna ?![]()

Nemi, tvoje mačke su neverovatno fotogenične i prave su pozerke. Jole nema teorije da bude mirna i pusti da je fotkam. Ako i pokušam faca joj je "mojne smaraš"Pogledajte prilog 295494Pogledajte prilog 295495Pogledajte prilog 295496

Nemi, tvoje mačke su neverovatno fotogenične i prave su pozerke. Jole nema teorije da bude mirna i pusti da je fotkam. Ako i pokušam faca joj je "mojne smaraš"Pogledajte prilog 295494Pogledajte prilog 295495Pogledajte prilog 295496