Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hoćeš li mu staviti i masku da ronite zajedno? A paraglajding?

Pas se kupa da bi se leti osvežio, protiv krpelja se posipa da mu krpelji ne bi preneli bolest, vodiš ga na more da ne bi ostao sam. Sve su to stvari koje radiš u njegovom interesu i da bi mu bilo bolje/lepše. Kakav benifit pas ima od skakanja padobranom?:)

Mislim, ako već pokušavaš ad budeš duhovita/ironična moraćeš da se potrudiš malo više od pukog lupetanja i navođenja činjenica koje veze nemaju sa temom "pas padobranac".

Daj, bre, Pile, zasto je to toliko strasno?
Da li ti znas da pas nema osecaj za visinu? Ne kazem da ce da skoci sa petog sprata, ali mu padobran ili prvi sprat ne prave veliku razliku. Sto si se tako nastrvila na coveka? To uopste nije maltretiranje. Kad pas jednom iskusi nesto, sledeci put vec zna sta ga ceka. Ako mu se to nije dopalo, bezi, kevce, rezi, grize...
Jedna nasa cupavica ne voli da se ceslja. Cim dohvatimo cetku bezi i krije se. Sto znaci da bi ovaj pas bezao pri dodiru onog kengurcica koji ga drzi.
Jasno je da svi imamo razlicita misljenja i ne kazem da treba da promenis svoje, nikako. Ali u ovom slucaju mislim da nisi u pravu.

- - - - - - - - - -

attachment.php

Ma sta je ovo medeno nesto!? :zaljubljena: Ma kako izdrzis da ga spustis da bi ga slikala? :D Gnjav, gnjav, gnjav! :heart: :heart: :heart:

Ako pas nestane... trazi gde zivim! :lol:
:heart: :heart: :heart:

Ahahhahhhaha :zag:

Xella, danas sam videla jednu devojčicu Lea, odmah sam se tebe setila : )))

Svi mi to kažu kada vide samojeda. :heart2:

A ako nas slučajno vide bez Lea, odmah pitaju gde je, nisu navikli na nas bez njega. :lol:

P. S. Imamo i neke snimke od danas, ali premorena sam, to ću sutra postaviti. I Leo je umoran, spava sada. :mazipsa:

Da li ti znas da pas nema osecaj za visinu? Ne kazem da ce da skoci sa petog sprata, ali mu padobran ili prvi sprat ne prave veliku razliku. Sto si se tako nastrvila na coveka? To uopste nije maltretiranje. Kad pas jednom iskusi nesto, sledeci put vec zna sta ga ceka. Ako mu se to nije dopalo, bezi, kevce, rezi, grize...
Jedna nasa cupavica ne voli da se ceslja. Cim dohvatimo cetku bezi i krije se. Sto znaci da bi ovaj pas bezao pri dodiru onog kengurcica koji ga drzi.
Jasno je da svi imamo razlicita misljenja i ne kazem da treba da promenis svoje, nikako. Ali u ovom slucaju mislim da nisi u pravu.

- - - - - - - - - -

Ma sta je ovo medeno nesto!? :zaljubljena: Ma kako izdrzis da ga spustis da bi ga slikala? :D Gnjav, gnjav, gnjav! :heart: :heart: :heart:

Ovo sam za ,,slatka kao secer,, postavila, a da, jedva se razdvajam od njih, a za mesec dana mi idu sva 4 :sad2:

Hoćeš li mu staviti i masku da ronite zajedno? A paraglajding?

Pas se kupa da bi se leti osvežio, protiv krpelja se posipa da mu krpelji ne bi preneli bolest, vodiš ga na more da ne bi ostao sam. Sve su to stvari koje radiš u njegovom interesu i da bi mu bilo bolje/lepše. Kakav benifit pas ima od skakanja padobranom?:)

Mislim, ako već pokušavaš ad budeš duhovita/ironična moraćeš da se potrudiš malo više od pukog lupetanja i navođenja činjenica koje veze nemaju sa temom "pas padobranac".

Hvala ti Pile na kompilementima, nisam od tebe to očekivala, niti sam se na tvoj post nadovezivala.

Al udri ako ti tako lakše...

- - - - - - - - - -

Hbg, meka sam srca (verovali ili ne:malav:) Meni je tuga i kada vidim konja koga je uzjahao neki cipovčina jer mu je gušt. U ZOO vrtu mi se sloši od onih jadnih životinja u kavezima.
Sad može neko da me pita da li jedem meso. Jedem. Mada se ubeđujem da šnicla raste u zamrzivaču i trudim se da ga konzumiram što ređe. Verujem da većina ovde voli svoje kućne ljubimce, da im ugađa, neguje ih. Moja mačka je težak razmaženko i voli da trči za lopticom-skočicom pa je nisam izdresirala da žonglira istom. Zato što je mačka a ne Ronaldo. Ne arzumem tu potrebu da se kućni ljubimac dresira tako da liči na čoveka i radi ono što je svojstveno čoveku. Pas je najvernija životinja na planeti i uzvratiće ti ljubav na zilion načina. Nije fer tu ljubav zloupotrebiti.

Hvala ti Pile na kompilementima, nisam od tebe to očekivala, niti sam se na tvoj post nadovezivala.

Al udri ako ti tako lakše...

Ja sam jedina koja se bunila zbog psa-padobranca. I jesi se nadovezala na moj post. Sad što ne želiš da priznaš i više voliš da glumiš sirotu uvređenu devojčicu, nije moj problem. Kad uđeš u igru, ne možeš na pola zavapiti "mene je mama poslala da berem muškatle a ne da igram fudbal".

Što se "nisam od tebe očekivala" dela tiče, da me poznaješ znala bi da se hvatanje na patetiku u mom univerzumu nisko kotira. Pozdravčić.

Ja sam jedina koja se bunila zbog psa-padobranca. I jesi se nadovezala na moj post. Sad što ne želiš da priznaš i više voliš da glumiš sirotu uvređenu devojčicu, nije moj problem. Kad uđeš u igru, ne možeš na pola zavapiti "mene je mama poslala da berem muškatle a ne da igram fudbal".

Što se "nisam od tebe očekivala" dela tiče, da me poznaješ znala bi da se hvatanje na patetiku u mom univerzumu nisko kotira. Pozdravčić.

A ti mene da poznaješ i da si čitala ovu temu od početka, znala bi na šta mislim...

Nadam se da ti je lakše. :kiss:

Jao, divote!

Ovaj treći me podseća na Lea. :lol: Mukica. :heart:

P. S. Nemam repkica sada, ali pamtim. ;)

:lol: taj treci je bio najmanji a prvi je otisao i sada su svi jednaki, meni je ostao Badi (moj blentavi:D) i kad ga uporedim sa ostalima koje smo podelili nema razlike ..
Sada ih je bilo samo 4 i svi su zuti na oca, a ti prosli su bili 4 zuta i 4 bela na majku...4 decaka i 4 devojcice, sada imam 3 devojcice i jednog decka i svi su zuti ...

- - - - - - - - - -

Fotografija0723.jpg

:lol: taj treci je bio najmanji a prvi je otisao i sada su svi jednaki, meni je ostao Badi (moj blentavi:D) i kad ga uporedim sa ostalima koje smo podelili nema razlike ..
Sada ih je bilo samo 4 i svi su zuti na oca, a ti prosli su bili 4 zuta i 4 bela na majku...4 decaka i 4 devojcice, sada imam 3 devojcice i jednog decka i svi su zuti ...

I Leo je bio najmanji, a prvi prodat :D Mada, mislim da je jedino on sada živ iz tog legla. :(

O razočaranosti u odgajivača sam već pisala na početku teme.

Lea sam jedva spasila, bio je jako, jako bolešljiv.

Mesecima sam ga lečila, a za to je potrebno mnogo volje, ljubavi, strpljenja i para (da se ne lažemo).

Zato Leo sada ima 20 kg, a kod nas je došao sa 1200 gr. :sad2:

Pogledajte prilog 295479Pogledajte prilog 295480Pogledajte prilog 295481Pogledajte prilog 295482Pogledajte prilog 295483

I Leo je bio najmanji, a prvi prodat :D Mada, mislim da je jedino on sada živ iz tog legla. :(

Pogledajte prilog 295479Pogledajte prilog 295480Pogledajte prilog 295481Pogledajte prilog 295482Pogledajte prilog 295483

Mesecima sam ga lečila, a za to je potrebno mnogo volje, ljubavi, strpljenja i para (da se ne lažemo).

Nemoj da lazes! Ovo je Leo!? :eek: :neutral: :D :lol: :heart: :mrgreen:
Mogla si da ga podmetnes kao plisanu igracku i da izvezdis nekog. :lol:

Meni je mnogo žao što nikada neću saznati kakav je Žule bio kao mali :(:(:(

Mica mala...:heart:cupava :D

- - - - - - - - - -

Meni je mnogo žao što nikada neću saznati kakav je Žule bio kao mali :(:(:(

Pa zut :D

Kakav je mrvac bio a sad je veliki dasa :D

Stravično je šta su sve odgajivači u stanju da urade i koliko da lažu :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back