Marquise de Sade
Domaćin
- Poruka
- 3.203
Hoćeš li mu staviti i masku da ronite zajedno? A paraglajding?
Pas se kupa da bi se leti osvežio, protiv krpelja se posipa da mu krpelji ne bi preneli bolest, vodiš ga na more da ne bi ostao sam. Sve su to stvari koje radiš u njegovom interesu i da bi mu bilo bolje/lepše. Kakav benifit pas ima od skakanja padobranom?
Mislim, ako već pokušavaš ad budeš duhovita/ironična moraćeš da se potrudiš malo više od pukog lupetanja i navođenja činjenica koje veze nemaju sa temom "pas padobranac".
Daj, bre, Pile, zasto je to toliko strasno?
Da li ti znas da pas nema osecaj za visinu? Ne kazem da ce da skoci sa petog sprata, ali mu padobran ili prvi sprat ne prave veliku razliku. Sto si se tako nastrvila na coveka? To uopste nije maltretiranje. Kad pas jednom iskusi nesto, sledeci put vec zna sta ga ceka. Ako mu se to nije dopalo, bezi, kevce, rezi, grize...
Jedna nasa cupavica ne voli da se ceslja. Cim dohvatimo cetku bezi i krije se. Sto znaci da bi ovaj pas bezao pri dodiru onog kengurcica koji ga drzi.
Jasno je da svi imamo razlicita misljenja i ne kazem da treba da promenis svoje, nikako. Ali u ovom slucaju mislim da nisi u pravu.
- - - - - - - - - -
Ma sta je ovo medeno nesto!?
Ma kako izdrzis da ga spustis da bi ga slikala?

) Meni je tuga i kada vidim konja koga je uzjahao neki cipovčina jer mu je gušt. U ZOO vrtu mi se sloši od onih jadnih životinja u kavezima.

Cakan je.
)", kad ono - stvarno si pisala u zenskom rodu.