Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
2h6dhqf.jpg

Mica mala...:heart:cupava :D

Pa zut :D

I Leo je kao mali bio žut. :zcepanje:

Kakav je mrvac bio a sad je veliki dasa :D

Stravično je šta su sve odgajivači u stanju da urade i koliko da lažu :neutral:

Sećaš se kako sam pogubljena bila tada. :lol: :zag:

On je i sad mlad al je veliki, ne znam kakav je bio kao štene, na to sam mislila :D

Znam da je mlad, nego pitam da li znaš koliko je imao meseci kada ste ga našli? Nisam upoznata sa celom pričom, pa pitam.

Bože, kako fotogenična mačka :eek: Neverovatno nešto stvarno.

P. S. Jao, moram pronaći sličice jednog prelepog mačka koga smo upoznali u Nemačkoj ove godine.

Nikad lepšeg mačka nisam videla, a oke krupne, ovolike :eek: :lol:

Podseća me ova maca na njega. :D :heart:

I Leo je kao mali bio žut. :zcepanje:

Sećaš se kako sam pogubljena bila tada. :lol: :zag:

Znam da je mlad, nego pitam da li znaš koliko je imao meseci kada ste ga našli? Nisam upoznata sa celom pričom, pa pitam.

Bože, kako fotogenična mačka :eek: Neverovatno nešto stvarno.

P. S. Jao, moram pronaći sličice jednog prelepog mačka koga smo upoznali u Nemačkoj ove godine.

Nikad lepšeg mačka nisam videla, a oke krupne, ovolike :eek: :lol:

Podseća me ova maca na njega. :D :heart:

Pozerka :lol:

20gjupy.jpg

I Leo je bio najmanji, a prvi prodat :D Mada, mislim da je jedino on sada živ iz tog legla. :(

O razočaranosti u odgajivača sam već pisala na početku teme.

Lea sam jedva spasila, bio je jako, jako bolešljiv.

Mesecima sam ga lečila, a za to je potrebno mnogo volje, ljubavi, strpljenja i para (da se ne lažemo).

Zato Leo sada ima 20 kg, a kod nas je došao sa 1200 gr. :sad2:

Pogledajte prilog 295479Pogledajte prilog 295480Pogledajte prilog 295481Pogledajte prilog 295482Pogledajte prilog 295483

Moj Bobi (crni doberman) je takođe bio iz legla zaraženog štenećakom. Sećam se kako je prvih nekoliko dana spavao sa mnom u krevetu jer mu je nedostajala mama. Puno smo vremena i truda uložili da ga izlečimo, tata je donosio neke užasno skupe injekcije iz Nemačke ali uzalud. Na kraju smo morali da ga uspavamo. I dan danas zasuze mi oči kada ga se setim. Strašno je kada ti premine kućni ljubimac. Ljubav koju deliš sa njim, posebno ako je pas, nemerljiva je:(

- - - - - - - - - -

Danas se pojavila jedna mlada i lepa pa mi lakše, a što si ti konstantno neurozna ? :lol:

Nisam ja, to je moja šauma:malav:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back