Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
joj kako je grozan ovaj veliki sa svetlecim ocima,a jos se i oblizuje
ogroman je![]()
Ma to je bre malinoa, ne moze to biti ni grozno ni ogromno, samo budalasto

Najvolem malinoe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
joj kako je grozan ovaj veliki sa svetlecim ocima,a jos se i oblizuje
ogroman je![]()
Ti mora da imas velike probleme sa svojim ljubimcem, cim ti pada na pamet da pas lezi u sopstvenoj "pisacki". Ko god je imao zadovoljstvo da provede vreme sa patuljastim snaucerom, znao bi da su to izuzetno cisti psi. Prelep pas, vidi se da bas uziva!jel to fleka od pišaćke, il senka...?
Moje dve divne ljubavi imaju divan trikić. Nadam se da će se i vama dopasti.
Meni se srce slama da je neko mogao ostaviti takvog macka, kakav je to mentalni sklop :S
jeli...ovaj prvi...koja je to rasa...?
a ovaj mali..to jedared zli kerovi...
Evo mog prde, tuzna je njegova zivotna prica - doneli su nam ga jedno popodne pre desetak dana, sa ujednom ranom na butu. Da li je isao u svaleraciju ili se samo nije sporazumeo sa nekim dzukcem, ne znam, a nije ni bitno.
Ranu smo mu sredili, obradili, usili. Rekli vlasnicima da odu da kupe kragnu da je stavimo dok je jos u anesteziji, oni odose i ne vratise se.
Od tada je kod nas, ide s ruke na ruku, ponajvecma je vezan za mene ali ne znaci da mu ostali nisu dragi, pravi je filantrop.
Trazimo mu dom, i osim par sumnjivih likova, ozbiljnih udomitelja nismo imali.
Strasna je pricalica, mazilica i pravi je dasa!
Meni se srce slama da je neko mogao ostaviti takvog macka, kakav je to mentalni sklop :S
najbolji na svetute malinoe su kvalitetni kerovi... ono što su nekad bili nemački ovčari dok ih nisu sjebali
I da dodam da smo jednoglasno izglasali da se Bajin sin zove Bajče
Lepota![]()
a ovo je Tata Baja. Hundov tata misli, inace u umetnickim krigovima poznatiji kao Sin Baja Antihrist
slike Mamam Done nemam, ona kad vidi mob. bezi ko djavo od krsta
[/IMG]![]()
inace setamo ih ko Hanibale Lektore okovane korpama, na povocima, i opet ljudi beze od nas ko da ce da ih odmah pojedu...
jedna zena je jednom prilikom i vristala po sistemu kolike zveri...a oni to nisu
prema nama![]()