Da vam vidim kucnog ljubimca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
579475_10200135452803125_108344616_n.jpg

- - - - - - - - - -

31906_10200135452403115_674761325_n.jpg

Evo mog prde, tuzna je njegova zivotna prica - doneli su nam ga jedno popodne pre desetak dana, sa ujednom ranom na butu. Da li je isao u svaleraciju ili se samo nije sporazumeo sa nekim dzukcem, ne znam, a nije ni bitno.
Ranu smo mu sredili, obradili, usili. Rekli vlasnicima da odu da kupe kragnu da je stavimo dok je jos u anesteziji, oni odose i ne vratise se.
Od tada je kod nas, ide s ruke na ruku, ponajvecma je vezan za mene ali ne znaci da mu ostali nisu dragi, pravi je filantrop.
Trazimo mu dom, i osim par sumnjivih likova, ozbiljnih udomitelja nismo imali.
Strasna je pricalica, mazilica i pravi je dasa!

Meni se srce slama da je neko mogao ostaviti takvog macka, kakav je to mentalni sklop :S

jeli...ovaj prvi...koja je to rasa...?
a ovaj mali..to jedared zli kerovi...

jel ti prvi veliki? to je belgiski ovcar- malinoa

- - - - - - - - - -

Evo mog prde, tuzna je njegova zivotna prica - doneli su nam ga jedno popodne pre desetak dana, sa ujednom ranom na butu. Da li je isao u svaleraciju ili se samo nije sporazumeo sa nekim dzukcem, ne znam, a nije ni bitno.
Ranu smo mu sredili, obradili, usili. Rekli vlasnicima da odu da kupe kragnu da je stavimo dok je jos u anesteziji, oni odose i ne vratise se.
Od tada je kod nas, ide s ruke na ruku, ponajvecma je vezan za mene ali ne znaci da mu ostali nisu dragi, pravi je filantrop.
Trazimo mu dom, i osim par sumnjivih likova, ozbiljnih udomitelja nismo imali.
Strasna je pricalica, mazilica i pravi je dasa!

Meni se srce slama da je neko mogao ostaviti takvog macka, kakav je to mentalni sklop :S

ja ne verujem, od sada da imate kragne za prodaju odmah tu... c.c.c....

a ovo je Tata Baja. Hundov tata misli, inace u umetnickim krigovima poznatiji kao Sin Baja Antihrist
slike Mamam Done nemam, ona kad vidi mob. bezi ko djavo od krsta
r2ul4n.jpg
[/IMG]

inace setamo ih ko Hanibale Lektore okovane korpama, na povocima, i opet ljudi beze od nas ko da ce da ih odmah pojedu...
jedna zena je jednom prilikom i vristala po sistemu kolike zveri...a oni to nisu
prema nama:mrgreen:

a ovo je Tata Baja. Hundov tata misli, inace u umetnickim krigovima poznatiji kao Sin Baja Antihrist
slike Mamam Done nemam, ona kad vidi mob. bezi ko djavo od krsta
r2ul4n.jpg
[/IMG]

inace setamo ih ko Hanibale Lektore okovane korpama, na povocima, i opet ljudi beze od nas ko da ce da ih odmah pojedu...
jedna zena je jednom prilikom i vristala po sistemu kolike zveri...a oni to nisu
prema nama:mrgreen:

дала си му папирне марамице да обрише нос по овој зими
ал како да обрише кад има корпу?

Samo da vam se pohvalim ( a i Milesi da bude na radost):

Danas je malo pre moj muz sa Hundom uzeo 3 titule na CACIB-u u Bogaticu : CAC, CACIB i BOB
Trebalo je da ostane i za prvaka grupe, ali psoto ne moze da ostaje ceo dan ipak ce da uzme pehar i da se vraca ranije

Sad mogu da slikam Akija, a naseg sampiona tek kad stigne

Do sad je Hund napabircio sledece titule:

3 x PRM
2 X CAC
1 x R-CACIB
1 x CACIB
2 x BOB
1 x JCH (ovo tek treba da overimo) - ovo je titula internacionalnog sampiona u razredu mladih, ne znam kako se pise, ali to je

sad jurimo titulu grande sampiona, a da iskreno nismo ni znali da ce nase malo cudoviste da poraste u jednog od najlepsih muzjaka malinoa u Srbiji

- - - - - - - - - -

uzgled on ima svega 19 meseci i tek ulazi u pravu takmicarsku formu :kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back