Da vam kane 20.000 evra

ako je od sladoleda moraš da se slikaš i onda će neko da ti traži pare

pa dobro ne znam je l ok u banku, propadne banka nikom ništa
dobro odgovori su na temi

probaš da se nadmećeš sa kinezima oko španskog aerodroma, ponudili su 10.000 evra

Poslednja izmena:
-Klima
-Veš mašina
-Štoljpi
-Boks
-Nešto novela
-WiFi/Cellphone jammer
-Džinovski ventilator
-Kvalitetne naočari za sunce ili sočiva fotogrej ili tako nešto
-Digitalnu kamericu
-Termo-kamericu
-Nešto tegova za kućnu teretanu
-Diskografija Tokyo Hotela
-Dodatna oprema za bajs
-Sredio bih kuću malo
-Džak za lupanje, za u kući
-Generator elektromagnetizma, odredjene vataže i voltaže, u više primeraka (i jedan ili dva ručnih, preko 10w angažovane snage)
-Mini-frižider za hladjenje napitaka, sobni
-Mikelandjelo, nindža kornjača, plišana lutka

Ljudi...pa kako vam 20.000 evra nisu neke pare?Pa ja cu za te pare da lomim kicmu 6 je*enih godina.A zamisli da mi to onako "padne sa nebesa".Stvarno nismo ni svesni koliko ima bogatog naroda... sve dok ne dodjemo na forum.

Elem,ja bih kupio neki auto.Posto je ovaj vec pregurao 30-u godinu.Ali nista nesto preterano.Znaci oko 3000 e.
Onda bih uzeo hiljadak e i nakupovao nekog odela.Onako nesto fino,sportski,ovo-ono.
Pa bih za nekih opet hiljadak e kupio neki solidan televizor i laptop.
Znaci ostaje mi 15.000.Onda bih uzeo 5.000 i potrosio na neke poravke i prepravke na kuci koje mi,doduse,nisu nesto urgentne ali odavno planiram to da uradim.
A ostalih 10.000 bih ulozio u sadnju nekih vocnjaka koje,opet,odavno planiram i sa kojima sam vec poceo ali,naravno,uz oskudaciju sa finansijama to ide prilicno sporo i traljavo.
I dao bih otkaz...

I tako,dosta je bilo sanjarenja.Odoh da plevim maline na +160 c.Valjalo bi da me drmne srcana kap.

Joj zivoteeeee polomljeni dzojstiku :rida:

To su dobre pare i niko ih ne bi odbio ali nije suma koja sad, moze da promeni nekome zivot iz korena. Mozes otprilike da zivis luxuznije krace vreme i ispunis sebi neki sitan kapric tipa egzoticno putovanje i novi renault megan ili capture neki auto u tom cenovnom rangu. Daleko od toga da se suma nipodastava ali ne treba ni precenjivati realnu vrednost.

To su dobre pare i niko ih ne bi odbio ali nije suma koja sad, moze da promeni nekome zivot iz korena. Mozes otprilike da zivis luxuznije krace vreme i ispunis sebi neki sitan kapric tipa egzoticno putovanje i novi renault megan ili capture neki auto u tom cenovnom rangu. Daleko od toga da se suma nipodastava ali ne treba ni precenjivati realnu vrednost.

Brate,ako si pametan i ako znas sta da radis sa njima i 200 evra moze da ti promeni zivot.A ako si pajser ni 2.000.000 ti nista ne znace.
I 20.000 eura je sasvim prihvatljiva cifra da se pokrene neki poslic.Pa cak i manje od toga.

Ljudi...pa kako vam 20.000 evra nisu neke pare?Pa ja cu za te pare da lomim kicmu 6 je*enih godina.A zamisli da mi to onako "padne sa nebesa".Stvarno nismo ni svesni koliko ima bogatog naroda... sve dok ne dodjemo na forum.

Elem,ja bih kupio neki auto.Posto je ovaj vec pregurao 30-u godinu.Ali nista nesto preterano.Znaci oko 3000 e.
Onda bih uzeo hiljadak e i nakupovao nekog odela.Onako nesto fino,sportski,ovo-ono.
Pa bih za nekih opet hiljadak e kupio neki solidan televizor i laptop.
Znaci ostaje mi 15.000.Onda bih uzeo 5.000 i potrosio na neke poravke i prepravke na kuci koje mi,doduse,nisu nesto urgentne ali odavno planiram to da uradim.
A ostalih 10.000 bih ulozio u sadnju nekih vocnjaka koje,opet,odavno planiram i sa kojima sam vec poceo ali,naravno,uz oskudaciju sa finansijama to ide prilicno sporo i traljavo.
I dao bih otkaz...

I tako,dosta je bilo sanjarenja.Odoh da plevim maline na +160 c.Valjalo bi da me drmne srcana kap.

Joj zivoteeeee polomljeni dzojstiku :rida:

Da sam na primer na tvom mestu dao bih sve od sebe da odem u inostranstvo i pare iskljucivo namenjivao tome.

Moj otac je na primer hteo nesto da gradi na selu, ali sam ga ja odgovorio govoreci mu da je to bacanje para.

Na primer, selo gde su ziveli moji baba i deda vazi za jedno od vecih i prometnijih, a opet je skoro potpuno opustelo.

I ako vec ne bih mogao da odem u inostranstvo na tvom mestu bih se preselio u Beograd na primer ako bih mogao.

Da sam na primer na tvom mestu dao bih sve od sebe da odem u inostranstvo i pare iskljucivo namenjivao tome.

Moj otac je na primer hteo nesto da gradi na selu, ali sam ga ja odgovorio govoreci mu da je to bacanje para.

Na primer, selo gde su ziveli moji baba i deda vazi za jedno od vecih i prometnijih, a opet je skoro potpuno opustelo.

I ako vec ne bih mogao da odem u inostranstvo na tvom mestu bih se preselio u Beograd na primer ako bih mogao.

Tvoj savet je sasvim na mestu.I svakako ima logike u tome sto pricas.ALI...
Prva stvar je,da bi otisao u inostranstvo bilo gde i da bi nasao sebi posao i smestaj ti moras poprilicno "rukava da povuces".Nisu tu samo pare u pitanju.Ja imam,kao i svaki prosecan Srbin,rodbine i poznanika po inostranstvu.Ali veruj mi da nikog od njih ne bih pitao za uslugu pa jedino da je ,nedaj Boze, pitanje zdravlja i zivota.
Ali to manje-vise,druga,bitnija,stvar je da je po mom misljenju u Srbiji covek sa 20000 evra u rukama (narvno neko bez ogromnih dugova,sa resenim stambenim pitanjem i zdrav) u sasvim solidnoj poziciji da od tih para napravi nesto.Cak na selu mozda i vise nego u gradu koliko god nasa sela bila omalovredjena i bedna.
Covek odlaskom u inostranstvo cesto izgubi sebe i svoj identitet.Postane rob novog nacina zivota i veoma cesto zapostavi ono sto je na kraju krajeva jedna od najvaznijih stvari u zivotu svakog od nas - porodicu i porodicne vrednosti.To ti govorim kao neko ko je bas u najuzoj familiji prosao kroz to i zna sta znaci kada covek ode preko grane "trbuhom za kruhom" i izgubi sebe i primora svoje najblize da zbog toga ispastaju.

Poslednja izmena:

Back