gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
na bahame,mauricijus opet...i ono sto ostane kod mene žžep
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije to nemoguće, frikom sladoledi su iza ćoška
haha
pa ako su ti babe i dede vec umrle onda jedino sladoledi
truješ neke rodjake bogate? ; ))
- - - - - - - - - -
a istovremeno im se šlihtaš ljubazan si ; ))

.gif)

Da vam dodje vanredni prihod od 20.000 evra sta bi radili sa tim parama?

To su dobre pare i niko ih ne bi odbio ali nije suma koja sad, moze da promeni nekome zivot iz korena. Mozes otprilike da zivis luxuznije krace vreme i ispunis sebi neki sitan kapric tipa egzoticno putovanje i novi renault megan ili capture neki auto u tom cenovnom rangu. Daleko od toga da se suma nipodastava ali ne treba ni precenjivati realnu vrednost.
Ljudi...pa kako vam 20.000 evra nisu neke pare?Pa ja cu za te pare da lomim kicmu 6 je*enih godina.A zamisli da mi to onako "padne sa nebesa".Stvarno nismo ni svesni koliko ima bogatog naroda... sve dok ne dodjemo na forum.
Elem,ja bih kupio neki auto.Posto je ovaj vec pregurao 30-u godinu.Ali nista nesto preterano.Znaci oko 3000 e.
Onda bih uzeo hiljadak e i nakupovao nekog odela.Onako nesto fino,sportski,ovo-ono.
Pa bih za nekih opet hiljadak e kupio neki solidan televizor i laptop.
Znaci ostaje mi 15.000.Onda bih uzeo 5.000 i potrosio na neke poravke i prepravke na kuci koje mi,doduse,nisu nesto urgentne ali odavno planiram to da uradim.
A ostalih 10.000 bih ulozio u sadnju nekih vocnjaka koje,opet,odavno planiram i sa kojima sam vec poceo ali,naravno,uz oskudaciju sa finansijama to ide prilicno sporo i traljavo.
I dao bih otkaz...
I tako,dosta je bilo sanjarenja.Odoh da plevim maline na +160 c.Valjalo bi da me drmne srcana kap.
Joj zivoteeeee polomljeni dzojstiku![]()
Da sam na primer na tvom mestu dao bih sve od sebe da odem u inostranstvo i pare iskljucivo namenjivao tome.
Moj otac je na primer hteo nesto da gradi na selu, ali sam ga ja odgovorio govoreci mu da je to bacanje para.
Na primer, selo gde su ziveli moji baba i deda vazi za jedno od vecih i prometnijih, a opet je skoro potpuno opustelo.
I ako vec ne bih mogao da odem u inostranstvo na tvom mestu bih se preselio u Beograd na primer ako bih mogao.
pokrila bih sve minuse koje imam i za ostatak bih kupila semenke.....![]()