- Poruka
- 94.395
Jel vam smeta da je tu i kućni ljubimac dok vodite ljubav?
Ono, gleda sa patosa ili nekog drugog dela prostorije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, da znaš da sam pomisliio i na hrčkaZavisi...hrcak mi ne smeta
Што не би био између њих или барем поред њих?Ono, gleda sa patosa ili nekog drugog dela prostorije.
Ne smeta mi kucni ljubimac ako nije ljubomoran , macak me jednom prilikom dobro ogrebao .Jel vam smeta da je tu i kućni ljubimac dok vodite ljubav?
Islreno ja ne bih mogao tipa da pored npr kreveta lezi dobermanJa nemam tih problema.
Sijamska mačka je jako posesivna pa ako primeti da ju je vlasnik zapostavio "zbog one ispod njega sa kojom pravi mačiće".... Ne bih ja tu bio na njdnom mestu...Zavisi...hrcak mi ne smeta
...ili ljubomoru.Pogledajte prilog 1785069
Neki trener pasa upozorava da su psi veoma zaštitički nastrojeni što se njihovih vlasnika tiče te da seks mogu da protumače kao napad!
Isto. Da me ape za viska.Islreno ja ne bih mogao tipa da pored npr kreveta lezi doberman
Ja nemam kućnog ljubimca.Ja nemam tih problema.
Sta ako ti tokom seksa gupika da side eye?Moja bivša imala mačku u stanu, i jednom prilikom vidim nju golu pored mačke, i pitam je kako se ne stidiš gola pred mačkom.
sto se teme tiče, zavisi koji ljubimac, papagaj ometa, pas ne dolazi u obzir, mačka smara, trpa se gde joj nije mesto, ili bulji ko voajer.
Ribice u akvarijumu su ok
u pravu si brate, nista mora se akvarijum prekriti.Sta ako ti tokom seksa gupika da side eye?
I pojacas muziku do daske da ne mogu nista da cujuu pravu si brate, nista mora se akvarijum prekriti.
ja dok ne isteram sve muve iz sobe, ne mogu se seksam.Mrzim voajere.Jel vam smeta da je tu i kućni ljubimac dok vodite ljubav?