Da smo u Pašićevoj Srbiji, Skot bi već pakovao kofere

Добро дошли

Buduća legenda
Poruka
27.854
791881_2406731015c666a557732e436189527-v4-big_f.jpg

Bečka konvencija o diplomatskim odnosima iz 1961. godine prepoznaje pet osnovnih funkcija diplomatskih predstavništava i diplomata. Nisu je ratifikovale samo četiri članice UN: Južni Sudan, Vanuatu, Solomonova Ostrva i Palau. Tog dokumenta se svi pridržavaju. Bez njega je danas teško zamisliti bilateralne odnose. Teško je zamisliti i čemu bi sve bile izložene diplomate i kakvom pogoršavanju odnosa na međunarodnom planu bi prisustvovali kada ga se akteri u svetskoj politici ne bi pridržavali.Zato je svako kršenje Bečke konvencije vrlo osetljiva stvar. A za zemlju domaćina i politički problematična. Ako danas dozvolite jednom ambasadoru da izlazi iz obavezujućeg okvira, sutra će to isto činiti još celo tuce njegovih kolega. Onda više niste suverena država. Pretvarate se u "Ambasadoristan".
Elem, da smo u Pašićevoj Srbiji, takav diplomata bi se već pakovao za povratak kući.
U komunističkoj Jugoslaviji bi ili insistirali na reciprocitetu ili ga naterali da se izvini, uz prateće protestno pismo na nekoliko desetina strana, u kom bi tačno naveli koje sve odredbe Bečke koncencije i ostalih pravnih akata su takvim postupanjem prekršene.
https://vesti-online.com/Vesti/Srbija/728396/Da-smo-u-Pasic-evoj-Srbiji-Skot-bi-vec-pakovao-kofere
Уместо коментара, цитирам само једну реченицу из горњег текста: ,,... da smo u Pašićevoj Srbiji, takav diplomata bi se već pakovao za povratak kući''.

791881_2406731015c666a557732e436189527-v4-big_f.jpg

Bečka konvencija o diplomatskim odnosima iz 1961. godine prepoznaje pet osnovnih funkcija diplomatskih predstavništava i diplomata. Nisu je ratifikovale samo četiri članice UN: Južni Sudan, Vanuatu, Solomonova Ostrva i Palau. Tog dokumenta se svi pridržavaju. Bez njega je danas teško zamisliti bilateralne odnose. Teško je zamisliti i čemu bi sve bile izložene diplomate i kakvom pogoršavanju odnosa na međunarodnom planu bi prisustvovali kada ga se akteri u svetskoj politici ne bi pridržavali.Zato je svako kršenje Bečke konvencije vrlo osetljiva stvar. A za zemlju domaćina i politički problematična. Ako danas dozvolite jednom ambasadoru da izlazi iz obavezujućeg okvira, sutra će to isto činiti još celo tuce njegovih kolega. Onda više niste suverena država. Pretvarate se u "Ambasadoristan".
Elem, da smo u Pašićevoj Srbiji, takav diplomata bi se već pakovao za povratak kući.
U komunističkoj Jugoslaviji bi ili insistirali na reciprocitetu ili ga naterali da se izvini, uz prateće protestno pismo na nekoliko desetina strana, u kom bi tačno naveli koje sve odredbe Bečke koncencije i ostalih pravnih akata su takvim postupanjem prekršene.
усред другог великoг и бруталног таласа хапшења левичара у тој земљи, а после покушаја атентата на генерала Пиночеа. Једноставно, наши односи и наша трговинска, културна и научна размена са САД, као и исторјиско савезништво прво Краљевине Србије па онда и обе Југославије, неупоредиво је важније од подршке тамошњој левици.
Ово Коферче плаћа пољубац са Путинком приликом његове задње посете Београду. Вашем Вољеном такође одговара да попут Баба Јуле добије заштиту од гоњења у Москви када зато куцне час, а таква руска услуга мора и да се заслужи, а не само да се плати украденим милијардама. То што ту Србија нема никаквог интереса, напротив само може да има штете, њих не занима као што их Србија није занимала ни за време бесмсленог и лудачког Милошевићевог ратовања против највеће војне и економске силе у историји света.

Poslednja izmena od moderatora:
Једну ствар си "заборавио". Наиме, мудри Никола Пашић никада не би подржао Мадура, за кога се већ може рећи пропалог председника земље која практично никакве економске односе са Србијом нема. Нити на било који начин Србија може имати користи од "добрих односа са Мадуром", сврставши се тако у де факто непријатеље политике Сједињених америчких држава у њеном "backyard"_у. To ни ми Титоисти нисмо радили, па је тако
усред другог великoг и бруталног таласа хапшења левичара у тој земљи, а после покушаја атентата на генерала Пиночеа. Једноставно, наши односи и наша трговинска, културна и научна размена са САД, као и исторјиско савезништво прво Краљевине Србије па онда и обе Југославије, неупоредиво је важније од подршке тамошњој левици.
Ово Коферче плаћа пољубац са Путинком приликом његове задње посете Београду. Вашем Вољеном такође одговара да попут Баба Јуле добије заштиту од гоњења у Москви када зато куцне час, а таква руска услуга мора и да се заслужи, а не само да се плати украденим милијардама. То што ту Србија нема никаквог интереса, напротив само може да има штете, њих не занима као што их Србија није занимала ни за време бесмсленог и лудачког Милошевићевог ратовања против највеће војне и економске силе у историји света.

dok sam bio skolarac imao sam maniju da mucim one koji su vidno bili bete
mali laza kada me video na veatima wc-a samo sto nije sam krenuo da gura sebi glavu u solju (jbg, uticaj americkih filmova na mene mi je gusio kreativnost pa sam radio kao i u filmovima :( )
htedoh reci, da nisi i ti mali laza?

O Pašićevoj velikom bogatstvu Rajs kaže: "Pogledajte, sin običnih i siromašnih seljaka ostavlja jedno od najvećih bogatstava u ovoj zemlji. ... Reći ćete mi da je žena Pašiću donela lep miraz. Šta je, međutim, taj miraz u poređenju sa onim što je on ostavio posle smrti? Slamčica i ništa više."

- - - - - - - - - -

takodje i zavisi na koju vladu pasica

se misli

jer je on saradjivao i sa

obrenovicima i sa petrom i sa aleksandrom

pa je u zavisnosti od toga

ovde preovladavala politika austrougarske , rusije ili engleske

- - - - - - - - - -

okretalo se tad ledja i turskoj i bugarima i austrougarskoj i rusiji

Једну ствар си "заборавио". Наиме, мудри Никола Пашић никада не би подржао Мадура, за кога се већ може рећи пропалог председника земље која практично никакве економске односе са Србијом нема. Нити на било који начин Србија може имати користи од "добрих односа са Мадуром", сврставши се тако у де факто непријатеље политике Сједињених америчких држава у њеном "backyard"_у..

zato cesto kazem da rusija koristi srbiju da cacka amere

bas nikakvih interesa nemamo da sami sebe stavljamo u opoziciju americi , posebno sad kad bi nam mogli znaciti

u nekoj eventualnoj arbitrazi oko kosova

Poslednja izmena:
zato cesto kazem da rusija koristi srbiju da cacka amere

bas nikakvih interesa nemamo da sami sebe stavljamo u opoziciju americi

Kako nemamo? Sta sviras.

Mi nemamo nista dobro i zajednicko sa amerikom. Amerika je neprijatelj Srbije i srpskog naroda, oni idu po svjetu i siju zlo a mi nemamo nikakav interes da cinimo zlo po svjetu s njima kriminalcima. Mi smo drustvo komsiluka i prisnih odnosa, oni su drustvo gdje niko nikog ne zna. Oni su bolesna drzava i narod! Nas interes je da ih odjebemo sto prije mozemo.

Русином од средњега века влада Германско Феудално племство . Кава заједнице имају Срби са Русима

Nikada mi nismo ratovali s Rusima niti su napadali. Vazda smo bili prisni. Nasi.
Nismo nasi sa Amerikancima i necemo nikada biti. Nismo mi ista kultura. Nismo kolonijalni, ne zelimo biti kolinijalni, ne rezumijemo se, ne zelimo njihove kolonijalne zakone. Oni prodaju zemlju ko da im nije babovina, kod nas je zemlja babovina. Nismo isto.
Mi hocemo da kupimo sir iz kace od seljaka na pijaci. Necemo pakovani sir.
Njihov nacin zivota, jezik, zakoni i sve rade je strano i neprihvatljivo! Nemamo nista zajednicko!

Nek idu na Mars da koloniziju i prodaju pamet. Nek odjebu od nas!

Kako nemamo? Sta sviras.

Mi nemamo nista dobro i zajednicko sa amerikom. Amerika je neprijatelj Srbije i srpskog naroda, oni idu po svjetu i siju zlo a mi nemamo nikakav interes da cinimo zlo po svjetu s njima kriminalcima. Mi smo drustvo komsiluka i prisnih odnosa, oni su drustvo gdje niko nikog ne zna. Oni su bolesna drzava i narod! Nas interes je da ih odjebemo sto prije mozemo.

kako bi se neka druga drzava ponasala da je tolka super-sila

amerika je fina

sa kojim smo komsijom prisniji , hrvatskom , crnom gorom il albanijom

a ako mislis na pojedince , srbin se najvise sa komsijom svadja

a zbog medje su mnoge glave pale.

- - - - - - - - - -

Пашић је задуживао Србе и код Германа и код Турака и код Руса и код Француза зарад скупљања личнога богатства

Када је доло време на наплату дугова Пашића није било али су сви и Руси и Гремани и Турци и Французи дебело напалтили све Србима као гарантима

jedna od velikih mana naseg naroda

kad mu neko ( zavisi kome veruje)

kaze da je neko junak - ima da crkne svadjajuci se da je taj junak

umesto da sam proveri i da razmisli , da potrazi jos podataka .

Скот се не понаша као дипломата, већ као колонијални гувернер, још кад се узме у обзир да му је жена хрватица, која додуше одлично говори српски, без трунке хрватског акцента, све је јасно. Наиме, корени његове мржње и ароганције према Србима су исконски и дубоки.

Г Л У П О С Т И

Пашићева Србија и СФРЈ су биле ..СУВЕРЕНЕ ДРЖАВЕ

- - - - - - - - - -

Ова " Данашња Србија " ..након.. АГРЕСИЈЕ 1999 и ОКУПАЦИЈЕ - НИЈЕ И НЕ МОЖЕ ДА БУДЕ СУВЕРЕНА ДРЖАВА, а поготово што НЕ КОРИСТИ ни оно " мало Суверености " коју има по Резолуцији 1244 Савета Безбедности УН ...:think: :aha2:

Ова " Данашња Србија " ...НИЈЕ СУВЕРЕНА ДРЖАВА ..и зато што је са ОКУПАТОРОМ Србије - ПОТПИСАЛА И ( у Скупштини Србије ) РАТИФИКОВАЛА ОКУПАЦИОНЕ СПОРАЗУМЕ ..који су у ДИРЕКТНОЈ СУПРОТНОСТИ са Највишим Правним Актом Србије - Уставом Србије ( 2х Тадић и Николић - Вучић ) ...:besan2: :aha2:

- - - - - - - - - -

Ова " Данашња Србија " ...НИЈЕ НИ ПРАВНА ДРЖАВА ..јер су ...СВИ ЗАКОНИ КОЈИ СУ ДОНЕТИ И ДОНОСЕ СЕ ...НА ДИРЕКТНУ ШТЕТУ ДРЖАВЕ И НАРОДА СРБИЈЕ ..и исти су ..У СУПРОТНОСТИ са Уставом Србије ... :aha2:

Како нико због тога ..није заглавио у " Прдекану ", и још је на Власти у Србији ...јел треба још неко " Појашњење "..:huh:

- - - - - - - - - -
У таквој Србији ...Амбасадор - СВАКЕ ЗЕМЉЕ КОЈА ЈЕ УЧЕСТВОВАЛА У АГРЕСИЈИ И ОКУПАЦИЈИ ..може да се понаша " како жели " и сходно свом васпитању...:think: :aha2:

Једну ствар си "заборавио".
Наиме, мудри Никола Пашић никада не би подржао Мадура, за кога се већ може рећи пропалог председника земље која практично никакве економске односе са Србијом нема. Нити на било који начин Србија може имати користи од "добрих односа са Мадуром", сврставши се тако у де факто непријатеље политике Сједињених америчких држава у њеном "backyard"_у. To ни ми Титоисти нисмо радили, па је тако

Не треба ти мене (и остале) да подучаваш шта је боље Сбији да чини. О томе има ко да мисли паметније и од тебе и мене јер смо такве на изборима саами бирали. На следећим бираћемо их опет или неке друге.
А ту твоју вештину потурања ,,као руб од гаћа'' у туђе гаће, задржи за себе.

Ova PrekoDrinska pamet razvaljuje...
Kakve veze imaju Pašić lopov i Skot Lopina?
Jedina veza da su lopovi.
Ne da bi saradjivali nego nije zdravo.
Zato Bog odredio da se rode u različitim vremenskim periodima.

Srpska Napredna Stranka je neverovatna pojava na srpskom političkom nebu.
Ona prva, nekada osnovana, ujeba Srbiju sa zajmovima bez pokrića da od bruke i sramote ne sme da se priča o tome
Mislim na SNS kod Obrenovića

Ova SNS danas... ajd uporedićemo štetu sa prvom...

Nego, zašto bosanska šbb kbb tema može a ona moja o SNS ljetovanju u Tursku ne može?

Ova PrekoDrinska pamet razvaljuje...
Kakve veze imaju Pašić lopov i Skot Lopina?
Jedina veza da su lopovi.
Ne da bi saradjivali nego nije zdravo.
Zato Bog odredio da se rode u različitim vremenskim periodima.Srpska Napredna Stranka je neverovatna pojava na srpskom političkom nebu.
Ona prva, nekada osnovana, ujeba Srbiju sa zajmovima bez pokrića da od bruke i sramote ne sme da se priča o tome
Mislim na SNS kod Obrenovića
Ova SNS danas... ajd uporedićemo štetu sa prvom...

Nego, zašto bosanska šbb kbb tema može a ona moja o SNS ljetovanju u Tursku ne može?
Шта мислиш, зашто није могла да прође!?

Back