Да се провозамо?

Па ето кад си споменуо,, мене баш занима а питала сам више пута мушкарце, на основу чега знате да је нека цица добра у сексу?
Отворите тему, упоредите искуства да ми нешто научимо..
Ne zna se dok se ne proba.

A ne moze se saznati za jednu noc, trebaju nekolike. :lol:

kuku.gif

Ne, ja definitivno više sa ovim nikom na ljis ne dolazim..
Napraviću neki klon nalog.

A i znas kako...Znaaamooo. Znamooo sve to..Zato se toliko muskaraca i pali da kupi kola. Da je provoza, da joj da trejler, sta sve moze da se desi u krevetu i kakav osecaj moze da bude. Auto na neki nacin dodje poput seks igracke.
Па ја то нисам тако гледала, мсм и ја одувек возим потреба је.И не фасцинирају ме аутомобили, чак и не памтим марке кубике, апсолутно сам оперисана од тога.

A ovo kola? to mi je fazon da se negde odvezemo, da uzivamo..na more..pusti mjuz brate, lagano, stani da popijemo kafu..
Па ја о томе и пишем, није у питању мотање, шалтање, брзина претицање, него то уживање.Када имаш осећај да би могао да се тако возиш до краја света.

Motor je vec next level, za zenske koje vole adrenalin. Sve je to cool. Ali mene ne pali to. Ja sam kinki, meni je voznja kolima nekako..valjda zato sto sam i odrastao u sredini gde je to ono izasao u grad 18 god s kol'ma i kupi ribe po kaficima. Nekako mi je...Znas ono, dodje na slavu i stavi telefon i kljuceve na sto.

Moj bivši muž je bio bajker, obozavao je motore i automobile...ludovao za oldtajmerima, naučio me sve o automobilima i motorima..
Odgovorno tvrdim da je voleo i voli motore zbog sebe a ne zbog žena...
Bilo je uživanje gledati ga kako radi i uživa u makini...

Па ја о томе и пишем, није у питању мотање, шалтање, брзина претицање, него то уживање.Када имаш осећај да би могао да се тако возиш до краја света.
Pa da ali je razlika sto mene kao muskarca (ne znam za druge) to ne napali. Mnoge zene da i to je ou kej. Razumem.. Oseti se sigurno, voznja, dozivljaj, jos ako je leto, kabrio fazon, otvoreni prozoru, vetar u kosi pa vozi i brze ali sigurno, stane pre sledecim autom a nigde cim, nigde da ti izadje zeludac niz grlo..
I onda ona skoci u fazonu: hajde da vodimo ljubav..

Moj bivši muž je bio bajker, obozavao je motore i automobile...ludovao za oldtajmerima, naučio me sve o automobilima i motorima..
Odgovorno tvrdim da je voleo i voli motore zbog sebe a ne zbog žena...
Bilo je uživanje gledati ga kako radi i uživa u makini...
Mnogi muskarci tako izgrade strast. Auto je socio stvar. Decaci od 2 god se zaljube u automobile, mehanika, ima tu aspekt tog muskog mozga. Ali je to drugo od toga da lagano kruzira na ulici gde su izlasci s muzikom.. Zar ne? Sepurenje brate. Vid kakvu voznju imam. Ne sudim ja ni tome. Svako na svoj nacin i svoje.. To je to.

Pa da ali je razlika sto mene kao muskarca (ne znam za druge) to ne napali. Mnoge zene da i to je ou kej. Razumem.. Oseti se sigurno, voznja, dozivljaj, jos ako je leto, kabrio fazon, otvoreni prozoru, vetar u kosi pa vozi i brze ali sigurno, stane pre sledecim autom a nigde cim, nigde da ti izadje zeludac niz grlo..
I onda ona skoci u fazonu: hajde da vodimo ljubav..
Па не не пали ни мене, сама ја као возач ценим лепоту добре удобне опуштене вожње а то не уме свако.Није уопште сексуалног карактера, осим када је неко са ким си већ у таквом односу а тада је свака прилика добра прилика .

Па не не пали ни мене, сама ја као возач ценим лепоту добре удобне опуштене вожње а то не уме свако.Није уопште сексуалног карактера, осим када је неко са ким си већ у таквом односу а тада је свака прилика добра прилика .
Aha, znaci ovu temu si otvorila na ljisu zbog toga sto cenis lepotu dobre i veste voznje auta, a ako je u braku, moze da bude i romanticno i nadasve inspirativno. Jasno skrouz..

Back