- Poruka
- 71.120
Isto kao sto ja nisam sarkastican.Па ја никад не скачем на тебе.Волим кад се ,,расправљамо"![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto kao sto ja nisam sarkastican.Па ја никад не скачем на тебе.Волим кад се ,,расправљамо"![]()
Сарказам је добар, ја волим сарказамIsto kao sto ja nisam sarkastican.
Pa i ja volim kad se raspravljamoСарказам је добар, ја волим сарказам
To je bilo smešno, pre mesec dana sam bio nešto u USA, i dobio sam popust maltene 50% na iznajmljivanje auta jer sam uzeo kola sa manuelnim menjačem koja tamo niko ne zna da vozi.Па возила сам аутоматик а и возили су ме и то у неким бруталним аутима са аутоматиком, али мој слух је апсолутан и увек чујем!
Оцењујем као огроман недостатак у смислу лењости на уштрб лепоте покрета при шалтању.![]()
Pa ja nisam neki fan Apple laptopa, ali takav mi je posao da sve koristim. Recimo da sam pre 10 godina bio baš izrazito protiv (jer sam mnogo radio na njima i išli su mi na živce), a danas manje radim, pa mi manje i smetaju.Јао сад морам да питам и да спамујем мало тему..Недавно сам у разговору са једним еминентним форумашем дошла до закључка да су сви залуђеници грицнуте јабуке, свих ајфонова, ајподова заправо припадници сатанистичке групације..
Имају посесиван однос, искључивост при одабиру као опседнути том грицнутом јабуком, коју је змија потурила еви а она адаму...
Мишљење?
Да ли је баш такоI'm from Serbia, and we don't have anything else but a stick shift".![]()
Али си приметио да њихови фанови имају посебан однос према бренду?Pa ja nisam neki fan Apple laptopa, ali takav mi je posao da sve koristim. Recimo da sam pre 10 godina bio baš izrazito protiv (jer sam mnogo radio na njima i išli su mi na živce), a danas manje radim, pa mi manje i smetaju.
Trolovao sam naravno, ovde su mi apsolutno svi auti automatici.Да ли је баш тако![]()
Naravno, obožavam da pomeram dupeta Apple fanboysovima, pošto ima toliko materijala, i pravi je užitak.Али си приметио да њихови фанови имају посебан однос према бренду?
injaooo.. sad sam se načisto razočarala..Ovo je bio taj lepotan koga sam 2 nedelje terao u crveno, manuelac sa 6 brzina, V8, 5700 kubika i 380 konja.
Драги и надасве саркастични напоконе..
Моја констатација се односи на моје искуство, прво никад нисам ни била са невозачем ето искрсла нова чињеница које нисам свесна!
Друго, нису ме смували вожњом него сам касније присећајући се схватила да су се идентично добро или идентично лоше показали у оба случаја.
Као што рекох мушкарци и ВожњаNE ZEZAJ SE SA VOŽNJOM, TETKA.
Меехх ко зна где би све морала да га возашJao, ja jesam..slikar čovek, umetnik..
I pitam ga ja pa kako, zašto nemaš dozvolu, ja polozila sa 18...a on mi kaže da će da mi kupi automobil ako mi je teško da dolazim busom...juuu, reko fala ali ne fala...
Budala bila i ostala...![]()
Па ето кад си споменуо,, мене баш занима а питала сам више пута мушкарце, на основу чега знате да је нека цица добра у сексу?Ima smisla tema.
Isto tako zene prati los glas da su losi vozaci, pa imamo neke zene koje 'samo' sire nogice.
Само што смо исцрпли теме за расправу. Морамо да нађемо нову тачку неслагањаPa i ja volim kad se raspravljamo
Moraćeš sad da se patiš u novom BMW-u, šta da ti kažem Glisto, nisi stigla na vreme.injaooo.. sad sam se načisto razočarala..
A taman sam htela da se provozamo.![]()
Odrzavas bespotrebno razgovor samnom. Bice okrsaja.Само што смо исцрпли теме за расправу. Морамо да нађемо нову тачку неслагања![]()
Претиш миOdrzavas bespotrebno razgovor samnom. Bice okrsaja.
Pa dobro sad.. što se mora nije teško...Moraćeš sad da se patiš u novom BMW-u, šta da ti kažem Glisto, nisi stigla na vreme.
Па ето кад си споменуо,, мене баш занима а питала сам више пута мушкарце, на основу чега знате да је нека цица добра у сексу?
Отворите тему, упоредите искуства да ми нешто научимо..
aj nesto o depilaciji kinkarijama ludila vs vodjenje ljubavi. Ovo, automobilizam je nekako...tesko da ces doci do toga da zapravo zelis da kazes da je seksi neko ko je strastven i vest u necemu. Valjda zato i mnoge zene pale ruke kod muskarca, jer im sugerira sta sve i na koji nacin gvouzdena ruka u sattenskoj rukavici moze da uradi.Претиш ми![]()