- Poruka
- 51.006
Одлична основа да радиш на себиja nisam neki vozač..vozio kamion u usa odvalio banderu..ceo kraj ostao bez struje..
a ni jbač nisam neki realno.. kad čitam ovde komentare ja ustvari i ne znam da jbm

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Одлична основа да радиш на себиja nisam neki vozač..vozio kamion u usa odvalio banderu..ceo kraj ostao bez struje..
a ni jbač nisam neki realno.. kad čitam ovde komentare ja ustvari i ne znam da jbm
Lako je to kvantifikovati.Иначе око вожње, зар нисте на теми ви мушки потврдили да сви верујете да сте супер возачи као и хебачи?А сви знамо да је то немогуће.
a druga strana?Ako si uvek svršio kad iebeš, onda si i super iebach.
Pa ovo važi za obe strane.a druga strana?
pita li se?
Aha..onda dobro.Pa ovo važi za obe strane.![]()
Cuj milion kilometara od 1995. je 100 predjenih kilometara svaki dan ili 37000 kilometara godisnje. Dakle? Ko osim profesionalnog vozaca moze da nabijeZnači ako neko je neko položio za C kategoriju sa 18 godina, on mora da je kamionžija i ne može da radi u IT firmi?
Maxo, stalno postavljaš nove granice kreativne dedukcije.
FYI, danas sam kupio gomilu laptopova, a u utorak još jedan MacBook i jedan iPad pro. Znam da ti ide na živce, pa zato moram da te obavestim svaki put.
Pogledajte prilog 1274010
Kakav je to problem....Cuj milion kilometara od 1995. je 100 predjenih kilometara svaki dan ili 37000 kilometara godisnje. Dakle? Ko osim profesionalnog vozaca moze da nabije
toliku kilometrazu?
Ples tj osjecaj za ritam je bolji pokazatelj.Да ли мислите да постоји веза између вештине управљања аутомобилом и вештине у сексу, мислим на мушкарце пре свега.
Ја сам дошла до занимљиве констатације да има.Они који су обазриви а вешти, самопуздани али и безбедни као возачи су се показали и као одлични а неки и као изузетни љубавници.
Док они смућени, истрзани возачи су скоро исто такви и у сексу, збрзани или преспори....
Шта мисле жене, да ли им је секси како лик мота волан, шалта док држи ритам ...
Мушкарци, какви сте возачи?
Да се не лажемо,има мушкараца који очајно возе.
E tačno tako. Ti divljaci za volanom se nataknu pa hebu i prazne ko zečevi a ovi drugi su koncentrisani, pažljiviji ljubavnici i uopšte pouzdaniji u svemu.Да ли мислите да постоји веза између вештине управљања аутомобилом и вештине у сексу, мислим на мушкарце пре свега.
Ја сам дошла до занимљиве констатације да има.Они који су обазриви а вешти, самопуздани али и безбедни као возачи су се показали и као одлични а неки и као изузетни љубавници.
Док они смућени, истрзани возачи су скоро исто такви и у сексу, збрзани или преспори....
Шта мисле жене, да ли им је секси како лик мота волан, шалта док држи ритам ...
Мушкарци, какви сте возачи?
Да се не лажемо,има мушкараца који очајно возе.