Да се провозамо?

Иначе око вожње, зар нисте на теми ви мушки потврдили да сви верујете да сте супер возачи као и хебачи?А сви знамо да је то немогуће.
Lako je to kvantifikovati.

Ako si uvek stigao tamo gde si pošao, a nisi nikoga ubio usput, super si vozač.

Ako si uvek svršio kad iebeš, onda si i super iebach.

Život je lep.

Znači ako neko je neko položio za C kategoriju sa 18 godina, on mora da je kamionžija i ne može da radi u IT firmi?

Maxo, stalno postavljaš nove granice kreativne dedukcije.

FYI, danas sam kupio gomilu laptopova, a u utorak još jedan MacBook i jedan iPad pro. Znam da ti ide na živce, pa zato moram da te obavestim svaki put. :mrgreen:

Pogledajte prilog 1274010
Cuj milion kilometara od 1995. je 100 predjenih kilometara svaki dan ili 37000 kilometara godisnje. Dakle? Ko osim profesionalnog vozaca moze da nabije
toliku kilometrazu?

Cuj milion kilometara od 1995. je 100 predjenih kilometara svaki dan ili 37000 kilometara godisnje. Dakle? Ko osim profesionalnog vozaca moze da nabije
toliku kilometrazu?
Kakav je to problem....

Samo za poslednjih 7 godina sam prešao preko 300k u Srbiji, vozeći nekoliko različitih automobila, a vozim mnogo manje nego pre. Mazda6 koju najviše vozim (i koji samo ja vozim) sad ima tačno 190k km, a kupljena je nova krajem 2015-te. U Kanadi sam pet godina prelazio 50-70k godišnje, svake nedelje po jednom, dvaput, nekad i više puta odem Toronto - Windsor, što bude uvek oko 800km po jednoj vožnji. Odem često do keve u Chicago - 1000km. Odem ponekad do firme u Washington i nazad do Detroita - to je skoro 2000km. Plus posao - kuća svaki dan 50km. Teretana, shopping, sve je to po 20-30 km od kuće. Retko koji dan bude bez 150-200km ako NE idem nigde van grada. Tamo se iz kola ne izlazi. Službeni Ford Windstar prešao okruglo 100k prve godine, vozili ga samo ja i kolega, ali mnogo više ja. Privatni Chrysler Concorde - 220k za 5 godina. Dodge Neon - koji sam vozio od 2005-2015 - 240k km (doduše, kupljen sa 18k km, nije bio nov). Mečka preko 100k. Plus svi ostali auti, plus nekoliko motora koji u zbiru daju barem 100k km. Dešavalo mi se da pređem 7000km za 20 dana u Americi, kad smo drug i ja išli na road tripove. Sad kad sam bio u novembru, sastavio skoro 1200 milja za osam dana. Valjevo - Beograd i ne brojim, debeo trocifren broj puta.

Na sve to dodaj svake godine po dva-tri puta Nemačka - brata posetim svake godine po jednom, dva puta, to je 3000km po odlasku. Do oca u St Gallenu i nazad (2200km) i ne znam više koliko sam puta vozio.

Nekad sam vodio spisak svih auta koje sam ozbiljno vozio (preko 1000km, ne mislim na pomeranje na parkingu), i znam da ih je bilo puno, preko 30, dok mi nije dosadilo da ih beležim. Često smo uzimali kola iz General Motorsa, pošto je drug radio tamo kao dizajner, bila je opcija da za vikend dobijemo njihov auto na revers za probu, a uzimali smo i na rent-a-car vikend specijale, bila je fora za 100 dolara uzmeš auto od petka do ponedeljka. Volim da vozim i samo sam gledao da probam što više auta, sad me malo prošlo to probanje, ali i dalje jednako volim da vozim.

Да ли мислите да постоји веза између вештине управљања аутомобилом и вештине у сексу, мислим на мушкарце пре свега.
Ја сам дошла до занимљиве констатације да има.Они који су обазриви а вешти, самопуздани али и безбедни као возачи су се показали и као одлични а неки и као изузетни љубавници.

Док они смућени, истрзани возачи су скоро исто такви и у сексу, збрзани или преспори....

Шта мисле жене, да ли им је секси како лик мота волан, шалта док држи ритам ...

Мушкарци, какви сте возачи?
Да се не лажемо,има мушкараца који очајно возе.
Ples tj osjecaj za ritam je bolji pokazatelj.

Да ли мислите да постоји веза између вештине управљања аутомобилом и вештине у сексу, мислим на мушкарце пре свега.
Ја сам дошла до занимљиве констатације да има.Они који су обазриви а вешти, самопуздани али и безбедни као возачи су се показали и као одлични а неки и као изузетни љубавници.

Док они смућени, истрзани возачи су скоро исто такви и у сексу, збрзани или преспори....

Шта мисле жене, да ли им је секси како лик мота волан, шалта док држи ритам ...

Мушкарци, какви сте возачи?
Да се не лажемо,има мушкараца који очајно возе.
E tačno tako. Ti divljaci za volanom se nataknu pa hebu i prazne ko zečevi a ovi drugi su koncentrisani, pažljiviji ljubavnici i uopšte pouzdaniji u svemu.

Back