DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chokolada:
Joj i meni isto. Imam jednog prijatelja (citaj decko kome cu tesko odoleti kada ga ponovo vidim) iz Brazila i on mi je obecao da ce me voditi. Samo moramo oboje da nadjemo slobodnog vremena (malo je tesko je zivimo u razlicitim drzavama)
Poslacu ti razglednicu pa da pozelenis od muke! :wink:
Moze, moze, ali prvo ti da pozelenis, poplavish, pocevenish i sve ostalo, ostavi mi na pv adresu za razglednicu iz Puerto plate :P

zubarka:
Ena187:
Imam jedan predlog za predsednika :idea:
Da damo Rasti neku funkciju, pa da nas čovek ne dira?

Verovatno i on voli da svrši...

Ideja ti je sasvim na mestu.Podrzavam je.Sta bi on mogao da radi kod nas....hm....,koju mu funkciju dati??Nesto u vezi sa ustavom? :lol: Ma slozice se on da bude nesto kod nas sigurno,dobar je Rasta :wink: ...

Znaš šta bi on mogao da bude - predsednik komisije za proveru članstva :D Da vodi statistiku, provera i sl. kad, koliko i kako članstvo svršava :wink:

Ena187:
zubarka:
Ena187:
Imam jedan predlog za predsednika :idea:
Da damo Rasti neku funkciju, pa da nas čovek ne dira?

Verovatno i on voli da svrši...

Ideja ti je sasvim na mestu.Podrzavam je.Sta bi on mogao da radi kod nas....hm....,koju mu funkciju dati??Nesto u vezi sa ustavom? :lol: Ma slozice se on da bude nesto kod nas sigurno,dobar je Rasta :wink: ...

Znaš šta bi on mogao da bude - predsednik komisije za proveru članstva :D Da vodi statistiku, provera i sl. kad, koliko i kako članstvo svršava :wink:

Stvarno bi mogao nesto u tom stilu,funkcija odgovorna,ali iz senke :wink: .Nema ga da se javi da nam kaze da li da stampamo cl. kartu na njegovo ime ili ne :?: .

Dragi naš šefe,
ta gospoda koja banu i traže tvoje mesto biće i dalje tretirana kao i do sada, znači nikako. :D
Ti znaš da mi Srbi volimo da pravimo kult ličnosti i kad ima i kad nema razloga a ti si nam sad dao jedan dooobar i podebeo razlog da počnemo da ti sastavljamo pesmice a bogami i recitacije :wink:
Ako se pojaviš na Ski stazi večeras, imaš piće, a ako dođeš sa nekom simpatičnom članicom, pa se iznapijamo kao budale, ko zna šta sve može da se integriše sa čim.... :lol:

Draga moja :lol:
Mislim da ces biti na bilbordima i narednih 10 godina :lol:
Sto se tice koncerta i ski staze mogu ti reci da sam pre neki dan planirao sa nekim drustvom, ali, ali...
juce mi se javila jedna nasha draga clanica, tj članica foruma, a jos uvek nije i član partije koja veceras dolazi u Bgd, pa je red da je docekam i ugostim kako valja :lol:
Sto se tiče pijanke i ostalog, ima dana :wink:
ps sharnuo sam ti tamo nesto o zlatnim pjascima, ne propusti da izvedes dragog u topless bar, ja sam se super proveo sa jednom prijateljicom :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back