DellBoy-011
Elita
- Poruka
- 22.568
Dobro vece, predsednik je veceras dva puta dokazao zasto je predsednik 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

apotekarka:DellBoy je predsednik (zna se ko je muško), zubarka podpredsednik i suosnivač a ja "samo" radim marketing i poziram za bilborde :wink:
Lepo smo se podelili, svako prema sposobnostima i interesovanjima. Takve demokratija nema nigde![]()
Što se tiče odsustvovanja, eto i ti ćeš sada da otputuješ u S. ali ima i tamo interneta, a još je važnije da se izboriš za naš ciljeve u praksi!
Veruj mi da ja hoću![]()
apotekarka:zubarka:DellBoy-011:vole kad svrshe, ako se ne varam![]()
Znaci, pogadjash u sustinu!!![]()
![]()
![]()
Neverovatna podudarnost!
Mi imamo toliko zajedničkih osobina da je to dobar osnov za osnivanje neke političke grupacije.
Toliko ljudi koji vole i zele istu stvar mora da mogu da nađu zajednički jezik (i još štošta) u ostvarivanju svojih ciljeva :wink:

Svaka cast,Predsednice!DellBoy-011:Dobro vece, predsednik je veceras dva puta dokazao zasto je predsednik![]()
maja mala mama:Svaka cast,Predsednice!DellBoy-011:Dobro vece, predsednik je veceras dva puta dokazao zasto je predsednik![]()
ja cu se kao pravi karijerista ugledati na Vas! :wink:
maja mala mama:Svaka cast,Predsednice!DellBoy-011:Dobro vece, predsednik je veceras dva puta dokazao zasto je predsednik![]()
ja cu se kao pravi karijerista ugledati na Vas! :wink:

I sta bi!?apotekarka:Onda i ja odoh da uključim mašinu i da ugasim mužu tv - to uvek deluje...
maja mala mama:I sta bi!?apotekarka:Onda i ja odoh da uključim mašinu i da ugasim mužu tv - to uvek deluje...
Nije upalila pomenuta taktika!?
I ja cu od cekanja,svrsiti pre vremena!Ili mozda necu uopste!?
A tako sam bila inspirisana...
absonic:apotekarka:zubarka:DellBoy-011:vole kad svrshe, ako se ne varam![]()
Znaci, pogadjash u sustinu!!![]()
![]()
![]()
Neverovatna podudarnost!
Mi imamo toliko zajedničkih osobina da je to dobar osnov za osnivanje neke političke grupacije.
Toliko ljudi koji vole i zele istu stvar mora da mogu da nađu zajednički jezik (i još štošta) u ostvarivanju svojih ciljeva :wink:![]()
DellBoy-011:Naravno, draga moja, ne stizemo ni da se ispricamo k'o ljudi![]()
Ortak je odlicno, s obzirom da je to nesto najuzbudljivoje sto mu se desilo ove godine hahahaha
Dakle:
u pitanju je bila izgubljena opklada sa jednom prijateljicom, platio sam veceru posteno, brod MAG - preporucujem, posle do Monze na pice, odvezao je kuci, pozvala me na kafu i..... kafa je bila do jaja![]()
)

chokolada:Ja cu u Jugu. Yebi ga moram kada me nostalgija ubi! Putujem 11. jula. Jedva cekam!
Koliko ces biti tamo Dell Boy?