DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
DellBoy je predsednik (zna se ko je muško), zubarka podpredsednik i suosnivač a ja "samo" radim marketing i poziram za bilborde :wink:
Lepo smo se podelili, svako prema sposobnostima i interesovanjima. Takve demokratija nema nigde :D
Što se tiče odsustvovanja, eto i ti ćeš sada da otputuješ u S. ali ima i tamo interneta, a još je važnije da se izboriš za naš ciljeve u praksi!
Veruj mi da ja hoću :!:

Zar si sumljala da neću.... :wink:
Ima da iđemo u Evropski parlament ko od šale... :wink:
Nema ovde zezanja, ozbiljni ljudi osnovali ozbiljnu stranku da bi ozbiljno i uspešno SVRŠAVALI poslove :wink:

apotekarka:
zubarka:
DellBoy-011:
vole kad svrshe, ako se ne varam :lol:

Znaci, pogadjash u sustinu!! :lol: :lol: :lol:

Neverovatna podudarnost!
Mi imamo toliko zajedničkih osobina da je to dobar osnov za osnivanje neke političke grupacije.
Toliko ljudi koji vole i zele istu stvar mora da mogu da nađu zajednički jezik (i još štošta) u ostvarivanju svojih ciljeva :wink:
:P

maja mala mama:
DellBoy-011:
Dobro vece, predsednik je veceras dva puta dokazao zasto je predsednik :lol:
Svaka cast,Predsednice!
ja cu se kao pravi karijerista ugledati na Vas! :wink:

Dragi naš dvaput odlikovani predsedniče!!!!!!
Toliko radimo i ti i ja da se maltene uopšte ne viđamo, ali nije važno, ideja nam se proširuje i produbljuje :D
Nadam se da ti se onaj ortak oporavio od stresa u Kneza Miloša :wink:
Hoćeš li nas edukovati nekim od detalja iz tvog skorašnjeg iskustva?

Naravno, draga moja, ne stizemo ni da se ispricamo k'o ljudi :lol:
Ortak je odlicno, s obzirom da je to nesto najuzbudljivoje sto mu se desilo ove godine hahahaha
Dakle:
u pitanju je bila izgubljena opklada sa jednom prijateljicom, platio sam veceru posteno, brod MAG - preporucujem, posle do Monze na pice, odvezao je kuci, pozvala me na kafu i..... kafa je bila do jaja :lol:

absonic:
apotekarka:
zubarka:
DellBoy-011:
vole kad svrshe, ako se ne varam :lol:

Znaci, pogadjash u sustinu!! :lol: :lol: :lol:

Neverovatna podudarnost!
Mi imamo toliko zajedničkih osobina da je to dobar osnov za osnivanje neke političke grupacije.
Toliko ljudi koji vole i zele istu stvar mora da mogu da nađu zajednički jezik (i još štošta) u ostvarivanju svojih ciljeva :wink:
:P

Simpatizer, priđi, nemoj da se stidiš, vidiš da to ovde nije trend.... :wink:

DellBoy-011:
Naravno, draga moja, ne stizemo ni da se ispricamo k'o ljudi :lol:
Ortak je odlicno, s obzirom da je to nesto najuzbudljivoje sto mu se desilo ove godine hahahaha
Dakle:
u pitanju je bila izgubljena opklada sa jednom prijateljicom, platio sam veceru posteno, brod MAG - preporucujem, posle do Monze na pice, odvezao je kuci, pozvala me na kafu i..... kafa je bila do jaja :lol:

Šta bi tek bilo da si dobio opkladu...... :lol:
Evo pišem - kladiti se oko rezultata izbora sa DellBoyem i obavezno pobediti ili izgubiti :P
Valjaće i jedno i drugo :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back