0077
Elita
- Poruka
- 24.748
Ma predsednik!!!Kakav je to predsednik kada ga nema nigde?Potencijalni članovi čekaju a ON?Svrrršava neka druga posla 8) Možda ga adminiszracija koči? :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

chokolada:Sredice to predsednik sigurno, ionako se zali da nema dovoljno muskaraca u stranci! :wink:0077:Posvvvršaaavastee?Izgleda da je članstvo ove meni mile i drage partije popadalo,neko na nos neko na ledja :wink: Kucam a nikoga nemaTako je to kod nas,sve što je novo zasija i nestane.
Šteta.Baš sam hteo da postanem drug član. 8)
ops: UČLANJAVAJ ako Boga znaš.Dogorelo do nokata 8)Ma ide super, svega ima na pretek i slaga, i cokolade, i sampanjca...DellBoy-011:chokolada:Sredice to predsednik sigurno, ionako se zali da nema dovoljno muskaraca u stranci! :wink:0077:Posvvvršaaavastee?Izgleda da je članstvo ove meni mile i drage partije popadalo,neko na nos neko na ledja :wink: Kucam a nikoga nemaTako je to kod nas,sve što je novo zasija i nestane.
Šteta.Baš sam hteo da postanem drug član. 8)
Ispravka, nema dovoljno pravih muskaraca![]()
Kako napreduje tvoj odbor?

DellBoy-011:Zato imas predsednika, forever![]()
Tek sad vidim koliko je tebi predsednice dobro! Kao glavnog svi te maze i paze, a bogami imas i pravo da svaku devojcicu ovde uhvatis za guzu! Blago tebi! :wink:chokolada:DellBoy-011:Zato imas predsednika, forever![]()
![]()
![]()
Tek sad vidim koliko je tebi predsednice dobro! Kao glavnog svi te maze i paze, a bogami imas i pravo da svaku devojcicu ovde uhvatis za guzu! Blago tebi! :wink:

DellBoy-011:upisace apotekarka ili zubarka, popodne:
gospodin 0077 - član
SPASIOČE moj,odoh da opravdam ukazao poverenje :wink:Ajde reci ti meni, onako u poverenju, cija je guza najsladja?DellBoy-011:chokolada:DellBoy-011:Zato imas predsednika, forever![]()
![]()
![]()
Tek sad vidim koliko je tebi predsednice dobro! Kao glavnog svi te maze i paze, a bogami imas i pravo da svaku devojcicu ovde uhvatis za guzu! Blago tebi! :wink:
pa za to sam se borio![]()
![]()
![]()
nema sta da vredjam.chokolada:Kakav je to politicar, nece nista da kaze da ne bi uvredio dame u stranci! :wink:

Ali ja nisam videla zubarkinu sliku!DellBoy-011:nema sta da vredjam.chokolada:Kakav je to politicar, nece nista da kaze da ne bi uvredio dame u stranci! :wink:
mrtva trka: apotekarka-zubarka-raindog![]()
![]()
![]()
a chokoladicu cekamo![]()

prosto da covek SVRRRRSHI!!! 
chokolada:Jesi li video samo kako sam kreativna pa znam utonirati! :wink:

chokolada:Ali ja nisam videla zubarkinu sliku!DellBoy-011:nema sta da vredjam.chokolada:Kakav je to politicar, nece nista da kaze da ne bi uvredio dame u stranci! :wink:
mrtva trka: apotekarka-zubarka-raindog![]()
![]()
![]()
a chokoladicu cekamo![]()
![]()
![]()
![]()

apotekarka:Dobro veče, partijske kolege i šefe
Toliko sam ponosna na žensko članstvo i na njihove inspirativne sličice u profilu.
Ne bih da generalizujem, ali jel primećujete da svaka devojka ili žena koja se ovde opušteno zeza, lepo izgleda i zadovoljna je svojim intimnim životom.
To nešto znači i drago mi je zbog toga.
Predlažem da uvedemo stručnu pomoć i teoretsku obuku(humanitarni rad)za mlađe i neiskusnije kojima je ta pomoć potrebna da bi uspešno ostvatili u praksi naše geslo :wink:
Ako ima dobrovoljaca muških ili ženskih, neka se jave![]()