Kao renomirani politichar, kao osoba od poverenja, istichem kandidaturu i za vasheg predsednika, navodeci vam sve prednosti nad ostalim kandidatima i kandidatkinjama:
1. Prvo i najvaznije, nemam ljude koji stoje iza mene, poshto sam neobichan predvodnik koji drzi chlanove iskljuchivo ispred sebe, radim samo u njihovu korist, i to sve u saglasnosti sa vashim statutom i nazivom stranke...
2.Imam vec uspeshnu politichku karijeru, tako da necete imati nekoga ko ne ume da zabode noz u ledja i josh shta u kojeshta, pa cete ushtedeti vreme za obuku i trening...
3.Sve skandale koji mogu da spreche vodju stranke u napretku ja sam pregrmeo, nemam vishe nijednu moralnu prepreku za preskakanje, u stvari, mozda josh samo nisam uspeo da izazovem uzdahe i ugrize iz usta hladnokrvnih zubarki, moje omiljene branshe, a kad me ta slatka zmija ujede vishe mi verovatno i nece biti vazna karijera, pa cu da vas pljunem i napustim...
4.Program stranke i njen naziv idu u duhu mog delovanja, ali mnogo ste, bre, neorganizovana gologuzija, pa vec imam plan organizacije, gde bih svaku chlanicu lichno uputio u nashu buducnost, dok bih organizovao po vrlo povoljnim cenama kurseve obuke za mushke chlanove, a eto, sad mi pade na pamet da to dvoje moze da sa sjedini i da, dok upucujem clanice u tachke programa clanovi budu prisutni i 'vataju beleshke, i k'o shto vidite, ideje samo sipaju, pa mislim da ste vec blizu svrshetka od uzbudjenja shto cete imati iza sebe choveka ispred koga vredi stati i stisnuti zubice...
5.Da ne duzim, imam jedan predlog za kraj koji ce vas potpuno osvojiti: zelim da se sjedinimo i napredujemo, da organizujemo okupljanja i uvezbamo sinhronizaciju svrshavanja, pa za sledeci Dan zaljubljenih da nachinimo miting i udarimo Ginisov rekord na Ushcu(jes' da ce malo da zvizdi koshavica oko ushiju i izmedju procepa)u svim mogucim kategorijama! Npr. u broju ljudi koji su istovremeno doziveli orgazam po kvadratnom metru, zatim u decibelima za visheglasne krikove pri svrshavanju, u broju ptica koje nisu selice koje su rasterane vriskom svrshetka, ma tako cemo naterati one nesrecne strance shto su se u'vatili tog coravog posla zapisivanja rekorda da otvore jednu novu knjigu samo za nas, tako cemo uci u istoriju!!! 
Vodim vas u svetlu buducnost, samo recite DA! Ljubim vas, deco moja... Samouvereno, vash drug predsednik...
DA SE SVRSHI!!!