DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka u razvoju)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
chokolada:
0077:
Posvvvršaaavastee?Izgleda da je članstvo ove meni mile i drage partije popadalo,neko na nos neko na ledja :wink: Kucam a nikoga nema :!: Tako je to kod nas,sve što je novo zasija i nestane. :( Šteta.Baš sam hteo da postanem drug član. 8)
Sredice to predsednik sigurno, ionako se zali da nema dovoljno muskaraca u stranci! :wink:

Ispravka, nema dovoljno pravih muskaraca :lol:
Kako napreduje tvoj odbor?

DellBoy-011:
chokolada:
0077:
Posvvvršaaavastee?Izgleda da je članstvo ove meni mile i drage partije popadalo,neko na nos neko na ledja :wink: Kucam a nikoga nema :!: Tako je to kod nas,sve što je novo zasija i nestane. :( Šteta.Baš sam hteo da postanem drug član. 8)
Sredice to predsednik sigurno, ionako se zali da nema dovoljno muskaraca u stranci! :wink:

Ispravka, nema dovoljno pravih muskaraca :lol:
Kako napreduje tvoj odbor?
Ma ide super, svega ima na pretek i slaga, i cokolade, i sampanjca...
Samo niko da me upita da ga izmazem svim tim stvarcicama :cry:

chokolada:
DellBoy-011:
chokolada:
Kakav je to politicar, nece nista da kaze da ne bi uvredio dame u stranci! :wink:
nema sta da vredjam.
mrtva trka: apotekarka-zubarka-raindog :lol: :lol: :lol:
a chokoladicu cekamo :P
Ali ja nisam videla zubarkinu sliku! :cry: :cry: :cry:

Chokolada,nemoj da budes jedina koja nisi videla...

P.s.piercing ti je odlicannnn

Dobro veče, partijske kolege i šefe
Toliko sam ponosna na žensko članstvo i na njihove inspirativne sličice u profilu.
Ne bih da generalizujem, ali jel primećujete da svaka devojka ili žena koja se ovde opušteno zeza, lepo izgleda i zadovoljna je svojim intimnim životom.
To nešto znači i drago mi je zbog toga.
Predlažem da uvedemo stručnu pomoć i teoretsku obuku(humanitarni rad)za mlađe i neiskusnije kojima je ta pomoć potrebna da bi uspešno ostvatili u praksi naše geslo :wink:
Ako ima dobrovoljaca muških ili ženskih, neka se jave :P

apotekarka:
Dobro veče, partijske kolege i šefe
Toliko sam ponosna na žensko članstvo i na njihove inspirativne sličice u profilu.
Ne bih da generalizujem, ali jel primećujete da svaka devojka ili žena koja se ovde opušteno zeza, lepo izgleda i zadovoljna je svojim intimnim životom.
To nešto znači i drago mi je zbog toga.
Predlažem da uvedemo stručnu pomoć i teoretsku obuku(humanitarni rad)za mlađe i neiskusnije kojima je ta pomoć potrebna da bi uspešno ostvatili u praksi naše geslo :wink:
Ako ima dobrovoljaca muških ili ženskih, neka se jave :P

Koleginice,sacheka li ti sinoc muza sa koncerta u budnom stanju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back