DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Uzbudljiv zhur sa nama, o nama iz usta nas samih. Sve to od sqrca jednog stranca koji je banuo na zhur, a domachica mu 'mesto pichkha, podmetnula tur...u. Svoj...u - naravno. I stha taj isti padobranac, a stranac, josh vrlo nastran, da kaze?! O zhuraji, o qravi o...graji i...vi...daj josh jednu tur...u. Sta kazhete vi, na one stvari o onim stvarima?
Vech opisano sve. Do zadnje dlachice. Ko ih nema nek' opisuje pAchiche. A - ako njega nema mozhe se zameniti sa I. Niko nije nezamenljiv.
Poznavanje prirode, drushtva i njegove golotinje. Njenu smo vec vid'li...
Svrshice se i ovaj zur. Ali kako? Molio bih da mi dezurna zguza ispricha nastavak. Na moj rachun. Ako ostanem, napravichu neki belaj. Odoh da crnchim, da pravim crnchiche jednoj Afro-Amerki...
Pishemo se sutra.
U isto ovo vreme otudjenosti i izduvnih gasova...
P.S. UDJEM U RAJSKI VRT...( KOJI RASTEee...)
...JEDAN BRZ LEVO-DESNO OSVRT...
...TRT... :wink:

gost0707:
littlefoot:
Ma pusti me u q**c, ubila sam nogu:(

A i čekam da mi skrenete misli sa bolova, tako da bi bilo krajnje korektno da mi ponovite propušteno;)
pa vrati se nekioliko strana unazad dok se ne smisli neko drugi da pochne sa novitetima :roll: :wink:
Cekamo apotekarkinog muza.....ako se uskoro ne pojavi, odoh na spavanje.
I ja nestrpljiva, pa verovatno covek ima posla sa obozavateljkama iza bine. :wink:

apotekarkin_muz:
Dlakava_Strvina:
gost0707:
Ide i drugo dugmence, :lol: ono maleno, :shock: sto ume da zapne, ali pokretom kaziprsta reaguje divlje u ritmu muzike i otkriva ne depilirane predele koji pocinju da trnu od energije. :P Ne igram oko sipke ali imam utisak da ce DSDS obzirom da nisam pro pa sam uzbudjen :oops: i ostaju mi boxerice da vise na njemu :oops: Drzim ruke visoko, 8) njisem kukovima, :P vrtim boxerice koje lete :arrow: pravo u krilo devojke u belom, kojoj gitarista stoji iza ledja dok djuska :lol: vrisak, ludilo, pivo sprica po bini,( lakse malo ladno je ) Sreca stize banderas da spase stvar, i menja me dok mene odnose :wink: :shock:

UAAAA BUUUUUUUU
AAAAAAAA UAAAAAAAAA
VRATITE NAM PAREEEEEEEEE
UAAAA UPRAVAAAAAA

OCEMO RIBEEEEEEEEE
:lol:
Evo, taman sam krenuo da se skidam ali pošto slavljenik traži ribe, mislim da bi bio red da mu ispunimo želju, ja ionako moram još da napijam makimaki, žilava je i u punoj kondiciji. :D

Slavljeniče, biraj striptizetu 8)

Sadržaj > Surferski kutak > athens-girls.com---kako uci?
PA POSLE DLAKAVI PROMOVISHE... cccc...
KAD SE SAMO SETIM "OPTUZNICE"...
:wink:

slikala se neka od "nashih" pa je svrbi JEL MOZE SVAKO da pristupi hahahahha
A lepo se vide TABLICE OD KOLA hahahha

apotekarkin_muz:
Evo mene u radnom odelu :D
Zvonim domaćicama na vrata i sav alat nosim sa sobom!
Trešti AC/DC,penjem se na merdevine da popravljam klimu, spadoše mi tregeri, :oops: osta ja u gaćama!

Jel ima kod neke nešto što treba da se remontuje?
Požurite dok se ne završi "she's got a jack" :wink:

Uvek ima šta da se radi :wink:

Samo da me ne zaskoči makimaki ako vidi da ti se suptilno nabacujem :lol:

apotekarka:
apotekarkin_muz:
Trešti AC/DC,penjem se na merdevine da popravljam klimu, spadoše mi tregeri, :oops: osta ja u gaćama!

Nemoj da si cicija :evil:

galathea:
ja sam za ovu zurku izabrala najminimalnije crne tangice, i vrtoglave i tanke stiklice..pa ko voli..nek izvoli

Ma ja volim ali ne mogu da postignem, vidiš da sam se dramski uneo u ovo opravljanje klime :D
1696642145412bb2670102a.jpg

makimaki:
apotekarka:
apotekarkin_muz:

Draga moja, pa može nas tri na njega jednoga, nijednoj neće ništa zafaliti, kakvo cicijašenje? :wink:

apotekarka:
makimaki:
apotekarka:
apotekarkin_muz:

Draga moja, pa može nas tri na njega jednoga, nijednoj neće ništa zafaliti, kakvo cicijašenje? :wink:
Ajmo onda. Ja sam prva. :twisted:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back