DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
makimaki:
apotekarka:
makimaki:
apotekarka:
apotekarkin_muz:
Evo mene u radnom odelu :D
Zvonim domaćicama na vrata i sav alat nosim sa sobom!
Trešti AC/DC,penjem se na merdevine da popravljam klimu, spadoše mi tregeri, :oops: osta ja u gaćama!

Jel ima kod neke nešto što treba da se remontuje?
Požurite dok se ne završi "she's got a jack" :wink:

Uvek ima šta da se radi :wink:

Samo da me ne zaskoči makimaki ako vidi da ti se suptilno nabacujem :lol:
Nemoj da si cicija :evil:

Draga moja, pa može nas tri na njega jednoga, nijednoj neće ništa zafaliti, kakvo cicijašenje? :wink:
Ajmo onda. Ja sam prva. :twisted:

Danas nisi prva sigurno :wink:
Samo da te upozorim - mene je izgrebao bradom :twisted:
Sad mi sve bridi a tad ništa nisam ni osetila..... :roll:
Čudo neko....šta li.... :lol:

kad je vec drustvance u ovolikom broju na okupu moram nesto da vas pitam, treba mi savet- pre izvesnog vremena mi se pokvario komp., otisla sistemska particija, i od popravke vise nikako ne mogu d ainstaliram kameriu- da vam ne pricam kakve sam divne trenutke prozivela koristeci je- emotivno sam vezana za tu malu Genius web cameru- uvek sdobijam obavestenje 'new hardware found'- ali cak i kada ubacim instalacioni disk- opet isto- verovatno ste do sad popili malo vise, ali ce se sigurno neko naci bar priplizuno trezan da mi da savet- please!Ne mogu d azivim bez svoje kamerice, to je moje drugo ja. Unapred zahvalna, a verujte, i jos mnogi drugi pored mene

galathea:
kad je vec drustvance u ovolikom broju na okupu moram nesto da vas pitam, treba mi savet- pre izvesnog vremena mi se pokvario komp., otisla sistemska particija, i od popravke vise nikako ne mogu d ainstaliram kameriu- da vam ne pricam kakve sam divne trenutke prozivela koristeci je- emotivno sam vezana za tu malu Genius web cameru- uvek sdobijam obavestenje 'new hardware found'- ali cak i kada ubacim instalacioni disk- opet isto- verovatno ste do sad popili malo vise, ali ce se sigurno neko naci bar priplizuno trezan da mi da savet- please!Ne mogu d azivim bez svoje kamerice, to je moje drugo ja. Unapred zahvalna, a verujte, i jos mnogi drugi pored mene

Dlakavi ti je za tu oblast car, samo ga umiljato zamoli i neće te odbiti :wink:

apotekarkin_muz:
galathea:
znas sta, kad si se tako izazovno razgolitio, ja moram da opipam te misice, da se uverim da su pravi,nego reci mi, kako ubacujes slicice, mogla bih i ja neku svoju... da bude veselije
Prvo moraš da je staviš u profil i to u exploreru a dalje će sve čika majstor da sredi, ti se samo opusti i prilegni. :D
ja sam vec prilegla, tj. udobno se zavalila, samo sam u stiklicama i tangicama- ponesi samo lub. najbolji je K-jelly, pa da krenemo...

galathea:

Usmeri instalaciju na pravo mesto na CD-u...chesto rachunar ne vidi neke ochigledne stvari...trebalo bi ako postoji kamera u hardverskoj listi da je izbrishesh pa opet da je prikljuchish...neke glupave stvari ne mogu da se odrade savetima...mnogo chudljive mashine...sa srecom...meni je tako jednom sve HP otkazalo(3 uredjaja)...i udri u sred posla sa preinstalacijom svega :? ...uostalom neko ce ti pomoci na licu mesta :wink:

DellBoy-011:
Dobro veče Stranko moja najdraža :lol:
Nadam se da mi opravdavate izostanke ovih dana, ipak je kampanja u toku.
Vidim da ima novih članovi, a bogami i članica i to vrrrrrrlo yebozovnih :lol:
a jel neko ovde pomenuo kamerice i slikanje? Pa ja, pre neki dan postavio par sličica sa kamere i nesto prodje nezapaženo :roll:
Otkad sam ti prvi put pogledala profil uvijek je jedna te ista slika. Kako bi te rado razmotala mumijice naša predsjednička...

Kakav je to striptiz bez uniformisanih lica?
Mozda uniforma VSCG i nije bas na ceni, ali tu duzim, sta cu. Ima li zainteresovanih? ;-)

PS

za athens-girls.com ko je pitao... moze da mu se pristupi preko nekog stranog proksija bez problema... inace vecina devojaka su nase, dosta slika je snimano bas na kalemegdanu, a pored pomenutog automobila sa bg tablicama ili panorame zarkova u pozadini raznoraznih slicica, uredno se mogu naci i slike na imt traktoru,
original grckom :wink:

-Eva-:
DellBoy-011:
Dobro veče Stranko moja najdraža :lol:
Nadam se da mi opravdavate izostanke ovih dana, ipak je kampanja u toku.
Vidim da ima novih članovi, a bogami i članica i to vrrrrrrlo yebozovnih :lol:
a jel neko ovde pomenuo kamerice i slikanje? Pa ja, pre neki dan postavio par sličica sa kamere i nesto prodje nezapaženo :roll:
Otkad sam ti prvi put pogledala profil uvijek je jedna te ista slika. Kako bi te rado razmotala mumijice naša predsjednička...
Razmotani predsednik - slika na profilu!
Samo za Evu i drustvo iz coska :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back