DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
Ljuba82:
Ма ја бих се учланио, ал` што волем функције, па ако може нека преко везе :?:

Sve mora da se zasluži :wink:

Ма ситна нека... "Саветник за правилно писанје слова Лј, Нј и Дж" или сл.
Па ако си нека фаца овде ( ДСДС), да се уортачимо...не поставлјам услове, а ни функција није далеко :wink:
BTW, ко је председник?

dunav1:
apotekarka:
dunav1:

Znaš ti dobro gde je.... :wink:
Još malo strpljenja, moram da okupam klince i da ih smestim u krevet, pa onda divljanje :D
ne znam gde je zivota mapotekarka ::
Ljuba82 ::
Ма ја бих се учланио, ал` што волем функције, па ако може нека преко везе

Sve mora da se zasluži

Па ако си нека фаца овде ( ДСДС), да се уортачимо...не поставлјам услове, а ни функција није далеко
BTW, ко је председник?i...

MOMCI, DEČACI! :evil:
Hajde malo da se pročita šta se ovde dešavalo pre nego što ste vi došli.Ako budete pažljivi sigurna sam da će se kockice sklopiti :wink:

apotekarka:
dunav1:
apotekarka:
dunav1:

Znaš ti dobro gde je.... :wink:
Još malo strpljenja, moram da okupam klince i da ih smestim u krevet, pa onda divljanje :D
ne znam gde je zivota mapotekarka ::
Ljuba82 ::
Ма ја бих се учланио, ал` што волем функције, па ако може нека преко везе

Sve mora da se zasluži nije valjda samo striptiz u igri...

Па ако си нека фаца овде ( ДСДС), да се уортачимо...не поставлјам услове, а ни функција није далеко
BTW, ко је председник?i...

MOMCI, DEČACI! :evil:
Hajde malo da se pročita šta se ovde dešavalo pre nego što ste vi došli.Ako budete pažljivi sigurna sam da će se kockice sklopiti :wink:

Veceras :shock: samo ozbiljno, ja cu da skinem vec poznati osmeh :) :D :lol: da se uozbiljim i pocnem sa blagim odvezivanjem kravate, koju polako odvezujem, sve lakse i lakse, :o dok ne dodjem do kraja. :roll: Onda krece blago ciscenje vrata, malo levo malo desno, pa polako propeler forma i bacam je okrenut glavom na desno :wink: gde se brada spaja sa ramenom :lol: :roll: 8) :oops:

gost0707:
Veceras :shock: samo ozbiljno, ja cu da skinem vec poznati osmeh :) :D :lol: da se uozbiljim i pocnem sa blagim odvezivanjem kravate, koju polako odvezujem, sve lakse i lakse, :o dok ne dodjem do kraja. :roll: Onda krece blago ciscenje vrata, malo levo malo desno, pa polako propeler forma i bacam je okrenut glavom na desno :wink: gde se brada spaja sa ramenom :lol: :roll: 8) :oops:

Tooooooo ministre, krenulo te je samo tako :!:
Evo i mene, oduševljeno đuskam u publici a sike mi poskakuju :lol:
2032128902412b9b59e8c2c.jpg

:oops: pogodio sam neko mushko u publici :shock: , mislim se sta ce musko pa jos maler kais da ga pogodi :roll: , ali eto nakon toga posto nikad slic ne zakopcavam, :oops: polako poceh da sirim noge :P i da sprecavam da pantalone padnu 8) tek tako same od sebe, skidam polako kosulju preko jednog ramena :lol: , pa je malo vratim, :shock: ajde jos malo sice pa polako skidam sa jednog ranmena :wink:

gost0707:
:shock: Nakon par ubachenih novcica u predelu vrata otkopchah i par novih dugmica, 8) dok drugom rukom polako ga izvlachim :oops: :shock: :wink: ,
mislim kais iz pantalona pa ga onda kao malo vratim :P ali izvukoh ga do kraja :wink: i onako kao provlacim ga napred nazad :wink: dok se ne otkachi i ne ode pravo u publiku :arrow:
Moze to i brze u ritmu muzike, pa nije valcer.

gost0707:
:oops: pogodio sam neko mushko u publici :shock: , mislim se sta ce musko pa jos maler kais da ga pogodi :roll: , ali eto nakon toga posto nikad slic ne zakopcavam, :oops: polako poceh da sirim noge :P i da sprecavam da pantalone padnu 8) tek tako same od sebe, skidam polako kosulju preko jednog ramena :lol: , pa je malo vratim, :shock: ajde jos malo sice pa polako skidam sa jednog ranmena :wink:
Mogu li evrici, ili bas hoces dinare. Nesto mi ponestali. A za evre....moglo bi svasta :wink:

makimaki:
gost0707:
apotekarka:
Kao što vidiš, ministar za turizam se skida, mi u publici đuskamo i bodrimo ga! :D
Uzmi pivo, pićemo iz flaše :wink: :lol:
Jesi usitnila lovu da im guramo u gaće? 8)
:shock: pa nemoj sitnis, ladno bre :wink:
A ti bi odma' krupno. Cekaj prvo da vidimo kako ces da se pokazes.
Pivo......mooozeeeee.

Evo ja ću da ti sipam :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back