DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarkin_muz:
makimaki:
gost0707:
apotekarka:
Kao što vidiš, ministar za turizam se skida, mi u publici đuskamo i bodrimo ga! :D
Uzmi pivo, pićemo iz flaše :wink: :lol:
Jesi usitnila lovu da im guramo u gaće? 8)
:shock: pa nemoj sitnis, ladno bre :wink:
A ti bi odma' krupno. Cekaj prvo da vidimo kako ces da se pokazes.
Pivo......mooozeeeee.

Evo ja ću da ti sipam :wink:
Mmmmmmmm.....hvala vi :wink: :arrow: :oops:

Ode rame muzika se ubrzava a i ja sve vishe skupljam noge i u ritmu muzike pantalone padaju same od sebe. ( :wink: imam 3 broja vece da brze spadnu), jednim volejem saljem ih pravo u krilo mojoj ljubimici :lol: iz prvog reda. Kosulja ostala samo za manzetnu :shock: zakacena a divlje je vrtim dok se dugme ne pokida i ne odleti u druge redove :wink: :arrow:

makimaki:
gost0707:
:shock: Nakon par ubachenih novcica u predelu vrata otkopchah i par novih dugmica, 8) dok drugom rukom polako ga izvlachim :oops: :shock: :wink: ,
mislim kais iz pantalona pa ga onda kao malo vratim :P ali izvukoh ga do kraja :wink: i onako kao provlacim ga napred nazad :wink: dok se ne otkachi i ne ode pravo u publiku :arrow:
Moze to i brze u ritmu muzike, pa nije valcer.

Kad si krenuo da ga vadiš, sva sam se presekla :shock: :lol:

Maki bre, pa nije ti to muž da smandrlja sve sa sebe i krene u akciju kao tornado, ovde je važan i umetnički dojam, dramski momenti i tako to 8)

Ide jedna charapa, :shock: klecim na jednoj nozi a druga ispruzena, hvatam za vrh carape :cry: i vuchem jje polako dok je u ritmu kad se veliki bubanj oglasi ne otposaljem pravo na makimaki. :lol: :lol: :lol: (Ona sad puni sicu i salje je nazad) :lol: konacno da zveci, onda se premestam na drugu nogu a na boxericama iz slica poce da se nazire, samo to je dugme zakopcano 8) :arrow: :wink: :arrow:

makimaki:
apotekarkin_muz:
makimaki:
gost0707:
apotekarka:
Kao što vidiš, ministar za turizam se skida, mi u publici đuskamo i bodrimo ga! :D
Uzmi pivo, pićemo iz flaše :wink: :lol:
Jesi usitnila lovu da im guramo u gaće? 8)
:shock: pa nemoj sitnis, ladno bre :wink:
A ti bi odma' krupno. Cekaj prvo da vidimo kako ces da se pokazes.
Pivo......mooozeeeee.

Evo ja ću da ti sipam :wink:
Mmmmmmmm.....hvala vi :wink: :arrow: :oops:

Samo izvolte, ja sam specijalizovan za napijanje i iskorišćavanje udatih žena i majki male dece 8)

gost0707:
Ide jedna charapa, :shock: klecim na jednoj nozi a druga ispruzena, hvatam za vrh carape :cry: i vuchem jje polako dok je u ritmu kad se veliki bubanj oglasi ne otposaljem pravo na makimaki. :lol: :lol: :lol: (Ona sad puni sicu i salje je nazad) :lol: konacno da zveci, onda se premestam na drugu nogu a na boxericama iz slica poce da se nazire, samo to je dugme zakopcano 8) :arrow: :wink: :arrow:

Uuuuuuu, ovde će još biti i tuče!!!! :shock:
ne zayebavaj se sa mamimaki, vrlo je prgava :wink:

Šta je dalje bilo?Šta? Šta? :D

gost0707:
Druga carapa :? je nevoljno naisla na zvaku na podijumu :cry: i otezala slucaj, pa se u ritmu muzike malo natezem i kao da je carapa dva metra :shock: ( u stvari razvlachim zvaku, na opste chudzenje publike :shock: :o ) skidam i poslednji deo zvake. Onda otkopcavam prvo dugme na boxericama(ima ih 2) :wink:

JA MISLIO, SPREMILE MI KOLEZINICE ZENSKI STRIPTIZ POVODOM JUBILEJA... OVO MI NIJE ZANIMLJIVO SVE NABROJANO IMAM I JA... :wink:

By the way - POHVALJUJEM nashu uvazenu KOLEZINICU Evu koja je okacila PRIGODNU fotku

Ide i drugo dugmence, :lol: ono maleno, :shock: sto ume da zapne, ali pokretom kaziprsta reaguje divlje u ritmu muzike i otkriva ne depilirane predele koji pocinju da trnu od energije. :P Ne igram oko sipke ali imam utisak da ce DSDS obzirom da nisam pro pa sam uzbudjen :oops: i ostaju mi boxerice da vise na njemu :oops: Drzim ruke visoko, 8) njisem kukovima, :P vrtim boxerice koje lete :arrow: pravo u krilo devojke u belom, kojoj gitarista stoji iza ledja dok djuska :lol: vrisak, ludilo, pivo sprica po bini,( lakse malo ladno je ) Sreca stize banderas da spase stvar, i menja me dok mene odnose :wink: :shock:

Dlakava_Strvina:
gost0707:
Druga carapa :? je nevoljno naisla na zvaku na podijumu :cry: i otezala slucaj, pa se u ritmu muzike malo natezem i kao da je carapa dva metra :shock: ( u stvari razvlachim zvaku, na opste chudzenje publike :shock: :o ) skidam i poslednji deo zvake. Onda otkopcavam prvo dugme na boxericama(ima ih 2) :wink:

JA MISLIO, SPREMILE MI KOLEZINICE ZENSKI STRIPTIZ POVODOM JUBILEJA... OVO MINIJE ZANIMLJIVO SVE NABROJANO IMAM I JA... :wink:

Nama je zanimljivo!!!!!
Valjda ti je važno da ti koleginice budu zadovoljne :D u svakom pogledu.

Vidiš da se čovek ulepi od spektakla :wink: :lol:

gost0707:
Ide i drugo dugmence, :lol: ono maleno, :shock: sto ume da zapne, ali pokretom kaziprsta reaguje divlje u ritmu muzike i otkriva ne depilirane predele koji pocinju da trnu od energije. :P Ne igram oko sipke ali imam utisak da ce DSDS obzirom da nisam pro pa sam uzbudjen :oops: i ostaju mi boxerice da vise na njemu :oops: Drzim ruke visoko, 8) njisem kukovima, :P vrtim boxerice koje lete :arrow: pravo u krilo devojke u belom, kojoj gitarista stoji iza ledja dok djuska :lol: vrisak, ludilo, pivo sprica po bini,( lakse malo ladno je ) Sreca stize banderas da spase stvar, i menja me dok mene odnose :wink: :shock:

UAAAA BUUUUUUUU
AAAAAAAA UAAAAAAAAA
VRATITE NAM PAREEEEEEEEE
UAAAA UPRAVAAAAAA

OCEMO RIBEEEEEEEEE
:lol:

gost0707:

E svaka ti čast i svaka ti se dala!!!!!!!! :D
Ovo je bilo božanstveno :D
Uvek ćeš da nam đuskaš u ovakvim prigodama :wink:
daj malo tog piva da liznemo 8)

UAAAA BUUUUUUUU
AAAAAAAA UAAAAAAAAA
VRATITE NAM PAREEEEEEEEE
UAAAA UPRAVAAAAAA

OCEMO RIBEEEEEEEEE
:lol:[/quote]
Pa neka vide da i mi znamo malo da se igramo, :shock: nemoj da si takav. :x U ostalom provericu ja sa obezbedjenjem 8) kako si usao tamo gde ulaze devojke :D . Ti treba da si iza scene, 8) i na tebe ce da dodje red :wink: :roll: :wink: :arrow:

Dlakava_Strvina:
gost0707:

UAAAA BUUUUUUUU
AAAAAAAA UAAAAAAAAA
VRATITE NAM PAREEEEEEEEE
UAAAA UPRAVAAAAAA

OCEMO RIBEEEEEEEEE
Evo, taman sam krenuo da se skidam ali pošto slavljenik traži ribe, mislim da bi bio red da mu ispunimo želju, ja ionako moram još da napijam makimaki, žilava je i u punoj kondiciji. :D

Slavljeniče, biraj striptizetu 8)

gost0707:
UAAAA BUUUUUUUU
AAAAAAAA UAAAAAAAAA
VRATITE NAM PAREEEEEEEEE
UAAAA UPRAVAAAAAA

OCEMO RIBEEEEEEEEE
Pa neka vide da i mi znamo malo da se igramo, :shock: nemoj da si takav. :x U ostalom provericu ja sa obezbedjenjem 8) kako si usao tamo gde ulaze devojke :D . Ti treba da si iza scene, 8) i na tebe ce da dodje red :wink: :roll: :wink: :arrow:[/quote]

Ja kad bih sad odigrao - prvo ni jedna ne bi rec napisala na post-u (imaju samo dve ruke) a posle bih opet "popasao disciplinsku" :wink: :lol:

gost0707:

Samo izvoli, :lol: ja cu tebe da pojim :wink: , samo reci, :lol: i kad smo vec kod lizanja, mislim na pivo, koje zelis, svetsko a nashe ili ... :wink: :wink: :wink:[/quote]Želim nešto višestruko provereno u praksi i iskustveno potvrđeno sa dobrim rezultatima :wink:

apotekarka:
makimaki:
gost0707:
:shock: Nakon par ubachenih novcica u predelu vrata otkopchah i par novih dugmica, 8) dok drugom rukom polako ga izvlachim :oops: :shock: :wink: ,
mislim kais iz pantalona pa ga onda kao malo vratim :P ali izvukoh ga do kraja :wink: i onako kao provlacim ga napred nazad :wink: dok se ne otkachi i ne ode pravo u publiku :arrow:
Moze to i brze u ritmu muzike, pa nije valcer.

Kad si krenuo da ga vadiš, sva sam se presekla :shock: :lol:

Maki bre, pa nije ti to muž da smandrlja sve sa sebe i krene u akciju kao tornado, ovde je važan i umetnički dojam, dramski momenti i tako to 8)
Ma ok, ali umetnicki dojam moze da se ostvari i na drugi nacin. ja bas ne volim iscekivanje. Ajde da vidimo i ostale kandidate....npr. tvog muza.

apotekarka:
gost0707:

Samo izvoli, :lol: ja cu tebe da pojim :wink: , samo reci, :lol: i kad smo vec kod lizanja, mislim na pivo, koje zelis, svetsko a nashe ili ... :wink: :wink: :wink:
Želim nešto višestruko provereno u praksi i iskustveno potvrđeno sa dobrim rezultatima :wink:[/quote]
Welcome, welcomen, Bonjur, Bienvenuti, Bienvenido Njihao, Avanti :wink: :lol: :wink: :wink: :wink:

apotekarkin_muz:
Dlakava_Strvina:
gost0707:

UAAAA BUUUUUUUU
AAAAAAAA UAAAAAAAAA
VRATITE NAM PAREEEEEEEEE
UAAAA UPRAVAAAAAA

OCEMO RIBEEEEEEEEE
Evo, taman sam krenuo da se skidam ali pošto slavljenik traži ribe, mislim da bi bio red da mu ispunimo želju, ja ionako moram još da napijam makimaki, žilava je i u punoj kondiciji. :D

Ko će da odluči, dlakavi ili makimaki?

gost0707:
Wooooow, napokon. Genijalan nastup. Ajmo sada drugi kandidat. Apotekarka, daj tvog dragog podeli sa nama.

apotekarkin_muz:
apotekarkin_muz:
Dlakava_Strvina:
gost0707:

UAAAA BUUUUUUUU
AAAAAAAA UAAAAAAAAA
VRATITE NAM PAREEEEEEEEE
UAAAA UPRAVAAAAAA

OCEMO RIBEEEEEEEEE

Ko će da odluči, dlakavi ili makimaki?
Kreni!!! Sta si se ukipio? Pa nije to sramota :oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back