DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
LUDICA:
mandrak-21:
LUDICA:
uf lako je vama sto ste pozenjeni i poudavani... :(

pa ti si se preksinoc tako napila ,a bas sam mislio da odradimo pos`o i jos bi te moja magija drzala do sledeceg puta :lol:

Uf pa sta da radim kad ne znam da se kontrolisem u alkoholu, evo vec sam krenula da narucim nesto zestoko u kafani! Pa se onda zeznem i izgubim jedno DS :(

Moraš da rasporediš poroke po prioritetima, sa dobrom organizacijom sve se postigne :wink:

apotekarka:
LUDICA:
mandrak-21:
odoh u nas jakuzi na parenje da me prodje mamurluk
Ne budi dvosmislen, parenje moze da ima dva znacenja :wink:

Za šta si se ti opredelila večeras?
Prekomerno uživanje u alkoholu ili u oženjenim muškarcima, pitanje je sad.... :roll: :wink: :lol:
hm, pa prekomerno uzivanje u alkoholu se podrazumeva :D , a sto se tice ozenjenih drzim svoje prstice dalje od njih :wink:

LUDICA:
apotekarka:
LUDICA:
mandrak-21:
odoh u nas jakuzi na parenje da me prodje mamurluk
Ne budi dvosmislen, parenje moze da ima dva znacenja :wink:

Za šta si se ti opredelila večeras?
Prekomerno uživanje u alkoholu ili u oženjenim muškarcima, pitanje je sad.... :roll: :wink: :lol:
hm, pa prekomerno uzivanje u alkoholu se podrazumeva :D , a sto se tice ozenjenih drzim svoje prstice dalje od njih :wink:

Ok za prstiće, šta je sa drugim delovima tela? :wink:

Može DSDS i bez prstića :lol:
ps:odgovorila sam ti na turizmu 8)

apotekarka:
LUDICA:
Videla sam za turizam, hvala, sad mi je lakse, a sto se tice prstica i ostalih delova tela, na forumu moze sve, pa i sex sa dvoglavim azdajama :wink: , ali ako se pita u RL onda mozda samo u izuzetnim prilikama :wink:
Jel ima tu kod tebe nešto muško il da skuvam kafu? :roll:
Kod mene ima samo zensko, ako vam to treba, imam :wink:

apotekarka:
Evo izvolite, kafica je gotova, tamo vam je jakuzi, ovde vodeni krevet, ovde se nameštaju ogledala kako vama odgovara, i taakooo....
Sad će teta apotekarka da se povuče u RL da ne dekoncentriše podmladak :wink:

Osim naravno ako sad ne iskoči neki matori razvratnik 8)

Fala teta Apotekarka....ali nemoras ti da odlazis....zovi i muza, pa u cetvoro - zar ne Ludo moja mala :!: :twisted:

vladimir84:
apotekarka:
Evo izvolite, kafica je gotova, tamo vam je jakuzi, ovde vodeni krevet, ovde se nameštaju ogledala kako vama odgovara, i taakooo....
Sad će teta apotekarka da se povuče u RL da ne dekoncentriše podmladak :wink:

Osim naravno ako sad ne iskoči neki matori razvratnik 8)

Fala teta Apotekarka....ali nemoras ti da odlazis....zovi i muza, pa u cetvoro - zar ne Ludo moja mala :!: :twisted:

Zvala sam ga, kaže nemože da se opusti dok deca ne zaspu :shock:
E sad pošto su naša deca već zaspala, ne znam na koga je mislio :wink:
Ali nema to veze, vi samo uživajte..
Pre nego što se bacite u jakuzi, ispričajte nam kako je došlo do iznenadnog venčanja :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back