DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poštovani podpredsedniče, uvaženo članstvo
Obaveštavamo vas da će se u prostorijama stranke održati mala revija donjeg rublja i glasanje za najbolji model ili modlu, pod nazivom "Glasaj za bele gaće, sida ne!"
Prilažem jedan od svojih mnogobrojnih modela i obećavam novi za sutra :D
Ako neko želi da se pridruži, superica![/quote]

Ahhh, sto volim brzi prelazak sa reci na dela! :lol:
p.s. uskoro cemo organizovati i nagradnu igru: Stavi Pravu Stvar - Na Pravo Mesto! :lol:

rastamann:
Hahahhaha....
DSDS, evo i ja da vam kazem...U pochetku sam bio dosta nepoverljiv prema uspehu ovog thread-a, ali upravo chitam postove, pa sam pozeleo da vam chestitam na jednom zdravom i dobrom zezanju....

Go Go...

Nekada čovek dug period svog zivota ulaže u razvoj i usavršavanje.
Nekada nailazi na poteškoće i nerazumevanje.
Samo pametni i hrabri dodju do uspeha.
A šta je to uspeh?
Pa da nam moderator lično čestita i prizna naše postojanje - to je kao da smo primljeni u Savet Evrope :lol:
Još samo da izaberemo evropsku parlamentarnu delegaciju :lol:

apotekarka:
gost0707:
apotekarka:
gost0707:
kad Vas vidim toplo mi oko srca :wink:

Pa gde si ti?
Jesi li napravio uži izbor slika za bilbord ili ti treba još materijala? :wink:

Treba treba uvek treba nikad dosta pa sad ako nesto i pretekne cuvacemo za arhivu da se pamti kad je poceo DSDS da se razvija. Sorry za vecernji seshn, presekli mi kablove za fontele kod kuce i sad sam on line samo na poslu.
:cry: ali dobro obecali su da ce ove nedelje da mi ga oprave pa idemo dalje. Kuckina fotka je bas in Body art na delu. Da li si se izborila sa opekotinama, ili je to kod tebe normalno. Nista zastita UV i to. Pa kako nam te cuva taj banderas aaaa. Mora malo vise da te pazi. A ako nece, neka kaze tu smo :wink:

Redovno me je mackao zaštitnim faktorima pre i mlekcima za telo posle ali šta ćeš...prirodna plavuša :roll:
Sad je opet otišao na službeni put a ja sam se toliko izbezobrazila da nisam ni otišla na posao :shock:
Šta ima da idem kad ću ionako da pobegnem za tri sata? :lol:
Lepše mi je ovde sa vama a kiša paaadaaa.....
Šta kažeš na akciju "Glasaj za gaće"? :wink:

Glasam i stvarno bi mogli da organizujemo bilboard u gradu. Ja sam u Turistickoj organizaciji grada pa bi mogli da se organizuejmo :wink:

makimaki:
Hej predsednice, a je l' to samo zenski clanovi moraju da imaju slike u profilu? Ajde malo i muski. Svaka cast kolegi Dlakavom za fotku. Najoriginalnija je. Ja predlazem da mi, zenski clanovi DSDS-a, biramo najbolju fotografiju muskih clanova partije, ili ti ciji je duzi.

Ja vodim računa o članicama, a vi se snadjite za muške :lol: Inače, bio bi red da se stavlja svoja fotografija, ipak smo nashi :lol:
što se tiče najbolje fotografije, predlazite, nemam ništa protiv, ovo je demokratija :lol:

DellBoy-011:
makimaki:
Hej predsednice, a je l' to samo zenski clanovi moraju da imaju slike u profilu? Ajde malo i muski. Svaka cast kolegi Dlakavom za fotku. Najoriginalnija je. Ja predlazem da mi, zenski clanovi DSDS-a, biramo najbolju fotografiju muskih clanova partije, ili ti ciji je duzi.

Ja vodim računa o članicama, a vi se snadjite za muške :lol: Inače, bio bi red da se stavlja svoja fotografija, ipak smo nashi :lol:
što se tiče najbolje fotografije, predlazite, nemam ništa protiv, ovo je demokratija :lol:
Pa ja sam stavila svoju. Ne razumem sta hoces da kazes.

makimaki:
DellBoy-011:
makimaki:

Pa ja sam stavila svoju. Ne razumem sta hoces da kazes.
Bas si slatka ne daj se i nemoj da se primas. Nekad su predsednicke obaveze teske i mnogo ima da se radi i DSDS, pa prema tome fitilj je ponekad kratak. Obzirom da sam mnogo putovao i da volim diplomatiju dobrovoljno se javljam da budem peacemaker u stranackim redovima. Nekako volim to a volim i da traje sto duze DSDS, pa prema tome javite mi da li sam u skladu sa obavezama dobio sansu da budem SMiP DSDS :wink:

makimaki:
gost0707:
makimaki:
Evo vam sad slika moje miniature.
Da li si to stvarno ti ili tvoje BB :D
Ja ili moja beba, sve jedno. Beba je klonirana JA, ponasanje, izgled, sicusna je, bas-bas sve na mene. Beba je.
Da bi se došlo do beba zna se šta je prvo potrebno...DSDS, naravno! :D
U to ime skidam gaće br 1 i oblačim gaće br 2 pa ako ima nekih umetničkih dojmova...... :wink:

Dlakava_Strvina:
mandrak-21:
tako je orle,leptirasti ali ,zar ne moze da se prosiri akcija i na plave,crvene .... mada za DSDS!!!je najbolje kad su providne :lol: :lol: :lol:

Podrzavam, podrzavam kolegu...
tako je! Providno! Kao da nema gaca a ima, odpitchke varke TO kolega! :lol: :lol:

Demokratski sam odlučila da ove nedelje svi nosimo samo bele gaće zato što sam jedva nekako napabirčila malo kremkaste bojice (videli ste kako sam se mučila i pekla po Crnom moru) pa mi sad belo najlepše stoji. :D
Jelda je pošteno? :lol:
Posle ćemo crno, crveno, plavo, i na radost svih i providnoooooooo :wink:

DellBoy-011:
makimaki:

Ja sam za to da svako ima sliku u profilu ali ako neko ne želi iz bilo kojih razloga, njegovo pravo...
Jesi videla šta ti je demokratija? :wink:

apotekarka:
Dlakava_Strvina:
mandrak-21:
tako je orle,leptirasti ali ,zar ne moze da se prosiri akcija i na plave,crvene .... mada za DSDS!!!je najbolje kad su providne :lol: :lol: :lol:

Podrzavam, podrzavam kolegu...
tako je! Providno! Kao da nema gaca a ima, odpitchke varke TO kolega! :lol: :lol:

Demokratski sam odlučila da ove nedelje svi nosimo samo bele gaće zato što sam jedva nekako napabirčila malo kremkaste bojice (videli ste kako sam se mučila i pekla po Crnom moru) pa mi sad belo najlepše stoji. :D
Jelda je pošteno? :lol:
Posle ćemo crno, crveno, plavo, i na radost svih i providnoooooooo :wink:
uh uh :D dugine boje a ispod cup sa blagom zar ne? :wink: pa dobro belo volim te belo, nista lepse nego kad se ispod belih carapa i haltera nazire tamna put sunce obasjana 8) morao sam i naocare da stavim :)

makimaki:
gost0707:
makimaki:
Evo vam sad slika moje miniature.
Da li si to stvarno ti ili tvoje BB :D
Ja ili moja beba, sve jedno. Beba je klonirana JA, ponasanje, izgled, sicusna je, bas-bas sve na mene. Beba je.
pa bas is onda slatka :D i bas si medena. kao i BB :P , ali vrati se na DSDS da te vidimo poonovo, sto si tako brxzo pobegla :wink:

Samuraj:
Ena187:
hmm, ko kaže da ostavljam nered za sobom, a? :wink:
Kamera je snimila apotekarku koja je bila
posle nas i obavila posao.
Sada to meni hoće da prikači.
Eto šta ti je to kada si vlast.
Hoćeš svakom da uvališ.

Ministre, nayebali smo....Imaju i snimak cele akcije :shock:
A lepo sam ti rekla da makar pokupiš dlake i ambalažu.... :roll:

DellBoy-011:
rastamann:
Hahahhaha....
DSDS, evo i ja da vam kazem...U pochetku sam bio dosta nepoverljiv prema uspehu ovog thread-a, ali upravo chitam postove, pa sam pozeleo da vam chestitam na jednom zdravom i dobrom zezanju....

Go Go...

Nekada čovek dug period svog zivota ulaže u razvoj i usavršavanje.
Nekada nailazi na poteškoće i nerazumevanje.
Samo pametni i hrabri dodju do uspeha.
A šta je to uspeh?
Pa da nam moderator lično čestita i prizna naše postojanje - to je kao da smo primljeni u Savet Evrope :lol:
Još samo da izaberemo evropsku parlamentarnu delegaciju :lol:

e ta ti je prava. Mi smo clanovi i morali bi da se jave iz dijaspore nashi. DSDS da vrca po Evropi pa polako do delegacije ima da se debelo odradjuje i DSDS :wink:

gost0707:
apotekarka:
gost0707:
apotekarka:
gost0707:
kad Vas vidim toplo mi oko srca :wink:

Pa gde si ti?
Jesi li napravio uži izbor slika za bilbord ili ti treba još materijala? :wink:

Treba treba uvek treba nikad dosta pa sad ako nesto i pretekne cuvacemo za arhivu da se pamti kad je poceo DSDS da se razvija. Sorry za vecernji seshn, presekli mi kablove za fontele kod kuce i sad sam on line samo na poslu.
:cry: ali dobro obecali su da ce ove nedelje da mi ga oprave pa idemo dalje. Kuckina fotka je bas in Body art na delu. Da li si se izborila sa opekotinama, ili je to kod tebe normalno. Nista zastita UV i to. Pa kako nam te cuva taj banderas aaaa. Mora malo vise da te pazi. A ako nece, neka kaze tu smo :wink:

Redovno me je mackao zaštitnim faktorima pre i mlekcima za telo posle ali šta ćeš...prirodna plavuša :roll:
Sad je opet otišao na službeni put a ja sam se toliko izbezobrazila da nisam ni otišla na posao :shock:
Šta ima da idem kad ću ionako da pobegnem za tri sata? :lol:
Lepše mi je ovde sa vama a kiša paaadaaa.....
Šta kažeš na akciju "Glasaj za gaće"? :wink:

Glasam i stvarno bi mogli da organizujemo bilboard u gradu. Ja sam u Turistickoj organizaciji grada pa bi mogli da se organizuejmo :wink:
Uh, imam tremu :shock:

apotekarka:
makimaki:
Hocete mene. Evo ide slicica.
I od malo pre. Za one koji ne znaju, deca se prave tako sto se 3 meseca svaki dan po 2-3 puta DSDS kako bi ste bili sigurni. Proveren recept 2 puta.

Može i ovako:"Jel da stavljam kondom?"
"Ma, gde ćeš sad, samo što nisam dobila,skroz su mi neplodni dani!"
"U, super!"
Proveren recept dva puta :roll:
:lol: :lol: :lol: Moj muz ne pada na to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back