Ajd u etar sa njom,ako ne valja,pošalješ od najbolje drugarice i to je to.Ena187:a gde je zvanični komentar :wink:
Prolazi il' ne prolazi ili da je stavljam u profil?
Uz tebe smo...kamo sreće!Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd u etar sa njom,ako ne valja,pošalješ od najbolje drugarice i to je to.Ena187:a gde je zvanični komentar :wink:
Prolazi il' ne prolazi ili da je stavljam u profil?
Uz tebe smo...kamo sreće!
kcijski slogan.DeeP:Pa gospodo,funkcioneri,članovi i simpatizeri,mislim da su maske pale.Naime,naša čelnica nam već neko vrijeme prezentuje noge ali kako?SKUPLJENE!
Mislimo da nema mjesta tajnama u našim redovima,šta to ona krije i za čiji račun?
:shock: Ne možemo tako u transWaginalne integracije sa dvojnim moralom i nedoslednošću.
A možda se lažno predstavlja. :wink: Možda je neobrijana a ovamo "rodonačelnik" genitalne golotinje,možda je to čupavo,kosmato,RUTAVO možda!!!![]()
Dosta preživjelih normi i lažnih autoriteta,DOLE GAĆICE,DOLE BRUSHALTERI,ŠIRIMO NOŽICE I OPTIMIZAM,
ŽIVJELI!!! :x

DeeP:Pa gospodo,funkcioneri,članovi i simpatizeri,mislim da su maske pale.Naime,naša čelnica nam već neko vrijeme prezentuje noge ali kako?SKUPLJENE!
Mislimo da nema mjesta tajnama u našim redovima,šta to ona krije i za čiji račun?
:shock: Ne možemo tako u transWaginalne integracije sa dvojnim moralom i nedoslednošću.
A možda se lažno predstavlja. :wink: Možda je neobrijana a ovamo "rodonačelnik" genitalne golotinje,možda je to čupavo,kosmato,RUTAVO možda!!!![]()
Dosta preživjelih normi i lažnih autoriteta,DOLE GAĆICE,DOLE BRUSHALTERI,ŠIRIMO NOŽICE I OPTIMIZAM,

DeeP:Uostalom ljekovita naša damo pogledaj naš profil na kojem je došlo do promjene,pa gurni ručicu i znaćeš da je NAŠA DLAKA-SAMO TAK'A !!!Kako kaže i naš frakcijski slogan.
Dlakava_Strvina:Ja predlazem jedan novitet i recite mi vashe mishljenje. Taman sam montirao taj ventilator u predsednikovoj sobi... Evo chemu moze da posluzi... TRK NA MOJ PROFIL...
Koja je ZA?![]()

Dlakava_Strvina:DeeP:Uostalom ljekovita naša damo pogledaj naš profil na kojem je došlo do promjene,pa gurni ručicu i znaćeš da je NAŠA DLAKA-SAMO TAK'A !!!Kako kaže i naš frakcijski slogan.
Auuu stvarno nisam u toku... Zashta se zalaze frakcija? Jel to ono "za skroz"? E pa eto mene, uskoro... Al ce mi se onda nakache neki gejovi, shta da radim,,, shta da radim...
Budući da je došlo do pozivanja na poslanički mentalitetapotekarka:DeeP:Pa gospodo,funkcioneri,članovi i simpatizeri,mislim da su maske pale.Naime,naša čelnica nam već neko vrijeme prezentuje noge ali kako?SKUPLJENE!
Rizikujući da syebem svoj image, moram da podelim sa članstvom da se apotekarka sa raširenom nožicama može videti samo pred dva muškarca.
Prvi je, naravno apotekarkin muž a drugi dr Stevan Beloševac, ginekolog sa Banovog brda.![]()
![]()
![]()
,pardon imunitet,predlzemo da se oformi Anketni odbor u kome će obavezno da budu pomenuti Dr Srećković-predsjedavajući i apotekarkin muž kao vještak .
makimaki:A je l' sam ja malo zastranila ako gledam slike iz zenskih profila? Muskarci malo oskudevaju sa fotkama, a ja bih ipak da ostanem strejt.
Deep je super, zayebala je i tebe.apotekarka:makimaki:A je l' sam ja malo zastranila ako gledam slike iz zenskih profila? Muskarci malo oskudevaju sa fotkama, a ja bih ipak da ostanem strejt.
Nisi zlato, a i da jesi mi te svejedno volemo....Šta kažeš na gaće br4? :shock:
Jel ti se sviđa slika kod Deepa?
Deep je super, zayebala je i tebe.apotekarka:makimaki:A je l' sam ja malo zastranila ako gledam slike iz zenskih profila? Muskarci malo oskudevaju sa fotkama, a ja bih ipak da ostanem strejt.
Nisi zlato, a i da jesi mi te svejedno volemo....Šta kažeš na gaće br4? :shock:
Jel ti se sviđa slika kod Deepa?
Nesto me zayebavalo, kaze preopterecen forum.DeeP:Hvala,ima i boljih samo da se smanje...a jeste vidjeli ovaj sto ga skidam ya par minuta_TRK do njega![]()
Evo svjetlija 8)makimaki:Nesto me zayebavalo, kaze preopterecen forum.DeeP:Hvala,ima i boljih samo da se smanje...a jeste vidjeli ovaj sto ga skidam ya par minuta_TRK do njega![]()
Deep, ova je dosta tamna, menjaj. :wink:
Dlakava_Strvina:Ja predlazem jedan novitet i recite mi vashe mishljenje. Taman sam montirao taj ventilator u predsednikovoj sobi... Evo chemu moze da posluzi... TRK NA MOJ PROFIL...
Koja je ZA?![]()

Au, ovo je zestoko. Za minut imate moju novu sliku do sutra. Nije tako lepa kao vasa, ali moram da je okacim. Pa da vidimo, sta kazete? Predsednice ti da cutis. Ne iznosi javno svoje pogresno misljenje. InaceDeeP:Evo svjetlija 8)makimaki:Nesto me zayebavalo, kaze preopterecen forum.DeeP:Hvala,ima i boljih samo da se smanje...a jeste vidjeli ovaj sto ga skidam ya par minuta_TRK do njega![]()
Deep, ova je dosta tamna, menjaj. :wink:
DellBoy-011:rastamann:Hahahhaha....
DSDS, evo i ja da vam kazem...U pochetku sam bio dosta nepoverljiv prema uspehu ovog thread-a, ali upravo chitam postove, pa sam pozeleo da vam chestitam na jednom zdravom i dobrom zezanju....
Go Go...
Nekada čovek dug period svog zivota ulaže u razvoj i usavršavanje.
Nekada nailazi na poteškoće i nerazumevanje.
Samo pametni i hrabri dodju do uspeha.
A šta je to uspeh?
Pa da nam moderator lično čestita i prizna naše postojanje - to je kao da smo primljeni u Savet Evrope![]()
Još samo da izaberemo evropsku parlamentarnu delegaciju![]()