DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dodjoh samo na brzaka... Puche mi veza malochas, izgleda da smo istovremeno slali poruku a moja poruka glasi:

Dlakava Strvina DSDS - Ministar za religiju i poza iz kamasutre - praksa je pokazala da njih najvishe volim da *****... Koga bre oni u zdrav mozak

PS Ko to kaze, ko to laze da sam ostavio dlake u jakuziju pa se zapushio slivnik? Ja sam se obrijao kod kuce... Koja je najchupavija od svih iz DSDS??? :wink:

Dlakava_Strvina:
Dodjoh samo na brzaka... Puche mi veza malochas, izgleda da smo istovremeno slali poruku a moja poruka glasi:

Dlakava Strvina DSDS - Ministar za religiju i poza iz kamasutre - praksa je pokazala da njih najvishe volim da *****... Koga bre oni u zdrav mozak

PS Ko to kaze, ko to laze da sam ostavio dlake u jakuziju pa se zapushio slivnik? Ja sam se obrijao kod kuce... Koja je najchupavija od svih iz DSDS??? :wink:

Meni je pričala makimaki da je bilo iza tebe posla i posla i da je izvadila dva gremlina iz slivnika jakuzija nakon vašeg brčkanja.Na ono drugo se nije žalila :wink:

Ja sam golopičasta jer tako volim(a i nisam jedina) :D

apotekarka:
0077:
Nisam siguran,mislim da nije popunjeno mesto-ministra zaštite na radu.U svakom slučaju farmacija zna :wink: A lepo bi ti stajala funkcija-MINISTARKA ZAŠTITE.Zvuči a? :wink: 8)

Ok, neko obezbeđenje ili telohranjenje ako je po volji... :D

Hvala na ponudi, ali bez obzira na moje očnjake ja bih nešto aktivnije,bez voajerisanja. :wink:

apotekarka:
Dlakava_Strvina:

Meni je pričala makimaki da je bilo iza tebe posla i posla i da je izvadila dva gremlina iz slivnika jakuzija nakon vašeg brčkanja.Na ono drugo se nije žalila :wink:

Ja sam golopičasta jer tako volim(a i nisam jedina) :D
:oops: :lol: :lol: :lol: to nije strasno, izvadila sam ja i gorilu. :wink:

DellBoy-011:
apotekarka:
DellBoy-011:
A zašto naša članica makimaki nema sliku u profilu? :P

Eeee, sad si nayebala, sad će šef da te kara... :shock:
hahahahha, e bogami shef se sad bash naljutio i nashiljio ga :lol: :lol: :lol:
ako hoces posalji mi na mail sliku, pa cu ti je ja smanjiti, nema nista da boli, samo uzivas :P
A jel mogu i ja!?
Sefe,hocete i meni da smanjite...pa makar i nek boli...

kučka:
apotekarka:
0077:
Nisam siguran,mislim da nije popunjeno mesto-ministra zaštite na radu.U svakom slučaju farmacija zna :wink: A lepo bi ti stajala funkcija-MINISTARKA ZAŠTITE.Zvuči a? :wink: 8)

Ok, neko obezbeđenje ili telohranjenje ako je po volji... :D

Hvala na ponudi, ali bez obzira na moje očnjake ja bih nešto aktivnije,bez voajerisanja. :wink:
:shock: Ala si probirljiva

maja mala mama:
DellBoy-011:
apotekarka:
DellBoy-011:

ako hoces posalji mi na mail sliku, pa cu ti je ja smanjiti, nema nista da boli, samo uzivas :P
A jel mogu i ja!?

Jel sam ja ovde neki domar ili nisam?
Pošto nema šefa, pošalji meni, smanjiću ti ja, ima da budeš kao apotekarka II :D

apotekarkin_muz:
maja mala mama:
DellBoy-011:
apotekarka:
DellBoy-011:

A jel mogu i ja!?

Pošto nema šefa, pošalji meni, smanjiću ti ja, ima da budeš kao apotekarka II :D
Stize...

apotekarkin_muz:
maja mala mama:
DellBoy-011:
apotekarka:
DellBoy-011:

A jel mogu i ja!?

ugradi rajsfeshlus pa nek podesava

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back