DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
Dlakava_Strvina:
DeeP:
Laku noc,dobar apotekarkin muzic i njegov puzic. :D

Eto ode srecna da spava, a ne zna za staru mushku foru, neshto slichno kao vi dsa brushalterima...
Dok ne vidim ne priznajem! :lol: :lol: :lol:

Kakvu foru?
Apotekarka se pravi da je šokirana :wink:

hahahah ja sam stavljao recimo chajnu kobasicu u srednjoj shkoli, pa su izletale napolje.. Medjutim, trazile su posle da se uvere... DAKLE DOKAZ BRE!
mmmm
ahaa OVO CE BUDE ZANIMLJIVIJE:

NEKA SVAKO KAZE SVOJU DUZINU... :lol: :lol: :lol:

Hana:
apotekarka:
DellBoy-011:
Sledeća tačka dnevnog reda: poslovna putovanja apotekarkinog muza. Nije podneo izveštaj sa puta ni obračun.

NEMOJ NJEGA NIKO DA JE DIRO,NEEEEEEEEEEEEEEE. . .JA SAM ZA SVE KRIVA,OTIMO SE,AL NIJE MU NISTA VREDELO. . . :!:

Ja ne insistiram, uvek je vraćao sa puta sve što je odnosio :wink:

VIDIM,DOBRA SI MU ZENA. . .DUSEVNA. . .SLAZETE SE LEPO. . .UBI ME GRIZA SAVESTI. . .DRAGA APOTEKARKO,
KUCKA SAM,ETO. . .PRIZNAJEM PRED SVI OVI CLANOVI :!: :D

Ma nemo da se sikiraš kad se ja ništa ne brigam...
Mogu da zamislim kako je to bilo kad je došao ing iz grada u vaše selo.
Pa onako zgodan, pa mu sjaje naočare na suncu, pa sve nešto premerava...kako da mu ne rodiš dete?
Sve razumem sestro slatka, al što se otimo to mi nije jasno :shock:

Dlakava_Strvina:
apotekarka:
Dlakava_Strvina:
DeeP:

Eto ode srecna da spava, a ne zna za staru mushku foru, neshto slichno kao vi dsa brushalterima...
Dok ne vidim ne priznajem! :lol: :lol: :lol:

Kakvu foru?
Apotekarka se pravi da je šokirana :wink:

hahahah ja sam stavljao recimo chajnu kobasicu u srednjoj shkoli, pa su izletale napolje.. Medjutim, trazile su posle da se uvere... DAKLE DOKAZ BRE!
mmmm
ahaa OVO CE BUDE ZANIMLJIVIJE:

NEKA SVAKO KAZE SVOJU DUZINU... :lol: :lol: :lol:

A kad ćemo da slavimo tvoj jubilej?

apotekarka:
mandrak-21:
dlakavko iz donjeg ljubisha casti pivo a apotekarka sa banovog mrda maze se golom za jakuzi sastanak ili jesi ili nisi evo i mene uskacem al` da ne bude ladno boli me zub a nema nam zubarke? di si di si ?zubo!!moraces na komisiju kad se vratis

Bre, non-stop sam u ovom jakuziju, izrašće mi peraja i rep ko kod male sirene pa ako mi se zatvori ribica šta ću onda? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dlakava_Strvina:
DeeP:

A mogli bismo onako kolektivno ovu DeeP da malo Peep :))) Bash ima fine poze, apotekarka je hrabrija ali slaba fajda, ko ce da ceka sledeci sluzbeni put od njenog choveka.... :wink: :lol:

Uh, sad kad me šlog nije strefio kad sam pogledala na tvoj profil :shock:

Sad si me iznervirao, moram da obučem gaće.Reci koju ćeš boju?

apotekarka:
Dlakava_Strvina:
DeeP:

A mogli bismo onako kolektivno ovu DeeP da malo Peep :))) Bash ima fine poze, apotekarka je hrabrija ali slaba fajda, ko ce da ceka sledeci sluzbeni put od njenog choveka.... :wink: :lol:

ZELNEA

Dlakava_Strvina:
apotekarka:
Dlakava_Strvina:
DeeP:

ZELNEA
Šta zayebavaš' Koja ti je to boja? :lol: :lol:

makimaki:
apotekarka:
mandrak-21:
dlakavko iz donjeg ljubisha casti pivo a apotekarka sa banovog mrda maze se golom za jakuzi sastanak ili jesi ili nisi evo i mene uskacem al` da ne bude ladno boli me zub a nema nam zubarke? di si di si ?zubo!!moraces na komisiju kad se vratis

Bre, non-stop sam u ovom jakuziju, izrašće mi peraja i rep ko kod male sirene pa ako mi se zatvori ribica šta ću onda? :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo se ti smej, kako bi tebi bilo? :shock:

apotekarka:
Hana:

Metiljav ti je,bre,sestro slatka. . .al kad udjoh u tu AVANTURU,gde da se brukam,pa da se povlacim. . .
al nije nesto, i sa naocari i bez naocari,ne znam dal cu te uvredim sa tu istinu. . .eto ti ga,pa ti vidi sta ces sa njega.....meni ne treba vise.....a moj tata kaze da ni dete ne lici na njega nista....to ti je cela istina......u vezi naocari i inzenjeri..... :?: :!: :!: :!: :(

apotekarka:
makimaki:
apotekarka:
mandrak-21:

Samo se ti smej, kako bi tebi bilo? :shock:
Necu ni da zamisljam.

Hana:
apotekarka:
Hana:

Metiljav ti je,bre,sestro slatka. . .al kad udjoh u tu AVANTURU,gde da se brukam,pa da se povlacim. . .
al nije nesto, i sa naocari i bez naocari,ne znam dal cu te uvredim sa tu istinu. . .eto ti ga,pa ti vidi sta ces sa njega.....meni ne treba vise.....a moj tata kaze da ni dete ne lici na njega nista....to ti je cela istina......u vezi naocari i inzenjeri..... :?: :!: :!: :!: :(

Eeee, seljačka posla... :roll:

Hana:
apotekarka:
Hana:

PA SA POGRESHNE GLAVE SI TI RABOTALA... :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
Dlakava_Strvina:
apotekarka:
Šta zayebavaš' Koja ti je to boja? :lol: :lol:

A KOJE BOJE IMASH SVE?

I JEL OCE NEKO DA MI POZAJMI WEB KAMERU DA SE USLIKAM ZA POTREBE STRANKE? :oops: :)

Imam sve, pucaju mi fioke od svega :wink:
Dođi kod nas na kafu ima da te islikamo i isnimamo pa posle da te ucenjujemo.... :lol:[/quote]

A STA CE DA SIPATE U KAFU? :twisted:
Ai slabo ce da zaradite na meni - sve kost i koza...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zgolja...
a i nema shta da se vidi... a onu chajnu kobasicu sam pojeo ihaaa od kada :shock: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back