apotekarka
Domaćin
- Poruka
- 4.684
Dlakava_Strvina:Procitati ono gore (sitnim slovima) :?
Šef ti je sve rekao
Jel odgovara karakteru i temperamentu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dlakava_Strvina:Procitati ono gore (sitnim slovima) :?

Hana:(procitaj sto je napisano gore sa VELIKA slova)
Slušaj me dobro,Apotekarka.......
nemoj ti da se brines za men...umem ja da se snadjem za resor...a i muza ti poznajem ODAVNO. . .nije vazno u koje prilike smo se sretali. . .nisam znala da je tvoj, OČIJU MI,ne bi se inače zayebavala sas njega. . . cele dve godine....i dete izrodili....al to sada nije predmet diskusije na ovoj vaznoj temi DSDS![]()
![]()
![]()
apotekarka:Dlakava_Strvina:Procitati ono gore (sitnim slovima) :?
Šef ti je sve rekao![]()
Jel odgovara karakteru i temperamentu?

Dlakava_Strvina:![]()
![]()
![]()
Drage moje koleginice,
meni je ovo 500-ta poruka na forumu, pravi jubilej!
Zato cu vas sve castiti jednim kunilingusom, a po seljachki recheno da i Hana mosh da razume - sas lizanje.
Sve kolege chastim sa slobodnim gledanjem, a onda na pivo!
![]()
![]()
![]()
Dlakava_Strvina:![]()
![]()
![]()
Drage moje koleginice,
meni je ovo 500-ta poruka na forumu, pravi jubilej!
Zato cu vas sve castiti jednim kunilingusom, a po seljachki recheno da i Hana mosh da razume - sas lizanje.
Sve kolege chastim sa slobodnim gledanjem, a onda na pivo!
![]()
![]()
![]()
Gde ti je slika?mandrak-21:A gace? to to to je to hajde da se ...kupamo u jakuzi
Hana:(procitaj sto je napisano gore sa VELIKA slova)
nemoj ti da se brines za men...umem ja da se snadjem za resor...a i muza ti poznajem ODAVNO. . .nije vazno u koje prilike smo se sretali. . .nisam znala da je tvoj, OČIJU MI,ne bi se inače zayebavala sas njega. . . cele dve godine....i dete izrodili....al to sada nije predmet diskusije na ovoj vaznoj temi DSDS![]()
![]()
![]()
mandrak-21:dlakavko iz donjeg ljubisha casti pivo a apotekarka sa banovog mrda maze se golom za jakuzi sastanak ili jesi ili nisi evo i mene uskacem al` da ne bude ladno boli me zub a nema nam zubarke? di si di si ?zubo!!moraces na komisiju kad se vratis
makimaki:Molim predsednika da stavi jos jedan predlog zakona na glasanje: svi clanovi partije moraju da stave SVOJU sliku u profil.
makimaki:Molim predsednika da stavi jos jedan predlog zakona na glasanje: svi clanovi partije moraju da stave SVOJU sliku u profil.
apotekarka:Hana:(procitaj sto je napisano gore sa VELIKA slova)
![]()
![]()
A to li su znači ti službeni putevi po vukoyebinama?
Slamke u gaćama,nedefinisan štalski smradić, blato po cipelama, a kad kupuje dečiju garderobu uvek kupi knap pa mi dete samo jedared obuče pa se negde izgubi.....
Pa što nisi ranije rekla, ženo božja, pa svi smo naši,ima njega dosta za još dve žene....
Šta mu ti to radiš tamo, kad taj čim dođe,plakne se i odmah mi preti kitom?
Mogli smo da idemo zajedno i na more, što više to veselije, a zamisli kakve bi nam bile tek slike sa letovanja....![]()
DellBoy-011:makimaki:Molim predsednika da stavi jos jedan predlog zakona na glasanje: svi clanovi partije moraju da stave SVOJU sliku u profil.
Ne mozemo da obavezemo sve, ali bilo bi normalno da istaknuti članovi - tj oni na funkcijama (a takvih je kod nas 99%) to učine pod hitno![]()
Uzdržanih i protiv nema, usvojeno jednoglasno.
Sledeća tačka dnevnog reda: poslovna putovanja apotekarkinog muza. Nije podneo izveštaj sa puta ni obračun.

DeeP:Laku noc,dobar apotekarkin muzic i njegov puzic.![]()

apotekarka:DellBoy-011:Sledeća tačka dnevnog reda: poslovna putovanja apotekarkinog muza. Nije podneo izveštaj sa puta ni obračun.
NEMOJ NJEGA NIKO DA JE DIRO,NEEEEEEEEEEEEEEE. . .JA SAM ZA SVE KRIVA,OTIMO SE,AL NIJE MU NISTA VREDELO. . .![]()
Ja ne insistiram, uvek je vraćao sa puta sve što je odnosio :wink:
VIDIM,DOBRA SI MU ZENA. . .DUSEVNA. . .SLAZETE SE LEPO. . .UBI ME GRIZA SAVESTI. . .DRAGA APOTEKARKO,
KUCKA SAM,ETO. . .PRIZNAJEM PRED SVI OVI CLANOVI![]()
![]()