DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
(procitaj sto je napisano gore sa VELIKA slova)

Slušaj me dobro,Apotekarka.......
nemoj ti da se brines za men...umem ja da se snadjem za resor...a i muza ti poznajem ODAVNO. . .nije vazno u koje prilike smo se sretali. . .nisam znala da je tvoj, OČIJU MI,ne bi se inače zayebavala sas njega. . . cele dve godine....i dete izrodili....al to sada nije predmet diskusije na ovoj vaznoj temi DSDS :!: :?: :D

Hana:

nemoj ti da se brines za men...umem ja da se snadjem za resor...a i muza ti poznajem ODAVNO. . .nije vazno u koje prilike smo se sretali. . .nisam znala da je tvoj, OČIJU MI,ne bi se inače zayebavala sas njega. . . cele dve godine....i dete izrodili....al to sada nije predmet diskusije na ovoj vaznoj temi DSDS :!: :?: :D

Ma nisi ti to dobro videla, bio mrak... Shta spopadas posteni da ih od zene raspametish... E, loshe ti to radish.. :wink:

Hana:

A to li su znači ti službeni putevi po vukoyebinama?
Slamke u gaćama,nedefinisan štalski smradić, blato po cipelama, a kad kupuje dečiju garderobu uvek kupi knap pa mi dete samo jedared obuče pa se negde izgubi.....
Pa što nisi ranije rekla, ženo božja, pa svi smo naši,ima njega dosta za još dve žene....
Šta mu ti to radiš tamo, kad taj čim dođe,plakne se i odmah mi preti kitom?
Mogli smo da idemo zajedno i na more, što više to veselije, a zamisli kakve bi nam bile tek slike sa letovanja.... :D

mandrak-21:
dlakavko iz donjeg ljubisha casti pivo a apotekarka sa banovog mrda maze se golom za jakuzi sastanak ili jesi ili nisi evo i mene uskacem al` da ne bude ladno boli me zub a nema nam zubarke? di si di si ?zubo!!moraces na komisiju kad se vratis

Bre, non-stop sam u ovom jakuziju, izrašće mi peraja i rep ko kod male sirene pa ako mi se zatvori ribica šta ću onda? :shock:

makimaki:
Molim predsednika da stavi jos jedan predlog zakona na glasanje: svi clanovi partije moraju da stave SVOJU sliku u profil.

Ne mozemo da obavezemo sve, ali bilo bi normalno da istaknuti članovi - tj oni na funkcijama (a takvih je kod nas 99%) to učine pod hitno :lol:
Uzdržanih i protiv nema, usvojeno jednoglasno.
Sledeća tačka dnevnog reda: poslovna putovanja apotekarkinog muza. Nije podneo izveštaj sa puta ni obračun.

apotekarka:
Hana:

A to li su znači ti službeni putevi po vukoyebinama?
Slamke u gaćama,nedefinisan štalski smradić, blato po cipelama, a kad kupuje dečiju garderobu uvek kupi knap pa mi dete samo jedared obuče pa se negde izgubi.....
Pa što nisi ranije rekla, ženo božja, pa svi smo naši,ima njega dosta za još dve žene....
Šta mu ti to radiš tamo, kad taj čim dođe,plakne se i odmah mi preti kitom?
Mogli smo da idemo zajedno i na more, što više to veselije, a zamisli kakve bi nam bile tek slike sa letovanja.... :D

:D

DellBoy-011:
makimaki:
Molim predsednika da stavi jos jedan predlog zakona na glasanje: svi clanovi partije moraju da stave SVOJU sliku u profil.

Ne mozemo da obavezemo sve, ali bilo bi normalno da istaknuti članovi - tj oni na funkcijama (a takvih je kod nas 99%) to učine pod hitno :lol:
Uzdržanih i protiv nema, usvojeno jednoglasno.
Sledeća tačka dnevnog reda: poslovna putovanja apotekarkinog muza. Nije podneo izveštaj sa puta ni obračun.

Ja ne insistiram, uvek je vraćao sa puta sve što je odnosio :wink:

apotekarka:
DellBoy-011:

NEMOJ NJEGA NIKO DA JE DIRO,NEEEEEEEEEEEEEEE. . .JA SAM ZA SVE KRIVA,OTIMO SE,AL NIJE MU NISTA VREDELO. . . :!:

Ja ne insistiram, uvek je vraćao sa puta sve što je odnosio :wink:

VIDIM,DOBRA SI MU ZENA. . .DUSEVNA. . .SLAZETE SE LEPO. . .UBI ME GRIZA SAVESTI. . .DRAGA APOTEKARKO,
KUCKA SAM,ETO. . .PRIZNAJEM PRED SVI OVI CLANOVI :!: :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back