DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
Dlakava_Strvina:
apotekarka:
Jel valja ova sličica pa da polegamo?

Auuu pa kad cu ja sad da zaspim.. kuku mene shto te poslushah... 8)

Šta sam ti sad učinjela grdan? :wink:
Izvoljevaj još malo pa da se lala....

Jes pa da ne spavam posle uopshte a-aaa... :oops:
Pa da odem na posao sa podochnjacima :wink:

apotekarka:
mandrak-21:
dlakavko iz donjeg ljubisha casti pivo a apotekarka sa banovog mrda maze se golom za jakuzi sastanak ili jesi ili nisi evo i mene uskacem al` da ne bude ladno boli me zub a nema nam zubarke? di si di si ?zubo!!moraces na komisiju kad se vratis

Bre, non-stop sam u ovom jakuziju, izrašće mi peraja i rep ko kod male sirene pa ako mi se zatvori ribica šta ću onda? :shock:
:shock: Pa bice dan zalosti u stranci, ali dobro smislices ti vec :lol:

gost0707:
apotekarka:
mandrak-21:
dlakavko iz donjeg ljubisha casti pivo a apotekarka sa banovog mrda maze se golom za jakuzi sastanak ili jesi ili nisi evo i mene uskacem al` da ne bude ladno boli me zub a nema nam zubarke? di si di si ?zubo!!moraces na komisiju kad se vratis

Bre, non-stop sam u ovom jakuziju, izrašće mi peraja i rep ko kod male sirene pa ako mi se zatvori ribica šta ću onda? :shock:
:shock: Pa bice dan zalosti u stranci, ali dobro smislices ti vec :lol:

Sta ce nama tugovanje, nama treba radovanje,
dooodjii da seee radujeeesh... :wink:

Bre, non-stop sam u ovom jakuziju, izrašće mi peraja i rep ko kod male sirene pa ako mi se zatvori ribica šta ću onda? :shock:[/quote]
:shock: Pa bice dan zalosti u stranci, ali dobro smislices ti vec :lol:[/quote]

Sta ce nama tugovanje, nama treba radovanje,
dooodjii da seee radujeeesh... :wink:[/quote]
MA mislio sam ako Apotekarki budu izrasla peraja malo cemo da tugujemo :? Ipak je ona uvazeni drug i clan i borac za osvezavajuca iskreno darodavacka i pre svega DSDS prava. Ti bi mogao da se bavis ministarstvom za radovanje, mislim onako bas u fotelju pa polako. Nekako ide to uz marketing, mislim struktura za radovanje nije lose aaaaaaaaa :wink:

DellBoy-011:
Dlakava_Strvina:
:idea: :idea: :idea:
Drage moje koleginice,
meni je ovo 500-ta poruka na forumu, pravi jubilej!
Zato cu vas sve castiti jednim kunilingusom, a po seljachki recheno da i Hana mosh da razume - sas lizanje.
Sve kolege chastim sa slobodnim gledanjem, a onda na pivo!
:!: :!: :!:

Alal vera, lave! I gledanje je nešto :lol:
Moram da smislim cime cu ja da častim za 1000. poruku :wink:

Pa sad.. kako da kazem... moraces MALO BOLJE neshto da uradish... pametan si ti dechko, ja ti pripremio teren, taman da uletish... :wink:

Dlakava_Strvina:
makimaki:
Dragi moji i drage moje, kako ste nocas spavali? Ovo je prvenstveno upuceno kolegi Dlakavom.

Bilo je burno i nezaboravno.. daleko od toga da kazem ne ponovilo se, dakle ponovilo se josh nekoliko puta

EPILOG: jutros me kolega budio 5 minuta i rekao da ga vratim u gace (organ ne kolegu) :wink:
Pa ponovice se koliko jos veceras. A za kolegu, mislim organ :lol: :lol: :lol: :wink:

makimaki:
Dlakava_Strvina:
makimaki:
Dragi moji i drage moje, kako ste nocas spavali? Ovo je prvenstveno upuceno kolegi Dlakavom.

Bilo je burno i nezaboravno.. daleko od toga da kazem ne ponovilo se, dakle ponovilo se josh nekoliko puta

EPILOG: jutros me kolega budio 5 minuta i rekao da ga vratim u gace (organ ne kolegu) :wink:
Pa ponovice se koliko jos veceras. A za kolegu, mislim organ :lol: :lol: :lol: :wink:

Jao nisi to trebala da kazesh, ne mogu ga obuzdam...

(Dlakavi razgovara sa Maleckim:)
de si poshao ... marsh nazad... vracaj se dole.. vidi ga... more... nema nishta bre... ajmeee...

(Dlakavi se obraca makimaki:)

JEL VIDISH KOJE MI PROBLEME PRAVISH!?
:lol:

Dobro veče svima! :D
Nisam mogla da se javim danas jer sam pobegla sa posla kod frizera i izvukla malo tamnijih pramenčića....na kosi, naravno :lol:
Razmišljam se da li večeras da pravimo reviju raznobojnog veša pod nazivom "Yebeš žene bez gaća",
ili da se palimo kako ćemo da pravimo pravi bilbord i da zbunjujemo naše sugrađane....
Pa ako neko ima neki predlog, izvolite!

Dlakava_Strvina:
makimaki:
Dlakava_Strvina:
makimaki:

de si poshao ... marsh nazad... vracaj se dole.. vidi ga... more... nema nishta bre... ajmeee...

Kako to razgovaraš sa maleckim? :twisted:
Vrlo je destimulativno kada mu kažeš "nema ništa, marš nazad "i sl.
Uostalom što ga lažeš?
Ima puno toga, ti si jedan od omiljenijih kolega u stranci, yebote vole te svi i taaako.... :D

apotekarka:
Dlakava_Strvina:
makimaki:
Dlakava_Strvina:
makimaki:

Kako to razgovaraš sa maleckim? :twisted:
Vrlo je destimulativno kada mu kažeš "nema ništa, marš nazad "i sl.
Uostalom što ga lažeš?
Ima puno toga, ti si jedan od omiljenijih kolega u stranci, yebote vole te svi i taaako.... :D

ma OPUSHTEEENOO
ps volim kad me vole 8)
volim i ja vas :P

negooo kad pochinje ta revija? :)
poveshcu i drugara mog :lol: :lol: :lol:

apotekarka:
Što nas je više, to je veselije :lol:
Trebalo bi sa muž da me islika u raznim perverzijicama ali sam se toliko najela dinje da izgledam kao da sam u petom mesecu trudnoće :shock:
Blesača!
Biće sve u redu za sat-dva... :roll:

JAOOOO ne pominji mi to!
Ja isto kad se najedem, shto kazesh ti, iskochi stomachina... A kad odspavam "slegne"... Gotovo ravan... bash glupo...

ali zato imash neshto vec uradjeno hmmm
a fta je bilo sve u hotelskoj sobi, a? 8)

makimaki:
apotekarka:
Trebalo bi sa muž da me islika u raznim perverzijicama ali sam se toliko najela dinje da izgledam kao da sam u petom mesecu trudnoće :shock:
Blesača!
Pazi u koje doba kacis sliku, kolega Dlakavi bi trebao nocas da se naspava. Proslu noc si ga bas unistila :twisted:

Ma ne uništava ona njega, samo ga priprema :wink:

littlefoot:
makimaki:
apotekarka:
Blesača!
Pazi u koje doba kacis sliku, kolega Dlakavi bi trebao nocas da se naspava. Proslu noc si ga bas unistila :twisted:

Ma ne uništava ona njega, samo ga priprema :wink:

Vidiš kako žena zna znanje!
:wink: Pa gde si ti nama? :D
Kako sad da ti nadoknadimo propušteno?
Možda bi kolega Dlakavi(odlikovan) mogao da ti rekapitulira...

Hana:
apotekarka:
Hana:
Sve razumem sestro slatka, al što se otimo to mi nije jasno :shock:

Metiljav ti je,bre,sestro slatka. . .al kad udjoh u tu AVANTURU,gde da se brukam,pa da se povlacim. . .
al nije nesto, i sa naocari i bez naocari,ne znam dal cu te uvredim sa tu istinu. . .eto ti ga,pa ti vidi sta ces sa njega.....meni ne treba vise.....a moj tata kaze da ni dete ne lici na njega nista....to ti je cela istina......u vezi naocari i inzenjeri..... :?: :!: :!: :!: :(

Jel bre snajka čija ti ono beše?
Nešto te se ne sećam. Znaš kako kažu u pasivnim krajevima, kakvo yebanje takvo i sećanje.

Priznajem da sam više puta bio viđen kao Beogradski zet u selima istočne srbije, al mi ipak srce uze apotekarka iz grada.

Podseti me molim te od kojih ti ono beše?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back