DA SE DOBRO SVRSI!!!!!!(stranka koja raste)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
Dlakava_Strvina:
apotekarka:
DeeP:
Moramo reci da spustamo loptu sto se tice donjeg vesa,ali zato dizemo suknjice,haljinice,i u tom smislu imamo i novu slicicu. :wink:

Sjajno i bajno!
Evo i ja stavljam još jednu golopičastu, ali ova je iz hotelske sobe pa je samim tim maalko bezobraznija :wink:

Leeeleee nemoj sestro slatka! Sachekaj da odshtampam nove chlanske karte, navalila raja ko mutav na telefon.. Razvalice ulazna vrata od stranke... :D

Dlakavi,čitala sam šta si pisao na ženskom kutku i iskreno i kolegijalno ti kažem:"TEBE TREBA YEBATI!"
To je inače jedna od najvećih pohvala kod nas u stranci a ja dodajem još i :"dvared dnevno po sat vremena".
I nema veze, nek razvaljuju, svi se mi tu i tamo razvaljujemo pa nam ništa ne fali :D
ps:Voliš li žene sa malim stopalima? Pitam samo onako.... :wink:

Hehehe a shta bi radila ta meni sa tim "malim stopalima"? Jaoo pa ja ne rekoh ama bash nishta o sebi:
- visok 200 cm
- crnokos, braon ochi
- dupli strelac
- obrijan
- volim sve sto je u vezi sa zenskim telom
- eh , jedino ne volim sisate, da me yebe sva zenskadija iz stranke, ne volim pa to ti je..
- palim se na ...

catwoman:
e jedno pitanjce za novopecene ministre:
da li je dozvoljeno sa clanovima stranke. :?:
to ne stoji u Pravilniku, molim odgovor ISKUSNIH clanova....

Naravno da je dozvoljeno!
Bolje pitaj šta nije dozvoljeno,manje ima da ti pričamo, ustvari i nemamo bogznašta da ti pričamo :roll:
Navešću ti primer apotekarke koja se redovno yebe sa likom koji se krije iza nicka apotekarkin_muz a ima još (nezna im se broj) sajber ljubavnika, uglavnom iz DSDS ali i ne samo tu.
Bludničenje, nemoral, provod i zayebavanje na sve strane! :lol: :lol: :lol:

catwoman:
znaci sve OK ako predsednik EU kaze OK, a i ON * u glavu, sjajno, ovde sam polozila Olandezi yebu li yebu al na pogresan gol.

Dlakavi da mi se malo opustis, mala stopala i male rukice chuda chine. :o

Uhh.. ajde .. prijala bi mi mala masaza posle radnog dana.. evo.. ulazim sa obmotanim peshkirom na sebi i legoh na sto potrbushke...

a gde je maserka?

Dlakava_Strvina:
catwoman:
znaci sve OK ako predsednik EU kaze OK, a i ON * u glavu, sjajno, ovde sam polozila Olandezi yebu li yebu al na pogresan gol.

Dlakavi da mi se malo opustis, mala stopala i male rukice chuda chine. :o

Uhh.. ajde .. prijala bi mi mala masaza posle radnog dana.. evo.. ulazim sa obmotanim peshkirom na sebi i legoh na sto potrbushke...

a gde je maserka?

Ja bih te izmasirala ali mnogo si dlakav pa mi sve prsti zapinju i čupala bih te prstenjem a što je najgore od svega mogao bi da mi se ošteti lak na noktima preko čega bi teško prešla, a vrlo sam zayebana kad su nokti u pitanju.
:twisted: Što kaže makimaki, možda da se javi nešto mlađe, evo catwoman ona je ionako ministarka za experimente na zdravim muškim primercima :D

al nije kazala da cu ovde da se sretnem sa ovaki bezobrazluci i perverzije koje kod nas u naše selo nema,brate :!: :!: :!: :?:
Ju,ju, ju,sreca te mi roditelji bacili kašiku odavno,da ne gledaju ovu bruku i sramotu......našta se ovaj svet IZMETNUO :!:
Da se nasmejem od muke :D :D :D TRIPUT :!:
p.s.
Jedino izgleda mi posten ovaj covek na apotekarku. . .on mi izgleda neiskvaren....toliko.....bas

Dlakava_Strvina:
Ajde, ajde.. shta ste se uplashile? Nikad niste videle ovoliki... pa sushtina je ista...

Eee, na muci se poznaju junaci...
Ajd dobro, nema veze, malo kasnije...

Sad cu se opet okrenem na stomacic... jel lepa gooza? (baciti okce na danasnji profil)

a sad... koja ima hrabrosti da zapochne.. a? 8)
Sta ovoliki......pa nismo ga ni videli, samo guza. Po mom ukusu malo mala, ali ostatak nije los :wink:

Hana:
al nije kazala da cu ovde da se sretnem sa ovaki bezobrazluci i perverzije koje kod nas u naše selo nema,brate :!: :!: :!: :?:
Ju,ju, ju,sreca te mi roditelji bacili kašiku odavno,da ne gledaju ovu bruku i sramotu......našta se ovaj svet IZMETNUO :!:
p.s.
Jedino izgleda mi posten ovaj covek na apotekarku. . .on mi izgleda neiskvaren....toliko.....bas

Po čemu si procenila da je baš taj neiskvaren?
Mlogo si mi ti naivna... :wink: Što znaš dobro da proceniš čovekaaaaaaa... :lol: :lol: :lol:
Ajd lepo sad priznaj da ti se sviđa ovde kod nas i nemoj mnogo da se femkaš pa da vidimo za koji resor da te zadužimo,škripimo sa kadrovima na selu. :wink:

Hana:
p.s.

A kuj ti se deo pa od njega najbolje dopao.. Kuku mene shta ja pricham... Da nije ono shto je na sliki ali se ne vidi jer je u gace ostao? Sad ce ti ja kazem shta da radish, znash , apatekarka ode na posao ti dodjesh da zavatish vode i kao sluchajno se okliznesh kod njihovu kapiju i zajauchesh...

- E, Milunka, ona tvoj Radosav te vara sa celo selo
- Izem ti selo nema ni dvaes kuca..

Dlakava_Strvina:
Hana:
p.s.

A kuj ti se deo pa od njega najbolje dopao.. Kuku mene shta ja pricham... Da nije ono shto je na sliki ali se ne vidi jer je u gace ostao? Sad ce ti ja kazem shta da radish, znash , apatekarka ode na posao ti dodjesh da zavatish vode i kao sluchajno se okliznesh kod njihovu kapiju i zajauchesh...

- E, Milunka, ona tvoj Radosav te vara sa celo selo
- Izem ti selo nema ni dvaes kuca..

Koliko ja znam svog čoeka kada bi mu se ta okliznula, pala bi na tvrdo, a možda bi se i nabola.
Nema veze, važno da je dopadljiv ženskome rodu i sad sam ga uslikala u druge gaće da mu se i sike vidu, pa izvolte žene,zanimajte se :lol:

apotekarka:
catwoman:
e jedno pitanjce za novopecene ministre:
da li je dozvoljeno sa clanovima stranke. :?:
to ne stoji u Pravilniku, molim odgovor ISKUSNIH clanova....

Naravno da je dozvoljeno!
Bolje pitaj šta nije dozvoljeno,manje ima da ti pričamo, ustvari i nemamo bogznašta da ti pričamo :roll:
Navešću ti primer apotekarke koja se redovno yebe sa likom koji se krije iza nicka apotekarkin_muz a ima još (nezna im se broj) sajber ljubavnika, uglavnom iz DSDS ali i ne samo tu.
Bludničenje, nemoral, provod i zayebavanje na sve strane! :lol: :lol: :lol:

kratko i jasno :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back