Evo i moje slicice. Hvala cheef. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

makimaki:Evo i moje slicice. Hvala cheef. :wink:
gost0707:kad Vas vidim toplo mi oko srca :wink:
Pa pise ti godiste u profilu. Imam nekih 9 godina manje od tebe. A izgledam i mladje. Yebi ga, genetika.apotekarka:makimaki:Evo i moje slicice. Hvala cheef. :wink:
Ih bre, pa ti si neko pilence, a ja mislila moja kategorija mametine :wink:
Dal si ti ženo pri sebi, nema te mesec dana, zamalo specijalne jedinice da pošaljemo po tebe na čelu sa Samurajem :shock:maja mala mama:Sacekajte sa tim izborom,pokusavam da instaliram sliku,al'nesto ne ide... :wink:
0077:Nisam siguran,mislim da nije popunjeno mesto-ministra zaštite na radu.U svakom slučaju farmacija zna :wink: A lepo bi ti stajala funkcija-MINISTARKA ZAŠTITE.Zvuči a? :wink: 8)
0077:Nisam siguran,mislim da nije popunjeno mesto-ministra zaštite na radu.U svakom slučaju farmacija zna :wink: A lepo bi ti stajala funkcija-MINISTARKA ZAŠTITE.Zvuči a? :wink: 8)
maja mala mama:Draga,bas sam te se uzelela...stara partijska drugarice!
Vidim dobili smo koje kakva pojacanja...pa, valjaju li cemu!? Taj Samuraj i ekipa...
Dlakava_Strvina:Dodjoh samo na brzaka... Puche mi veza malochas, izgleda da smo istovremeno slali poruku a moja poruka glasi:
Dlakava Strvina DSDS - Ministar za religiju i poza iz kamasutre - praksa je pokazala da njih najvishe volim da *****... Koga bre oni u zdrav mozak
PS Ko to kaze, ko to laze da sam ostavio dlake u jakuziju pa se zapushio slivnik? Ja sam se obrijao kod kuce... Koja je najchupavija od svih iz DSDS??? :wink:
apotekarka:0077:Nisam siguran,mislim da nije popunjeno mesto-ministra zaštite na radu.U svakom slučaju farmacija zna :wink: A lepo bi ti stajala funkcija-MINISTARKA ZAŠTITE.Zvuči a? :wink: 8)
Ok, neko obezbeđenje ili telohranjenje ako je po volji...![]()
apotekarka:Dlakava_Strvina:Dodjoh samo na brzaka... Puche mi veza malochas, izgleda da smo istovremeno slali poruku a moja poruka glasi:
Dlakava Strvina DSDS - Ministar za religiju i poza iz kamasutre - praksa je pokazala da njih najvishe volim da *****... Koga bre oni u zdrav mozak
PS Ko to kaze, ko to laze da sam ostavio dlake u jakuziju pa se zapushio slivnik? Ja sam se obrijao kod kuce... Koja je najchupavija od svih iz DSDS??? :wink:
Meni je pričala makimaki da je bilo iza tebe posla i posla i da je izvadila dva gremlina iz slivnika jakuzija nakon vašeg brčkanja.Na ono drugo se nije žalila :wink:
Ja sam golopičasta jer tako volim(a i nisam jedina)![]()
ops:
to nije strasno, izvadila sam ja i gorilu. :wink:
muz hoce da te razvali, vec sad mozes da se skidas

A jel mogu i ja!?DellBoy-011:hahahahha, e bogami shef se sad bash naljutio i nashiljio gaapotekarka:DellBoy-011:A zašto naša članica makimaki nema sliku u profilu?![]()
Eeee, sad si nayebala, sad će šef da te kara... :shock:![]()
![]()
![]()
ako hoces posalji mi na mail sliku, pa cu ti je ja smanjiti, nema nista da boli, samo uzivas![]()
:shock: Ala si probirljivakučka:apotekarka:0077:Nisam siguran,mislim da nije popunjeno mesto-ministra zaštite na radu.U svakom slučaju farmacija zna :wink: A lepo bi ti stajala funkcija-MINISTARKA ZAŠTITE.Zvuči a? :wink: 8)
Ok, neko obezbeđenje ili telohranjenje ako je po volji...![]()
Hvala na ponudi, ali bez obzira na moje očnjake ja bih nešto aktivnije,bez voajerisanja. :wink:
maja mala mama:A jel mogu i ja!?DellBoy-011:hahahahha, e bogami shef se sad bash naljutio i nashiljio gaapotekarka:DellBoy-011:A zašto naša članica makimaki nema sliku u profilu?![]()
![]()
![]()
ako hoces posalji mi na mail sliku, pa cu ti je ja smanjiti, nema nista da boli, samo uzivas![]()
Sefe,hocete i meni da smanjite...pa makar i nek boli...
Stize...apotekarkin_muz:maja mala mama:A jel mogu i ja!?DellBoy-011:hahahahha, e bogami shef se sad bash naljutio i nashiljio gaapotekarka:DellBoy-011:A zašto naša članica makimaki nema sliku u profilu?![]()
![]()
![]()
Jel sam ja ovde neki domar ili nisam?
Pošto nema šefa, pošalji meni, smanjiću ti ja, ima da budeš kao apotekarka II![]()
ugradi rajsfeshlus pa nek podesavaapotekarkin_muz:maja mala mama:A jel mogu i ja!?DellBoy-011:hahahahha, e bogami shef se sad bash naljutio i nashiljio gaapotekarka:DellBoy-011:A zašto naša članica makimaki nema sliku u profilu?![]()
![]()
![]()
Jel sam ja ovde neki domar ili nisam?
Pošto nema šefa, pošalji meni, smanjiću ti ja, ima da budeš kao apotekarka II![]()