Da sam ja PREMIJER

Da sam ja premijer a stigne RUSKA MILIJARDA i četri od šeika ja bih to u:

• Nove policijske stanice i vozila i zatvore

• Savremene prislušne uredjaje i jevrejske satelite, obožavam tehniku

• Par šlepera aflatoksina i raznih prehrambenih aditiva

• Povećao bi platu u državnom sektoru a privatnicima lupio nov porez

• Doveo bi drugare za savetnike sa maksimalnim premijama (dve trećine tebi)

• Naštampao bi se plakata - Lažu da je u EU plata svaki mesec i da daju socijalno

• Raznorazno (napiši)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
images

Da si Premijer skupštine Srbije a da stigne ruska milijarda i one 4 od šeika, sredstva bi bila ekspresno uložena u:

Ova funkcija ne postoji. Daj pročitaj nekad nešto, nemoj svaki put da ispadneš budala ;)

Covece, ti si pobrkao sve. Strane investicije (kapital) je dozvoljen jos od '89 i Zakona o privatnoj svojini, kad je prvi put posle pada komunizma i uvedena kod nas.

Nauci gradivo!

:lol: :hahaha: :rotf:

Da si Premijer skupštine Srbije a da stigne ruska milijarda i one 4 od šeika, sredstva bi bila ekspresno uložena u:

премијер скупштине ... :roll:

Да сам Премијер државе,ја бих попунио буџет и осигурао плате и пензије,а ако нешто остане,онда бих то уложио у развој војске и евентуално полиције.
Наравно,подразумевам да бих приближио Србију Русији,тако да набавка војне опреме неби била неки велики проблем.

Nema od toga nista, nikada se ova zemlja nece ekonomski razviti, previse je lopova i demagoga za tako nesto. Samim tim, sve pare sto imamo ja bih dao u naoruzanje, pa kad krenu tuce, da i mi konja za trku imamo. Pored toga, intezivno bih se bavio duhovno-moralnom stranom ovog naroda, posto od ekonomije nema nista, i jacao veze sa svim pravoslavnim, i duhovno bliskim zemljama. Pre svega sa bracom iz Rusije, nase majke.

Од тих 5 милијарди за 2 бих трговао оружја код Руса, а затим дао 24 сата нашим непријатељима да напусте окупиране српске територије..:ok::ok:
I pre isteka tog roka bi video bombe iznad glave od prijatelja nasih neprijatelja. Malo bolje promisli.

I pre isteka tog roka bi video bombe iznad glave od prijatelja nasih neprijatelja. Malo bolje promisli.

Е ту си се мало зајебао, с-400 покрива Русију огромну, а не нас мале, тако да од бомби нема ништа.
А и у копненој варијанти би их фино сачекали, ни 1999 нису смјели да крену, скупа је глава западњацима..

Back