Da sam ja PREMIJER

Da sam ja premijer a stigne RUSKA MILIJARDA i četri od šeika ja bih to u:

• Nove policijske stanice i vozila i zatvore

• Savremene prislušne uredjaje i jevrejske satelite, obožavam tehniku

• Par šlepera aflatoksina i raznih prehrambenih aditiva

• Povećao bi platu u državnom sektoru a privatnicima lupio nov porez

• Doveo bi drugare za savetnike sa maksimalnim premijama (dve trećine tebi)

• Naštampao bi se plakata - Lažu da je u EU plata svaki mesec i da daju socijalno

• Raznorazno (napiši)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Navodni Heroj

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.410
images

Da si Premijer skupštine Srbije a da stigne ruska milijarda i one 4 od šeika, sredstva bi bila ekspresno uložena u:

Хоће ли нам ова тема побољшати стандард и напунуити стомаке?
лапрдање уместо рада!
:D

eno ti teme sa bajatim mesom pa se naručkaj :D
evo ti link ako si mnogo gladan pa ne vidiš gde je bajato meso:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/611482-УВЕЗЕНО-10-000-ТОНА-БАЈАТОГ-МЕСА-!!!

- - - - - - - - - -

Svakako da si u pravu! :ok:

Ali ova tema ima da vam poboljsa standard i da vam itekako napuni stomake, ali i glave... :bum:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/606927-Nastavak-Dražine-rehabilitacije

:hahaha: :hahaha: :cepanje:

_nobody_

:lol:
Sit gladnom ne veruje :lol:

Ruška Jakić planira nov brak... razmisli o kakvom amandmanu da zakon ne bude bukvalan...

- - - - - - - - - -

Onda zaokruži policiju i zatvore

Па ти си , црни сине, одрастао на ПИНК-у!!!!!!!!!

Рушка ти је пред очима док масту..........

сада ми је све јесно.

Извини што сам те понекад добронамерно зезао..............нисам знао одакле вучеш одређене трауме.
:hahaha:

ИЗВИНИ!

нема се а са друге стране трошкарење...............:hahaha:

Кукаш како немаш жуте банке а овде би био премијер.........:rotf:

Pa ako si imao gladno detinjstvo onda ti ceo život prodje gladan i sa 30 i 40 i sa 50 i sa 60 a sa 70 umreš gladan
Sve je to trauma od detinjstva

Možda bi trebalo za vlast stavljati generacijski bogate ali oni su u manjini i narod ih ne voli jer oni imaju a narod nema
Ove gladne narod obožava pa ih glasa

Postoji politička teorija da bi i čobanin koji je uvećao dedino i ćaćino stado bolje vodio državu od ovih
što ništa nisu uvećali nego potrošili kad su našli, ali zakon nalaže 7-mi stepen stručne spreme
zašta je zadužen Mića Megatrend a zakon se mora potšovati

Ima doduše i latinska izreka da zloupotreba (varanje) nije upotreba nego pokvarenost
ali pola Srba ne zna ni sva slova a kamoli latinske citate nego udri pa ko je jači

Tema je neozbiljna. Ja bih taj novac preusmerila u razvoj poljoprivrede, ali ne samo u Vojvodini, nego sirom Srbije. Tu si stavku "zaboravio" da ubacis u anketu.

Pa zatucani krajevi Srbije i jesu zatucani jer stalno preusmeravaju lovu iz šupljeg u prazno
Kriju, kombinuju, analiziraju i na kraju - bušne gaće
Čim dodju do para oni ne ulažu u domaću proizvodnju i traktore i sejačice nego u Nemački Mercedes
Ranije su i uzimali za keš a danas isključivo na bankarski kredit pa ni za živu glavu ne pričaju koliko daju banci za kredit
nego koliko košta u radnji.
A onda ga razlupaju

A MMF ne daje poljoprivredne kredirte već samo administracijske koje poljoprivreda treba da vrati.Mi poljoprivredu nemamo ali imamo administraciju pa zajmimo

Pa zatucani krajevi Srbije i jesu zatucani jer stalno preusmeravaju lovu iz šupljeg u prazno
Kriju, kombinuju, analiziraju i na kraju - bušne gaće
Čim dodju do para oni ne ulažu u domaću proizvodnju i traktore i sejačice nego u Nemački Mercedes
Ranije su i uzimali za keš a danas isključivo na bankarski kredit pa ni za živu glavu ne pričaju koliko daju banci za kredit
nego koliko košta u radnji.
A onda ga razlupaju

A MMF ne daje poljoprivredne kredirte već samo administracijske koje poljoprivreda treba da vrati.Mi poljoprivredu nemamo ali imamo administraciju pa zajmimo

Ne izvrdavaj.

Tvoje pitanje se jasno odnosilo na ruske i bliskoistocne pare.

Ne izvrdavaj.

Tvoje pitanje se jasno odnosilo na ruske i bliskoistocne pare.

A to je konkretna prodaja sa kojom ja nemam ništa nego sam postao premijer kada su pare stigle :D
Kad je Tito bio živ to se zvalo VELEIZDAJA i moglo se lako završiti sa životom dok prelaziš ulicu
Pošto je UDBA bila priznata u svetu kao najbolja služba koja zna da vozi
Medjutim danas to nije veleizdaja nego STRANE INVESTICIJE
jer se menjao Ustav tri puta da ne bude veleizdaja
Sledećom izmenom Ustava mora da se izmeni ona glupa odredba kako su izvori vode svetinja
Za sada se izvrdava tako što se prodaje fabrika koja ima tapiju na izvor a to odbija STRANE ULAGAČE
A i služba ne ume kamion sa peskom da mota kao nekad ona Titova...

A to je konkretna prodaja sa kojom ja nemam ništa nego sam postao premijer kada su pare stigle :D
Kad je Tito bio živ to se zvalo VELEIZnajbolja služba koja zna da vozi
Medjutim danas to nije veleizdaja nego STRANE INVESTICIJEDAJA i moglo se lako završiti sa životom dok prelaziš ulicu
Pošto je UDBA bila priznata u svetu kao
jer se menjao Ustav tri puta da ne bude veleizdaja
Sledećom izmenom Ustava mora da se izmeni ona glupa odredba kako su izvori vode svetinja
Za sada se izvrdava tako što se prodaje fabrika koja ima tapiju na izvor a to odbija STRANE ULAGAČE
A i služba ne ume kamion sa peskom da mota kao nekad ona Titova...

Covece, ti si pobrkao sve. Strane investicije (kapital) je dozvoljen jos od '89 i Zakona o privatnoj svojini, kad je prvi put posle pada komunizma i uvedena kod nas.

Nauci gradivo!

:lol: :hahaha: :rotf:

Back