Da mozete da birate koliko cete biti visoki.....

Pitam jer imam drugaricu koja je 160, mozda cak i niza... I sad idemo ulicom i ona mi pokazuje nekog lika koji je njene visine odprilike i ja kao pa nizak je, a ona, pa ne nego si ti prevelika...i tako mi stalno prica kako sam velika, ogromna...a i ja se osecam ogromno spram nje, nije da nije, al ga ona bas presra...pa rek'o aj da pitam...

iskompleksirana je. ne sekiraj se ti ništa.

Pitam jer imam drugaricu koja je 160, mozda cak i niza... I sad idemo ulicom i ona mi pokazuje nekog lika koji je njene visine odprilike i ja kao pa nizak je, a ona, pa ne nego si ti prevelika...i tako mi stalno prica kako sam velika, ogromna...a i ja se osecam ogromno spram nje, nije da nije, al ga ona bas presra...pa rek'o aj da pitam...

joooj, jaaaadan... xD nisi ti velika, veruj mi... nego su oni patuljčići.. xD ako je niža od 160 :eek:
Ne smem da zamišljam... Ja se osećam kao džin pored neke što je 165-6, a tek pored nje kakva bih bila... xD

Nisi ti visoka. Ti si prosečna, 170 cm je otprilike prosečna visina za devojke. Oko 180 za muškarce, bar kod nas.
Ja sam, kao što gore napisah, 190+, što je za 20 centi više od prosečne devojke, pa opet nemam nekog uspeha.
Sestra mi je 181 cm i to je onako relativno visoko. A i sam više volim više devojke, ali nije toliko bitno.

Inače, ne mislim da visina kod većine devojaka nešto znači, bar danas. Dovoljno je da budeš nekoliko cm viši od nje i to je u redu.

Neeeesto mi ovde smrdi na incest... :whistling: Salim se... :mrgreen:

A sta ti hoces, da se devojke lepe za tebe samo zato sto si visok? Pa ne moze to tako braticu, mora tu jos da se radi... :mrgreen:

Pa 180 je extra, sviđa mi se. :mrgreen:
ali neću više rasti tako da nije bitno.

a gde je bratislav???

Otis'o da poraste pa ce da dodje...

Šta će ti 180? 173-4-5 je ideal... :rumenko: xD

Hopaaa, evo je i heart humanitarac koji voli patuljke...kaaakva odbrana patuljaka, kaaakav kontra napad...dame i gospodo, kraj je neizvestan... xD

A sta ti hoces, da se devojke lepe za tebe samo zato sto si visok? Pa ne moze to tako braticu, mora tu jos da se radi... :mrgreen:
Mislio sam da je to mala prednost, ali sam se za'ebao. :sad2:

E, da, devojke se često mnogo tripuju da su previsoke i štatijaznam. To je možda u osnovnoj školi. Pošto svaka od njih završava sa rastom krajem osnovne, desi se da u tom dobu budu više od većine muškaraca, pa misle da su džinovi. Sačekajte da vidite momke kad narastu na kraju srednje, pa se onda nećete žaliti. 175+ je visoko, 180+ je malo previsoko.

Zašto se ti pored osobe od 160 osećaš sa svojih 170 preveliko?
Tu onda sigurno visina nije u pitanju... jedino ako si krupnije građe ili je ona ekstremno sitna.
Ja sam imala drugaricu samo pet cm nižu od mene, a osećala sam se ogromno pored nje... devojka je bila bukvalno presitna, imala je 40 kg. Ja sam inače 160 i nešto... sitan kusur, sitan... Sestra mi je 170+ i super je građena, uopšte ne izgleda preveliko pored mene, džinovski ili šta već....
E da i još jedna, nekome tužna, nekome srećna činjenica za koju je meni trebalo 20 godina u dupetu da shvatim, jeste da na izgled ne utiče visina, nego dužina nogu i građa... Viđala sam super građenih od 160, ali retko, od 180 još ređe, najviše je bilo onih od 170, ali realno njih i ima najviše na ulicama. Razlozi su verovatno sledeći: visoka devojka ako nije sitna ili sitnija izgleda ko konj (ljutite se koliko hoćete, ali tako je), niska devojka ako je presitna izgleda kao dete (nije isključivo da i bez toga izgleda kao dete), ako je krupna izgleda kao panj. Onima od 170 nekako sve stoji.... opet ako nisu ko konji ili kao panjevi, jer je sve proporcionalno. I jedna kontradiktornost... niske devojke pre mogu izneti višak kilograma nego visoke...:eek: Doduše, opet kako se ko goji... i tako... opet smo na početku. Sve je relativno.

Poslednja izmena:
pa ne znam...ja mislim da ona laze, da nema vise od 155...mada kad sam je ranije svakodnevno vidjala ja to uopste nisam kontala...e sad moguce da sam u medjuvremenu i ja malo porasla a i da sam se odvikla...ma ko ce ga znati...msm ona je meni bas lepa devojka i zgodna je, nista joj ne fali, al ima neki problem u glavi izgleda...xD a nisam krupna uopste, imam 55kg na 170...

pa ne znam...ja mislim da ona laze, da nema vise od 155...mada kad sam je ranije svakodnevno vidjala ja to uopste nisam kontala...e sad moguce da sam u medjuvremenu i ja malo porasla a i da sam se odvikla...ma ko ce ga znati...msm ona je meni bas lepa devojka i zgodna je, nista joj ne fali, al ima neki problem u glavi izgleda...xD a nisam krupna uopste, imam 55kg na 170...

E pa onda je ona sjebana... Nazovi je pekinezerom, prestaće... na kraju krajeva tu rasu malo ko voli....:lol:

jebbo vas ja,sto je ova tema toliko popularna i zanimljiva..

Mislim da je ovo i pored veoma jake konkurencije najdebilnija tema,koga boli tuki sto neko zeli da bude 3 cm visi jer je trenutno nizi od devojke,ili mu toliko fali da dostigne tacan odnos tezine i visine i sl.

Kao i da neko otvori temu za kurceve,fazon: da mozete da birate koliko ce vam biti duzina kurcca. besmisleno njesra

jebbo vas ja,sto je ova tema toliko popularna i zanimljiva..

Mislim da je ovo i pored veoma jake konkurencije najdebilnija tema,koga boli tuki sto neko zeli da bude 3 cm visi jer je trenutno nizi od devojke,ili mu toliko fali da dostigne tacan odnos tezine i visine i sl.

Kao i da neko otvori temu za kurceve,fazon: da mozete da birate koliko ce vam biti duzina kurcca. besmisleno njesra

Kada je tema vec ozivljena da se slozim sa ovim....

Back