Da mozete da birate koliko cete biti visoki.....

Glupo pitanje...svako ko je opterecen necim i misli da mu to nesto toliko fali i stalno kuka zbog toga...iskompleksiran je...a to moze da bude bilo sta...

Uf, pa sad...ja sam nekom dalekom rodjaku presadio jedan bubreg i mislim da mi sad malo fali, bubreg, ne rodjak...a i dok sam setao prugom sapleo sam se i pao i u tome trenutku mi je voz pregazio preko noge, sad nemam nogu i mislim da mi i ona fali...ali ajde sve to, nego kad sam jedno jutro izasao na prozor, a ono poceo grad da pada i pravo u oko me pogodi i tako izgubim oko i sad mi i ono malo fali...jesam li ja iskomplexiran?:rumenko:

Prestani da kukaš, kompleksašu jedan. :mrgreen:

Joooj, znaci zato me svi izbegavaju, zato sto kukam...a ja stalno mislio da je zbog nedostatka noge, oka i vitamina C, ostalo ne bih da spominjem, previse je komplexno... :rumenko:

Hah,...to sto si ti napisao sasvim je normalna stvar...a ja nisam mislila na to nego vec na stvari koje vec imas a mislim da ti nisu dovoljne i stalnooooooo kukas zbog toga...mislim da sam rekla sasvim razumno...

Jes', normalno je nemati nogu, oko i bubreg, sasvim normalno...od sada cu to sebi da govorim kad uvece legnem u bolovima i suzama... :sad2: hahaha, prsla si ti kao lajsna xD

Taman za tebe, a? :D

taman ovom stojecki
images

Back