Da mozete da birate koliko cete biti visoki.....

Pa ne znam, ja volim visoke...msm i ja sam visoka.. glupo mi je kad vidim da je devojka visa od momka...

nego je l vam 170 puno za devojku ili malo?

Pa to jes' glupo, ali po meni je najbolje kad je momak za koji cm veci od devojke, a ne da bude preko 20cm...nekako mi je to bagljavo... :P

Normalno je...

Ja mislim da je sasvim taman. Mada bih ja volela da dostignem 180, ali verovatno neću....

Kako su vam glupe zelje, pa to znaci da bi vam bilo teze naci nekog ko je visi od vas...sto nas, naravno, dovodi do toga da se vama visoki svidjaju zato sto imate komplexeeee... :P

Pa ne znam, ja volim visoke...msm i ja sam visoka.. glupo mi je kad vidim da je devojka visa od momka...

nego je l vam 170 puno za devojku ili malo?
Nisi ti visoka. Ti si prosečna, 170 cm je otprilike prosečna visina za devojke. Oko 180 za muškarce, bar kod nas.
Ja sam, kao što gore napisah, 190+, što je za 20 centi više od prosečne devojke, pa opet nemam nekog uspeha.
Sestra mi je 181 cm i to je onako relativno visoko. A i sam više volim više devojke, ali nije toliko bitno.

Inače, ne mislim da visina kod većine devojaka nešto znači, bar danas. Dovoljno je da budeš nekoliko cm viši od nje i to je u redu.

Pitam jer imam drugaricu koja je 160, mozda cak i niza... I sad idemo ulicom i ona mi pokazuje nekog lika koji je njene visine odprilike i ja kao pa nizak je, a ona, pa ne nego si ti prevelika...i tako mi stalno prica kako sam velika, ogromna...a i ja se osecam ogromno spram nje, nije da nije, al ga ona bas presra...pa rek'o aj da pitam...

Back