- Poruka
- 94.300
Samo ti cekaj......ko ceka , tome je dosadno...Zabranjeno skretanje sa teme....
Samo čekam da potvrdiš ili porekneš svoju tezu da sve ima svoju suprotnost, pa da idemo dalje...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti cekaj......ko ceka , tome je dosadno...Zabranjeno skretanje sa teme....
Samo čekam da potvrdiš ili porekneš svoju tezu da sve ima svoju suprotnost, pa da idemo dalje...![]()
Gresis,meni je vrlo lako da priznam da nisam u pravu, i da se izvinim za ucinjenu gresku ,,ako je sagovornik ozbiljan ,i ne sluzi se prizemnim recnikom da bi me doveo u neugodnu poziciju....Slažem se s tobom da je najteže reći oponentu "pogrešio sam"...![]()
Isto tako je i dobro usadjeno u nase obrasce ponasanja.T o su programi i vecita borba;;jin i jang;dualnost.....Nažalost zlo je usađeno u naš ljudski kompjuter tj. u naše gene i organizam otkako smo sklopljeni.... Mislim da je samo riješenje u našoj borbi protiv njega....
postoje ljudi koji zbog ogromnog ega i koristoljublja ,,cine zlo drugima...Slažem se Poli...da....
zlo je odsustvo dobrog..znachi, samo po sebi ne postoji.
kao shto ni tama sama po sebi ne postoji, vec je odsustvo svetlosti.
kao shto ni rat ne postoji, vec je odsustvo mira, itd..
Nije dobro poredjenje. Mrak je neutralan, zlo nije neutralno vec je akcija, kao i dobro..
dok bude novca i zena bice i zla![]()
taman sam stekla jedan utisak,,sad moram da porazmislim....muskarci prave gluposti zbog zena, nikad ja nisam nazivao zene zlim, iako obicno one budu inicijatori tih gluposti, cisto paznje radi![]()
muskarci prave gluposti zbog zena, nikad ja nisam nazivao zene zlim, iako obicno one budu inicijatori tih gluposti, cisto paznje radi![]()
Opet moram da menjam misljenje!! jos cu te i zavoleti !!!!!Ili pak pesmu da napise, samo zlo moze coveka na to da natera![]()
Ili pak pesmu da napise, samo zlo moze coveka na to da natera![]()