Da li zene ne razumeju muškarce, kao što muškarci ne razumeju žene?

ima kultura, mentalitet, tradicija, socijalne norme, uticaj drustva i popularne kulture itd.
Zena u Saudijskoj Arabiji i zena u Danskoj nemaju veze jedna sa drugom sto se ponasanja, vaspitanja i razmisljanja tice.
Covek je pitao za Nemice - dakle za naciju.

Nacija nema nikakve veze sa tim kakav je ko partner.

Kakav je ko partner je licna osobina, koja nema nikakve veze sa nacijom.

827b6332cd0ad16f4c2a819c3fe5d871.jpg

Ako žele razumiju. Nismo mi toliko različiti majka mu stara.
pa ima razlika, zena ce u mnogim situacijama postupiti emotivno ,muskarac prakticno.
Ja se ne trudim da razumem zene, pa ne znam, ali gotovo svaki muskarac ce reci da ne razume zene.
Mislim da je dovoljno krenuti od cinjenice da nas kontrolisu drugaciji hormoni, da smo od detinjstva strpani u drugacije kalupe. Zasto se decaci igraju rata, a zene sa barbikama ...
Mada postoji naravno dosta toga zajednickog, ali cak i Skandinavskim zemljama, gde su razlike medju polovima marginalne, se jasno vide drugacija percepcija u mnogim situacijama.

Imam.
Normalan muškarac je smiren, uravnotežen čovek pun obzira.
A sta bi bila normalna zena?
Jedna krajnost je balvančina koja bi da drži ženu sa ostalim domaćim životinjama, uskraćujući joj svako dostojanstvo.
balavcina ili balvancina? ;)
Druga krajnost su feminizirani, izdepilirani moderni muškarčići, skloni histeriji i panici.
uh, ovoga ima na izvoz medju mladima danas, strasno... posebno kad vidim da farbaju kosu u roze prevrne mi se zeludac

Back