- Poruka
- 73.491
Od kad sam naučila da čitam misli, razumem i muškarce i žene i poneke životinje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covek je pitao za Nemice - dakle za naciju.ima kultura, mentalitet, tradicija, socijalne norme, uticaj drustva i popularne kulture itd.
Zena u Saudijskoj Arabiji i zena u Danskoj nemaju veze jedna sa drugom sto se ponasanja, vaspitanja i razmisljanja tice.
A mene?Od kad sam naučila da čitam misli, razumem i muškarce i žene i poneke životinje.
Muskarac mora malo vise da postuje zenu. Dzentlmeni su izgleda nestali.morarac mora da je postuje samo onoliko koliko ona postuje njega.
ne mora, zasto bi morao? Sta je benefit?Muskarac mora malo vise da postuje zenu. Dzentlmeni su izgleda nestali.
ne znam koliko imas godina, al u mojoj generaciji toga vec uveliko nije bilo, ne kazem da nemaNisu nestale ni dame, ni gospoda.
Jednostavni ste. U većini slučajeva.da se čuzi da su muškarci komplikovani, a ja baš mislim da smo mi muškarci prilično jednostavni
to dobro ili lose?Jednostavni ste. U većini slučajeva.
moguce, mozes li primer da das?Pokušavaju, ali se gube u prevodu jer projektuju?
To nije samo muško - ženski odnos, već je generalno tako?Mhm?
To je dobro. Nema komplikacija i nesporazuma.to dobro ili lose?
samo sto se muskarci ne bi slozili da razumeju vasTo je dobro. Nema komplikacija i nesporazuma.
Nema veze. Ni ne moraju.samo sto se muskarci ne bi slozili da razumeju vas![]()
Zato valjda zena prati a muskarac vodi, valjda je priroda sve to uredila i izbalansiralaNema veze. Ni ne moraju.
Ako je muškarac normalan i stabilan, nikakav problem.Zato valjda zena prati a muskarac vodi, valjda je priroda sve to uredila i izbalansirala
imas primer?Ako je muškarac normalan i stabilan, nikakav problem.
Problematični su ovi što idu iz krajnosti u krajnost.
Imam.imas primer?
pa ima razlika, zena ce u mnogim situacijama postupiti emotivno ,muskarac prakticno.Ako žele razumiju. Nismo mi toliko različiti majka mu stara.
A sta bi bila normalna zena?Imam.
Normalan muškarac je smiren, uravnotežen čovek pun obzira.
balavcina ili balvancina?Jedna krajnost je balvančina koja bi da drži ženu sa ostalim domaćim životinjama, uskraćujući joj svako dostojanstvo.
uh, ovoga ima na izvoz medju mladima danas, strasno... posebno kad vidim da farbaju kosu u roze prevrne mi se zeludacDruga krajnost su feminizirani, izdepilirani moderni muškarčići, skloni histeriji i panici.
Takođe smirena i uravnotežena, koja ne pravi scene, već normalno razgovara ako ima problem.sta bi bila normalna zena?
Balvančina. Od reči balvan. Svi znamo šta to znači.balavcina ili balvancina?![]()
Takođe.uh, ovoga ima na izvoz medju mladima danas, strasno... posebno kad vidim da farbaju kosu u roze prevrne mi se zeludac
Nije to bas toliko tipicno za juznjakinje vrela je to krvTakođe smirena i uravnotežena, koja ne pravi scene, već normalno razgovara ako ima problem.
da, slazemo se , klasicna sirovinaBalvančina. Od reči balvan. Svi znamo šta to znači.