Uuuui.. nemoj tako glasno govoriti pa da nam onda uskrate i ovo malo zadovoljstva što imamoMaštaju, a ne znaju da se od tvrdog ***** dobija rak.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uuuui.. nemoj tako glasno govoriti pa da nam onda uskrate i ovo malo zadovoljstva što imamoMaštaju, a ne znaju da se od tvrdog ***** dobija rak.....

Hmm.. lako je biti virtuelna ratnica..Da se hoćete više početi ebati, slomiste sa ovim temama
Diskretno neprimetno neumesnoDiskretno neprimetno
Još je lakše biti virtualni ebač i frajer.Hmm.. lako je biti virtuelna ratnica..
Izgleda da gradivo nije dobro utvrđeno, pa nikako da se pređe na praksu.Da se hoćete više početi ebati, slomiste sa ovim temama

Ma još jednom se pokazalo tačnim ono: pare i sex su tema samo kad ih nema!Izgleda da gradivo nije dobro utvrđeno, pa nikako da se pređe na praksu.
Svako od nas to radi ponekad, na ovaj ili onaj način.Nisi, a nisam ni ja tebe.
Svrstao si se sam, napisao si "bacamo" u svom prethodnom postu.
O parama nećemo, a o seksu povremeno i umereno.Ma još jednom se pokazalo tačnim ono: pare i sex su tema samo kad ih nema!

Sto je apsolutno uredu i ne bi ništa mijenjalaNaravno da sam upadljiva osoba, ne bi valjalo da je drugačije, isto se može reći i za tebe, samo što tvoja upadljivost nije pohvalne prirode.
Hmm.. interesantno... Ima istineO starijima mastaju do 40 godina a posle toga paznja im polako prelazi na mladje muskarce.

Par godina mlađe je slađe, ne treba preterivati
To je već uobičajenoИ пар година старије?
Samo se ti isprazni. Pa kako godO parama nećemo, a o seksu povremeno i umereno.

svako mi mi zelenog stavi u reakciju više od 5 puta ide tamo, aj još jednog pa da se pozdravimo
 svako mi mi zelenog stavi u reakciju više od 5 puta ide tamo, aj još jednog pa da se pozdravimo 
Imaš nešto drugo na umu.. možda da pokupi lišće u dvorištu..Mislim da neće da nosi kartone …..

Hodaš po iviciNisam vodio statistiku, nisam znao za to pravilo.

Jel' tanka?Hodaš po ivici

Stavi zelenog pa ćeš saznatiJel' tanka?

Ne sme on to da uradi ..Stavi zelenog pa ćeš saznati
Ne bih da rizikujem, ali u poruke mogu, to važi samo za reakcije.Stavi zelenog pa ćeš saznati

I ti si blizuNe sme on to da uradi ..

60A koliko tvoj tata ima godina?
(Posto nije lepo pitati dame za godine)?